X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc zatem...do jutra...ciekawa jestem temp po tym lutku...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa miłej nocki w takim razie libra :)

Libra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam i ja :) Do jutra, dobranoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ja coś pomieszałam...ale tak to jest jak nas tu dużo...wybacz shagga...dobrej nocki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Pewnie ja coś pomieszałam...ale tak to jest jak nas tu dużo...wybacz shagga...dobrej nocki...

No coś Ty, nic się nie stało :)
    PS. Zajęłam się gadaniem z Wami (czytaniem oglądaniem wykresów) i moje dziecko zasnęło przed TV...więc dziś robimy sobie święto lasu, kąpania nie będzie ...i juz leży w łóżeczku..ale chociaż ja zaliczyłam łazienkę ;)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja... Dopiero się pojawiam, chłe chłe chłe... Widzę, że dzis nastąpił powrót do najwyższej formu forumowej - aż musiałam sobie robic notatki na bieżąco, żeby wiedzieć, co napisać :D

Miryndaa - trzymam mocno kciuki! Przydadzą się nam fluidy, bo ostatnio 1) posucha zielonokropkowa, 2) najbliższy termin spodziewanej @ to 2.01.

Mała --> mam nadzieję, że lekarz poślę Cię na to HSG (drożność), może coś Ci tam przepchają i zajdziecie raz dwa. A kiedyś miałaś to już robione?

Co do Klamki, Woseby i ZOsi --> klamka pisała, że przez 2 lata musi brać silne leki przeciwrakowe, więc robią sobie konkretną przerwę. Wosebka chyba robi przerwę od superdokładnych obserwacji i od nakręcania się, a Zosia prawdopodobnie zrobiła sobie przerwę świąteczną, a pomiarów nie prowadzi, bo uniemożliwia jej to nowonabyty piesek :D

Libra - fajnie, że Twoje wyniki są dobre. Oby dalsze badania też wyszły w porządku!

Shagga - dobrze, że udało Ci się jakoś umówić z szefem. Spryciara jesteś :)

ivi --> witaj w naszych szeregach :)

Wszystkie pozostałe laseczki - ściskam Was międzyświątecznie :)

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wklejam jeszcze raz tabelkę, z kiti poprawioną chronologicznie.

BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
    Rucia ..............14.....................26lat........02.01................mazowieckie
    Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
    Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
    Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
    Kopciuszek126...13..................29lat........06.01................łódzkie
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
    kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie
    anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
    ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
    Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
    zosia-ktosia........6....................29lat.......11.01..................łódzkie
    AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
    Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................28lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
    anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
    blondi22.............2.....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6.....................29lat.......25.01..............pomorskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    Kasiulek215..........5.................25lat.......????.................małopolskie
    natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
    muzarcia............1.....................30lat.......(?)............opolskie

Dobranoc!

Shagga_80, ewela84, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia nie mialam jeszcze robionej jak lekarz mial mi w polzce zrobic to ja w tym czasie musialam sie przeprowadzic a tam gdzie potem mieszkalam nie bylo dobrych lekarzy i mnie zbywsli. Wiem ze badanie jest nieprzyjemne ale to nic zniose wszystko co najgorsze aby miec upragnione malenstwo :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki wpadam tylko żeby poprosić o pomoc - napisałam pod swoim wykresem co mnie zastanawia ..i dalej kładę się spać...do później:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura mi spadła ;-( o matko świeta jak strasznie w dół ;-( załamałam się ;-( Miałam nadzieję, że odnotuję przecudny skok, a tu spadek :( Powinnam się w łeb walnąć za to marudzenie, w końcu będzie to 15 miesiąc niepowodzeń, czego ja się spoedziewałam? No bo chyba nie cudu :(
    Cześć dziewczyny :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 07:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia jesteś osłabiona po chorobie i nie panikuj proszę...nie uda się to nie, może dobrze ale po co miałabyś się martwić o fasolinkę, że coś nie tak od antybiotyków....kochana spokojnie...
    Też liczyłam na skok większy, o wiele większy a tu nic...kochana co ma być to będzie i ten spadek był z góry przesądzony...może sprawiam Ci przykrość tym co piszę ale ja na prawdę wierzę, że się uda...nie dziś nie jutro ale kiedyś na pewno...głowa do góry Rucieńka i ma być dobrze, lepiej...czekamy na rozwój wydarzeń razem...co nam innego pozostało?
    Poza tym co napisałam, to może być spadek implantacyjny ale wcale nim też nie musi być...Rucia trzymamy kciuki za jutrzejszą temperaturę...!!!!!

Wwczoraj była pełnia i strasznie się czułam, ze snem kłopoty, lęki...

Właśnie trzymam lutka pod jęzorem...jak się rozpuści, to startuję z porządkami i obiadkiem dla ukochanych mężczyzn...co tu upichcić?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 10:39

Rucia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Muzarcia. Nikt tak nie potrafi postawić na nogi jak Ty :) Wiem, że kiedyś dzidzia będzie, mogłam się spodziewać po tym cyklu, że nic z tego nie będzie, dwie choroby, anybiotyk, <3 tyle co nic ... :) Głowa do góry :)

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sobie wykupić to premium całe bo mi się skończyło.

• patik Znajoma

Wysłany: 29 grudnia 2012, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:) mam pytanie, bo wczoraj mnie późnym popołudniem złapała gorączka, jak wróciłam z pracy do domu to oczywiście coś na zbicie, miałam 37,4..łamanie w kościach itd. w nocy się przebudziłam i zmierzyłam temp, i już nie miałam, więc rano normalnie zmierzyłam temp. Wyszło 36,80 no i teraz nie wiem czy brać tę temp pod uwagę czy ją zignorować? Pytam, bo jak w wykresie zaznaczyłam ją to ovu mi przerywaną kreską wyznaczył owulację w 19 dniu cyklu i nawet się ucieszyłam:)ale teraz zignorowałam ją, bo juz sama nie wiem...
    aaa Ruciu, też muszę sobie ten pakiet premium chyba wykupić, taki smutny ten wykres teraz:P

2936a6abb6522ec386fa0f19335a5bb4.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 09:49

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:-)
    owu mi znów bez sensownie zaznaczył owulację -na dzień przed skokiem LH.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    hej dziewczyny:-)
    owu mi znów bez sensownie zaznaczył owulację -na dzień przed skokiem LH.

mi też tak zrobił w tym cyklu, ale jak później tempka w zrosła, to przesunął moim zdaniem w prawidłowe miejsce....

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczę,że zostanie to poprawione;-)
    Libra przypomnialas sobie czy bylasz szczepiona na rozyczke? bo jak nie to po talim szczepieniu trzeba odlozyc starania na 3-6m. Jestes w moim wieku wiec na 99% tez bylas szczepiona w szkole.

bede później

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 10:22

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Liczę,że zostanie to poprawione;-)
    Libra przypomnialas sobie czy bylasz szczepiona na rozyczke? bo jak nie to po talim szczepieniu trzeba odlozyc starania na 3-6m. Jestes w moim wieku wiec na 99% tez bylas szczepiona w szkole.

bede później

po remoncie nie mogę znaleźć mojej karty... pamiętam wiele szczepień, ale przeciwko różyczce nie mogę sobie przypomnieć, więc pewnie jak to było w podstawówce to mogę nie kojarzyć... wiem, że chorowała moja siostra, a ja nie chorowałam... za to świnkę zaliczyłam dwa razy - co się rzadko zdarza;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki dziś u mnie kolęda!!! Ale pewnie po południu ksiądz doczłapie do mnie dopiero!!!
    Moja tempka nieco do góry się podniosła ale nieznacznie!!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki jak mija dzionek ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2012, 11:31

‹‹ 888 889 890 891 892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ