plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dora a może ma za wysoki cukier ze tak śpi ten twój M!!!
Też tak myślałam, ale miał badania robione i wszystkie wyniki ma w normie.. Nawet jak uda mi się go wyciągnąć na rower czy spacer to musi to potem odespać, jak dziecko- chociaż ja nawet jako dziecko w dzień nie spałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 14:23
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
ja jak tylko uda mi się zajść w ciążę, to zamierzam się smarować specjalnymi balsamami dla kobiet w ciąży chroniącymi przed rozstępami, bo inaczej to będzie bieda... ale podobno zdecydowanie lepiej zapobiegać niż leczyć, taniej i skuteczniej
ps: mamy 900 stron- gdzie te fasolki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 14:27
-
nick nieaktualnyWitam parafianki !!!
No i po świętach , tak jak przypuszczałam @ czai się za rogiem. Niech się cieszy . Przy takim marnym śluzie to się nie dziwię . I dlatego odpowiednie zakupy zrobione w celu tego śluzu i dodatkowa moją ukochana macę .
Mam już ustalony plan działania .Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:AGA 30 wrote:Dora a może ma za wysoki cukier ze tak śpi ten twój M!!!
Też tak myślałam, ale miał badania robione i wszystkie wyniki ma w normie.. Nawet jak uda mi się go wyciągnąć na rower czy spacer to musi to potem odespać, jak dziecko- chociaż ja nawet jako dziecko w dzień nie spałam.
Dora ja mogę mu rękę podać. U mnie 2 drzemki w ciągu dnia to minimum. Przedwczoraj było ich aż 5. Śpie zawsze, wszędzie, gdziekolwiek i jakkolwiek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Rucia współczując tak dać się wrobić to ja czasem się ciesze że nie mam prawka he he he to mam przynajmniej z głowy
Do wakacji też nie miałam, ale po 4 latach odkładania poszłam na egzamin, bo mi mąż głowę suszył, że dupe musi mi wozić, i co? Zdałam od razu.Teraz to ja wożę jego
-
Rucia wrote:Dora no właśnie niczym. Poważnie zastanawiam się, czy nie isć z tym do lekarza.
Ja zasnę w dzień jedynie jak mam wysoką gorączkę. Inaczej jak już napisałam, nawet jako malutkie dziecko nie spalam w dzien.
Też się zastanawiam czy mu coś nie dolega...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny