X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora a może ma za wysoki cukier ze tak śpi ten twój M!!!

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam popołudniowo;)

ja szykuje jedzonko na jutrzejsza imprezke;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my system na 21,22,23 wyznaczył przypuszczalna date owulacji

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Też tak myślałam, ale miał badania robione i wszystkie wyniki ma w normie.. Nawet jak uda mi się go wyciągnąć na rower czy spacer to musi to potem odespać, jak dziecko- chociaż ja nawet jako dziecko w dzień nie spałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 14:23

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak tylko uda mi się zajść w ciążę, to zamierzam się smarować specjalnymi balsamami dla kobiet w ciąży chroniącymi przed rozstępami, bo inaczej to będzie bieda... ale podobno zdecydowanie lepiej zapobiegać niż leczyć, taniej i skuteczniej

ps: mamy 900 stron- gdzie te fasolki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 14:27

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora pochowały się :P

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam parafianki !!!

No i po świętach , tak jak przypuszczałam @ czai się za rogiem. Niech się cieszy . Przy takim marnym śluzie to się nie dziwię . I dlatego odpowiednie zakupy zrobione w celu tego śluzu i dodatkowa moją ukochana macę .
    Mam już ustalony plan działania .

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety święta i po świętach czas tak szybko leci że sama się dziwie ale tak jest jak się liczy od owulacji do owulacji i tak w kółko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    AGA 30 wrote:

Też tak myślałam, ale miał badania robione i wszystkie wyniki ma w normie.. Nawet jak uda mi się go wyciągnąć na rower czy spacer to musi to potem odespać, jak dziecko- chociaż ja nawet jako dziecko w dzień nie spałam.

Dora ja mogę mu rękę podać. U mnie 2 drzemki w ciągu dnia to minimum. Przedwczoraj było ich aż 5. Śpie zawsze, wszędzie, gdziekolwiek i jakkolwiek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro przed sylwestrem też muszę zaliczyć ze dwie drzemki, bo nie dotrwam do północy, a jeszcze jestem poszkodowana bo nie piję :( Wrobiłam się w kierowcę :(

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, tylko podejrzewam,że Ty między tymi drzemkami to się chociaż czymś zmęczysz?!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia współczując tak dać się wrobić to ja czasem się ciesze że nie mam prawka he he he to mam przynajmniej z głowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora no właśnie niczym. Poważnie zastanawiam się, czy nie isć z tym do lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Rucia współczując tak dać się wrobić to ja czasem się ciesze że nie mam prawka he he he to mam przynajmniej z głowy

Do wakacji też nie miałam, ale po 4 latach odkładania poszłam na egzamin, bo mi mąż głowę suszył, że dupe musi mi wozić, i co? Zdałam od razu. :( Teraz to ja wożę jego :(

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dora no właśnie niczym. Poważnie zastanawiam się, czy nie isć z tym do lekarza.

Ja zasnę w dzień jedynie jak mam wysoką gorączkę. Inaczej jak już napisałam, nawet jako malutkie dziecko nie spalam w dzien.

Też się zastanawiam czy mu coś nie dolega...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się do prawka też nie spieszy. Tak to przynajmniej wyciągne m. na zakupy, niech nosi ciężkie siaty. Ja zjadam 1/3 tego co on:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora ja mam bardzo niskie ciśnienie, może przez to? Mój Paweł ma wysokie, i On np. nie może usnać w ciągu dnia, bo jeżeli się zdrzemie, to noc ma z głowy.

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja też mam niskie ciśnienie. Ostatnio mierzyłam i mialam spoczynkowe 110/74 i puls 78. Moj m. też ma niskie, ale ja jestem zaprzeczeniem tej reguły:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zazdroszczę :( Mnie te moje drzemki wykończą kiedyś :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja uciekam dziewczyny miłego wieczoru ;)

‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ