X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja tylko na chwilę. Temperaturka mi podskoczyła, szaleństw nie ma, nic to nie oznacza, ale ładniej na pewno wygląda :) Miłego dnia Wam życzę.

Dora lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki!!!
    Ja powoli obiadek szykuję a u was jak niedziela leci!!
    Moja tempka dziś znowu lekko w górę poszła więc i więcej nadziei u mnie!!!
    Zobaczymy co dalej będzie!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    hej:-) owu już mi przesówa krechę.. ale i tak chyba za szybko ..

zobaczymy jak kolejne tempki będą się układały:) może się jeszcze przesunie

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia nie myślałam, że tak wróci na miejsce...ta tempka oczywiście...ja nawet po progesteronie takiej nie mam he he...
    ...u mnie dziś nieco w dół ale to też za sprawą przeszkadzacza, bo nie dał mi zmierzyć spokojnie i dokładnie...

...ach i muszę to ujawnić...tak bardzo po tej luteinie mnie bolą piersi....ale to normalne...max psm przy wspomagaczu- wywołaczu...ale damy radę...

...trzeba mi coś porobić na jutro na tę okoliczność przełomu roku starego z nowiuteńkim...buziam i idę...

...senna jestem bardzo...a długo spałam...bo dalej po zmierzeniu zasnęłam i ok.11 się podniosłam...ostatnio łamię wszystkie swoje reguły i burzy mi się jakoś cały mój porządek dnia...

...normalnie chaos, wkradł się chaos...

...jak to przed @ już czuję straszne poddenerwowanie
    i nosi mnie
    i przez głową tysiące myśli przelatuje
    i czuję się taka jakby przykurzona,
    i jakby mi ubranie przeszkadzało
    i w głowie się kręci
    i to pewnie nie wszystko ale się zdyszałam....idę, bo nawet się skoncentrować nie mogę porządnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 12:03

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dora wrote:

W sumie jak tak patrzę to mogła owu być 13 a 14 powolny wzrost tempki. W tym cylku najbardziej się sugerowałam testem owu,szyjką i śluzem.

ps:my właśnie wróciliśmy ze spacerku:-)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra wrote:
    Dora wrote:

W sumie jak tak patrzę to mogła owu być 13 a 14 powolny wzrost tempki. W tym cylku najbardziej się sugerowałam testem owu,szyjką i śluzem.

ps:my właśnie wróciliśmy ze spacerku:-)

też tak myślę:)

a u mnie tak wcześnie wystąpiła?! a w poprzednich było pomiędzy 13 a 15 dc... chyba, że castagnus już zadziałał i powoli się wszystko reguluje... zobaczymy następny cykl, bo tym jestem zaskoczona:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki jak tam dzionek mija ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra u Ciebie faktycznie owu była szybko, najwyrażniej jest to działanie castagnusa. Ciekawe zatem ile potrwa Twój cykl?!

A zaczęłaś go brać po drugim badaniu prl czy przed?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 12:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra u Ciebie faktycznie owu była szybko, najwyrażniej jest to działanie castagnusa. Ciekawe zatem ile potrwa Twój cykl?!

A zaczęłaś go brać po drugim badaniu prl czy przed?

zaczęłam brać od tego cyklu... pierwsze badanie miałam robione w 21dc poprzedniego, a następne badanie 7 dni później czyli w 3dc obecnego

myślę, że cykl zakończy się tak jak zawsze 25dni (+/-1dzień)

pytałam lekarza o te moje wyniki zwłaszcza prolaktyny, ale powiedział, że to raczej problem czynnościowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 13:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała:)
    mnie dopadła głodomorra:) żołądek rozepchany po świętach ciągle jedzenia się domaga:) nawet trochę przytyłam;)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak miałam wczoraj wieczorem że popcorn zrobiłam i zagryzałam go kabanosami hi hi hi :) w sumie co wieczór mam tak że łapie mnie chętka na jakieś smaki i nie wiem na jakie i wszystko od razu na raz zjadam hi hi hi :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej mała:)
    mnie dopadła głodomorra:) żołądek rozepchany po świętach ciągle jedzenia się domaga:) nawet trochę przytyłam;)

No to wykorzystaj nowe przyzwyczajenia;)
    hej Mała a co u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    ja tak miałam wczoraj wieczorem że popcorn zrobiłam i zagryzałam go kabanosami hi hi hi :) w sumie co wieczór mam tak że łapie mnie chętka na jakieś smaki i nie wiem na jakie i wszystko od razu na raz zjadam hi hi hi :)

ja dzisiaj śniadanko, później rosołek, teraz dopiero skończyłam drugie danie i dopycham się resztką chipsów z wczoraj, a już mi się marzy kawa z ciastem... mój m powiedział, że zrobi się ze mnie grubasek;P

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra trochę tłuszczyku się przyda dla dzidziusia. Podobno łatwiej zajść jak się go trochę ma:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zjadłam obiadek i teraz siesta poobiednia he he!!!
    Leże i tłuszczyk zawiazuje po obiadku!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dora u mnie kiepsko trochę i boje się że ze staranek w styczniu będą nici od dziś zacznę robić testy ale nie wiem czy to ma sens :(
    Librus nie przejmuj się ze mnie też robi się powoli grubasek a do tego zaczyna mi się cellulit pokazywać na tyłku i udach i rozstępy na piersiach hi hi hi ale nie przejmuje się już sobie zakupiłam zumbe i będę starała się ćwiczyć po nowym roku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra trochę tłuszczyku się przyda dla dzidziusia. Podobno łatwiej zajść jak się go trochę ma:)

tak? hmm, to mogę sobie pozwalać na me ulubione danie żeberka lub karkówkę z brokułami... mniam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej Dora u mnie kiepsko trochę i boje się że ze staranek w styczniu będą nici od dziś zacznę robić testy ale nie wiem czy to ma sens :(
    Librus nie przejmuj się ze mnie też robi się powoli grubasek a do tego zaczyna mi się cellulit pokazywać na tyłku i udach i rozstępy na piersiach hi hi hi ale nie przejmuje się już sobie zakupiłam zumbe i będę starała się ćwiczyć po nowym roku :)

ja jeszcze z cellulitem nie mam problemu... a rozstępy na piersiach mam od kiedy mi zaczęły rosnąć w okresie dojrzewania, miałam malutkie i w krótkim czasie szybko urosły...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak ja u mnie :) a ciesz się że z cellulitem nie musisz walczyć to jest straszne pozbyć się tego świństwa.

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zastanawiam co zrobic z moim m. on by tylko spał....:(

‹‹ 891 892 893 894 895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ