X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    no i ja już po kolędzie :) shagga ja też mam czarno biały wykres i przynajmniej tyle z tego dobrego że ten detektor mnie nie nakręca :P

Kiti, ja mam dalej kolorowy, ale myślę,że gdybym miała taki wykres jak Twój to dopiero bym się nakręciła ;)

kiti lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki shagga tez mam nadzieje ze mi szybko przejdzie. Przyjade to herbatke z miodem cytryna i malinami wypije.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    libra a umnie no coz jakos powoli sie kreci choc juz mam dosyc gosci :-) na szczescie nie musze biegac sniadanek, i objadkow robic . U mnie jest zasada lodowka nie zamknieta wiec jestes glodny to zrob sobie cos ho hi hi :-P. Tak pozatym to caly dom choruje i mnie czuje ze tez cos mnie bierze mam nadzieje ze zwalcze to szybko. Tempka jakas dziwna mi sie dobi ale nie miszylam ja od poczatku cyklu wiec zobacze jak teraz bedzie szla bo jak narazie to pnie sie w gore.

rozumiem... ja też mam już dosyć gości... u mnie domownicy powoli zdrowieją:)
    tempka u mnie też miała minimalne wahnięcia:) zobaczymy co jutro termometr wskaże:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki...my dziś sprzątamy od rana...porządkujemy papiery i inne szuflady, bo coś wkradł się nieporządek :)

Co do szczepionki na różyczkę, to ja tylko takowe pamiętam, bo pamiętam,że na to chłopcy w klasie nie byli szczepieni (jakoś koło 6 klasy?!) :)

Zmykam do roboty dalej , miłego dnia życzę ...ps. Libra zostawiłam tą tempkę jak radziłaś no i oczywiście pokazało mi ją jako ignorowaną (tzn pustym kółeczkiem), bo domyślną godzinę mierzenia mam 5:30, a to calutka godzina wcześniej .

spójrz, ja miałam tak podobnie w tym cyklu... budzik zadzwonił, a ja się tylko przekręciłam na drugą stronę:) dlatego mierzyłam z opóźnieniem:) ale zostawiłam tak jak było w rzeczywistości i kolejne temperatury pokazały co się święci;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście te święta spędzałam głównie z moim m. a na przyszłe to się nam marzy pojechać w góry... albo na następne;-)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w święta mieliśmy do czynienia z kichającymi, kaszlącymi dziećmi i ja aż boję się,jaki to dla mojego Kubusia będzie miało skutek...teraz nigdzie chodzić nie zamierzamy...szcególnie nie do Teściów,bo tam zawsze multum ludzi, dzieci Brata non stoo chorują, to raz, a dwa,że Ich kot tak strasznie mnie uczula,że od drugiego dnia świąt do dziś dnia muszę inhalować się,bo mam ściśnięte oskrzela...na szczęści dziś w nocy tylko raz musiałam,ale w środę jak od Nich przyszliśmy to zaraz musiałam się zainhalować, a wcześniej u Nich też inhalowałam się, a potem w nocy dalej mnie dusiło więc musiałam włączyć nebulizator i tak się ratować,bo nie można tak często inhalować się jak ja to robiłam :(

No nic,może przyjdzie szybko zima, wszystkie wirusy wyginą i ludzie nie będę tak w okół chorować...i zarażać...

A tymczasem zmykam oglądać Uprowadzenie Agaty - wstyd przyznać,że nigdy całości nie oglądałam, a w nocy było w TV,więc nagrałam sobie :)
    Może choć kawałek obejrzę,zanim wstanie Pan i Władca i trzeba będzie Mu na bajki przełączyć. Do potem Kobitki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam ze spacerku, kaczki i łabędzie nakarmione... teraz jeszcze tylko podłogi przemyć i odpoczynek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po kolędzie dziewczyny!!!
    Jak co roku ksiądz nażekał że nas w kościele nie widzi ale z zaręczyn się ucieszył i czeka na następny krok!!!;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki. dawno mnie nie było. al;e u mnie bez zmian.. temp nie mierzę bo nadal nie ma sensu. widzę że w rodzinie zaczynają u mnie gadać" no Ali przydałoby się rodzeństeo.. powoli bo powoli ale zaczyna to mnie przytłaczać.. taka malutka presja.. a ja zaraz staję okoniem i nie ma serduszkowań itp..
    robię za to testy owu i chyba jutro będzie + bo dziś już widać było 2 krechy z tym że nie jednakowo ciemne.
    u mnie ksiądz zawsze przychodzi po Nowym Roku.

buziaczki dla Was Wszystkich:*

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia jak miło...ale wracaj częściej, bo cknimy...co do księdza to u nas zawsze był po Nowym Roku a teraz niespodzianka...zawsze był przed 16:00 a wczoraj zawitał po 19:30. Zazdroszczę Ci owulki ach jak to byłoby dobrze ją mieć...zaraz zamawiam testy, to po wywołaniu luteiną sprawdzę...

a te testy na pewniaka dają wynik czy tylko dają znać, że zbliża się owulka i się organizm do niej przygotowywuje? Test może być np na plus a owulki może nie być?

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz nie ma się na 100% pewności że owu była tylko dzięki testom. one pokażą że organizm się do niej przygotowuje ale czy będzie to nie wiadomo:) powiem tak, jeśli nagły wstrząs (nerwy itp) by wystąpił to bardzo prawdopodobne że owulka by sie przesunęła albo nie byłoby jej wcale mimo że test wyszedł na +
    jakby co to ja jestem żywym przykładem przesunięcia właśnie przez nerwy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 18:36

mauysia lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Zosieńko...jak w ogóle u Was? Jak bobas kudłaty?To ile ja tych testów bym potrzebowała;-) ??? 100? he he ale spróbuję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 19:11

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu, może rozwiązaniem byłby ten mikroskop na ślinę?

Amicizia, próbuję i próbuję, ale nie mogę rozszyfrować co miałaś na myśli pisząc: "a muy kolede wlasnie aptrzylam nedziemu miec 18 I" :D :D :D

PS) Dobra, już chyba rozszyfrowałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 21:24

Amicizia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja robiłam test i dupa. :( Może za wcześnie :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirynda, to odczekaj parę dni i zrób drugi... Albo jesteś w ciąży, ale masz niski poziom betaHcG, albo Twój organizm gra z Tobą w kotka i myszkę... Lada dzień się pewnie okaże.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi mnie nie bolą aż tak, kręgosłup mi powoli przechodzi, jestem strasznie zmęczona i w ogóle się źle czuje. Ale żeby jakieś oznaki @ to nie ma nic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szczerze mówiąc to ja bym betę robiła a przy takich temperaturach, to bym się nie zastanawiała...ale można też poczekać jak i ja to zrobiłam...

Mauysiu kochana moja może masz rację ale pewnie zdążyłby się zakurzyć...spróbuję te testy kupić i sprawdzić...drugi dzień luteiny zaliczony... księżyca ubywa od dziś chyba, to powinnam się lepiej czuć...."moon-opatka" jestem he he

Zawsze @ przychodziła od razu...albo w trakcie brania lutka...ciekawa jestem jak teraz będzie...

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muzarciu, może rozwiązaniem byłby ten mikroskop na ślinę?

Amicizia, próbuję i próbuję, ale nie mogę rozszyfrować co miałaś na myśli pisząc: "a muy kolede wlasnie aptrzylam nedziemu miec 18 I" :D :D :D

PS) Dobra, już chyba rozszyfrowałam :)

hehe wcisnelam to cos na klawiaturze co mi literki poprzestawiało i nie zauwazyłam a do tego tak mnie nadgarstek boli ze musialam sobie kupic na niego usztywniacz zeby mogl odpoczac i odciazyc sie i przez to mam ogrsaniczone ruchy w dloni co utrudnia koszystnaie z laptopa :(

dobranoc dziewczynki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2012, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello dziewczęta:) miłego dnia:)

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2012, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:-) owu już mi przesówa krechę.. ale i tak chyba za szybko ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2012, 08:40

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
‹‹ 890 891 892 893 894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ