plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia nie myślałam, że tak wróci na miejsce...ta tempka oczywiście...ja nawet po progesteronie takiej nie mam he he...
...u mnie dziś nieco w dół ale to też za sprawą przeszkadzacza, bo nie dał mi zmierzyć spokojnie i dokładnie...
...ach i muszę to ujawnić...tak bardzo po tej luteinie mnie bolą piersi....ale to normalne...max psm przy wspomagaczu- wywołaczu...ale damy radę...
...trzeba mi coś porobić na jutro na tę okoliczność przełomu roku starego z nowiuteńkim...buziam i idę...
...senna jestem bardzo...a długo spałam...bo dalej po zmierzeniu zasnęłam i ok.11 się podniosłam...ostatnio łamię wszystkie swoje reguły i burzy mi się jakoś cały mój porządek dnia...
...normalnie chaos, wkradł się chaos...
...jak to przed @ już czuję straszne poddenerwowanie
i nosi mnie
i przez głową tysiące myśli przelatuje
i czuję się taka jakby przykurzona,
i jakby mi ubranie przeszkadzało
i w głowie się kręci
i to pewnie nie wszystko ale się zdyszałam....idę, bo nawet się skoncentrować nie mogę porządnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 12:03
-
Libra wrote:Dora wrote:hej:-) owu już mi przesówa krechę.. ale i tak chyba za szybko ..
zobaczymy jak kolejne tempki będą się układały:) może się jeszcze przesunie
W sumie jak tak patrzę to mogła owu być 13 a 14 powolny wzrost tempki. W tym cylku najbardziej się sugerowałam testem owu,szyjką i śluzem.
ps:my właśnie wróciliśmy ze spacerku:-)
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyDora wrote:Libra wrote:Dora wrote:hej:-) owu już mi przesówa krechę.. ale i tak chyba za szybko ..
zobaczymy jak kolejne tempki będą się układały:) może się jeszcze przesunie
W sumie jak tak patrzę to mogła owu być 13 a 14 powolny wzrost tempki. W tym cylku najbardziej się sugerowałam testem owu,szyjką i śluzem.
ps:my właśnie wróciliśmy ze spacerku:-)
też tak myślę
a u mnie tak wcześnie wystąpiła?! a w poprzednich było pomiędzy 13 a 15 dc... chyba, że castagnus już zadziałał i powoli się wszystko reguluje... zobaczymy następny cykl, bo tym jestem zaskoczona:) -
Libra u Ciebie faktycznie owu była szybko, najwyrażniej jest to działanie castagnusa. Ciekawe zatem ile potrwa Twój cykl?!
A zaczęłaś go brać po drugim badaniu prl czy przed?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 12:53
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyDora wrote:Libra u Ciebie faktycznie owu była szybko, najwyrażniej jest to działanie castagnusa. Ciekawe zatem ile potrwa Twój cykl?!
A zaczęłaś go brać po drugim badaniu prl czy przed?
zaczęłam brać od tego cyklu... pierwsze badanie miałam robione w 21dc poprzedniego, a następne badanie 7 dni później czyli w 3dc obecnego
myślę, że cykl zakończy się tak jak zawsze 25dni (+/-1dzień)
pytałam lekarza o te moje wyniki zwłaszcza prolaktyny, ale powiedział, że to raczej problem czynnościowyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 13:02
-
nick nieaktualny
-
ja tak miałam wczoraj wieczorem że popcorn zrobiłam i zagryzałam go kabanosami hi hi hi
w sumie co wieczór mam tak że łapie mnie chętka na jakieś smaki i nie wiem na jakie i wszystko od razu na raz zjadam hi hi hi
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:ja tak miałam wczoraj wieczorem że popcorn zrobiłam i zagryzałam go kabanosami hi hi hi
w sumie co wieczór mam tak że łapie mnie chętka na jakieś smaki i nie wiem na jakie i wszystko od razu na raz zjadam hi hi hi
ja dzisiaj śniadanko, później rosołek, teraz dopiero skończyłam drugie danie i dopycham się resztką chipsów z wczoraj, a już mi się marzy kawa z ciastem... mój m powiedział, że zrobi się ze mnie grubasek;P -
nick nieaktualny
-
hej Dora u mnie kiepsko trochę i boje się że ze staranek w styczniu będą nici od dziś zacznę robić testy ale nie wiem czy to ma sens
Librus nie przejmuj się ze mnie też robi się powoli grubasek a do tego zaczyna mi się cellulit pokazywać na tyłku i udach i rozstępy na piersiach hi hi hi ale nie przejmuje się już sobie zakupiłam zumbe i będę starała się ćwiczyć po nowym rokuW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej Dora u mnie kiepsko trochę i boje się że ze staranek w styczniu będą nici od dziś zacznę robić testy ale nie wiem czy to ma sens
Librus nie przejmuj się ze mnie też robi się powoli grubasek a do tego zaczyna mi się cellulit pokazywać na tyłku i udach i rozstępy na piersiach hi hi hi ale nie przejmuje się już sobie zakupiłam zumbe i będę starała się ćwiczyć po nowym roku
ja jeszcze z cellulitem nie mam problemu... a rozstępy na piersiach mam od kiedy mi zaczęły rosnąć w okresie dojrzewania, miałam malutkie i w krótkim czasie szybko urosły...