plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Pewnie ja coś pomieszałam...ale tak to jest jak nas tu dużo...wybacz shagga...dobrej nocki...
No coś Ty, nic się nie stało
PS. Zajęłam się gadaniem z Wami (czytaniem oglądaniem wykresów) i moje dziecko zasnęło przed TV...więc dziś robimy sobie święto lasu, kąpania nie będzie ...i juz leży w łóżeczku..ale chociaż ja zaliczyłam łazienkę -
No a ja... Dopiero się pojawiam, chłe chłe chłe... Widzę, że dzis nastąpił powrót do najwyższej formu forumowej - aż musiałam sobie robic notatki na bieżąco, żeby wiedzieć, co napisać
Miryndaa - trzymam mocno kciuki! Przydadzą się nam fluidy, bo ostatnio 1) posucha zielonokropkowa, 2) najbliższy termin spodziewanej @ to 2.01.
Mała --> mam nadzieję, że lekarz poślę Cię na to HSG (drożność), może coś Ci tam przepchają i zajdziecie raz dwa. A kiedyś miałaś to już robione?
Co do Klamki, Woseby i ZOsi --> klamka pisała, że przez 2 lata musi brać silne leki przeciwrakowe, więc robią sobie konkretną przerwę. Wosebka chyba robi przerwę od superdokładnych obserwacji i od nakręcania się, a Zosia prawdopodobnie zrobiła sobie przerwę świąteczną, a pomiarów nie prowadzi, bo uniemożliwia jej to nowonabyty piesek
Libra - fajnie, że Twoje wyniki są dobre. Oby dalsze badania też wyszły w porządku!
Shagga - dobrze, że udało Ci się jakoś umówić z szefem. Spryciara jesteś
ivi --> witaj w naszych szeregach
Wszystkie pozostałe laseczki - ściskam Was międzyświątecznieShagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
No i wklejam jeszcze raz tabelkę, z kiti poprawioną chronologicznie.
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
Rucia ..............14.....................26lat........02.01................mazowieckie
Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
Kopciuszek126...13..................29lat........06.01................łódzkie
patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie
anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
zosia-ktosia........6....................29lat.......11.01..................łódzkie
AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
Beata.................6...................28lat.......14.01.................mazowieckie
aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
blondi22.............2.....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6.....................29lat.......25.01..............pomorskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
Kasiulek215..........5.................25lat.......????.................małopolskie
natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
muzarcia............1.....................30lat.......(?)............opolskie
Dobranoc!Shagga_80, ewela84, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
mauysia nie mialam jeszcze robionej jak lekarz mial mi w polzce zrobic to ja w tym czasie musialam sie przeprowadzic a tam gdzie potem mieszkalam nie bylo dobrych lekarzy i mnie zbywsli. Wiem ze badanie jest nieprzyjemne ale to nic zniose wszystko co najgorsze aby miec upragnione malenstwoW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTemperatura mi spadła ;-( o matko świeta jak strasznie w dół ;-( załamałam się ;-( Miałam nadzieję, że odnotuję przecudny skok, a tu spadek
Powinnam się w łeb walnąć za to marudzenie, w końcu będzie to 15 miesiąc niepowodzeń, czego ja się spoedziewałam? No bo chyba nie cudu
Cześć dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 07:15
-
nick nieaktualnyRucia jesteś osłabiona po chorobie i nie panikuj proszę...nie uda się to nie, może dobrze ale po co miałabyś się martwić o fasolinkę, że coś nie tak od antybiotyków....kochana spokojnie...
Też liczyłam na skok większy, o wiele większy a tu nic...kochana co ma być to będzie i ten spadek był z góry przesądzony...może sprawiam Ci przykrość tym co piszę ale ja na prawdę wierzę, że się uda...nie dziś nie jutro ale kiedyś na pewno...głowa do góry Rucieńka i ma być dobrze, lepiej...czekamy na rozwój wydarzeń razem...co nam innego pozostało?
Poza tym co napisałam, to może być spadek implantacyjny ale wcale nim też nie musi być...Rucia trzymamy kciuki za jutrzejszą temperaturę...!!!!!
Wwczoraj była pełnia i strasznie się czułam, ze snem kłopoty, lęki...
Właśnie trzymam lutka pod jęzorem...jak się rozpuści, to startuję z porządkami i obiadkiem dla ukochanych mężczyzn...co tu upichcić?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 10:39
Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Muzarcia. Nikt tak nie potrafi postawić na nogi jak Ty
Wiem, że kiedyś dzidzia będzie, mogłam się spodziewać po tym cyklu, że nic z tego nie będzie, dwie choroby, anybiotyk,
tyle co nic ...
Głowa do góry
Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:) mam pytanie, bo wczoraj mnie późnym popołudniem złapała gorączka, jak wróciłam z pracy do domu to oczywiście coś na zbicie, miałam 37,4..łamanie w kościach itd. w nocy się przebudziłam i zmierzyłam temp, i już nie miałam, więc rano normalnie zmierzyłam temp. Wyszło 36,80 no i teraz nie wiem czy brać tę temp pod uwagę czy ją zignorować? Pytam, bo jak w wykresie zaznaczyłam ją to ovu mi przerywaną kreską wyznaczył owulację w 19 dniu cyklu i nawet się ucieszyłam:)ale teraz zignorowałam ją, bo juz sama nie wiem...
aaa Ruciu, też muszę sobie ten pakiet premium chyba wykupić, taki smutny ten wykres teraz:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 09:49
-
nick nieaktualny
-
Liczę,że zostanie to poprawione;-)
Libra przypomnialas sobie czy bylasz szczepiona na rozyczke? bo jak nie to po talim szczepieniu trzeba odlozyc starania na 3-6m. Jestes w moim wieku wiec na 99% tez bylas szczepiona w szkole.
bede późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 10:22
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyDora wrote:Liczę,że zostanie to poprawione;-)
Libra przypomnialas sobie czy bylasz szczepiona na rozyczke? bo jak nie to po talim szczepieniu trzeba odlozyc starania na 3-6m. Jestes w moim wieku wiec na 99% tez bylas szczepiona w szkole.
bede później
po remoncie nie mogę znaleźć mojej karty... pamiętam wiele szczepień, ale przeciwko różyczce nie mogę sobie przypomnieć, więc pewnie jak to było w podstawówce to mogę nie kojarzyć... wiem, że chorowała moja siostra, a ja nie chorowałam... za to świnkę zaliczyłam dwa razy - co się rzadko zdarza;) -
nick nieaktualny