plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Dora wrote:Ja też zazdroszczę ja jak raz zapytalam czy moge o 5 minut wcześniej zaczac pracę, żeby wcześniej skończyć, to uslyszałam:NIE
ja to mam wieeeeeleeee nadgodzin!!!, przeżyłam już wiele w mojej pracy, już nie raz uratowałam komuś tyłek i w opresji ratuję sytuację, szybko się uczę i potrafię wiele osób zastąpić... wiedzą, że mogą na mnie liczyć i chyba dlatego idą mi na rękęcoś za coś
Libra a co robisz jeśli to nie tajemnica ? no chyba że nie chcesz mówisz to okW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Miło Cię widzieć ivi i czuj się jak u siebie z wielka przyjemnością cie tu goscić
Napisz coś o sobie ivi
Libra, mala29_ dziękuję za miłe przyjęcie
napisać coś o sobie...jestem tutaj z tej samej przyczyny co Wy...staramy się z mężem o dzidziusia od 18 miesięcy...nasze problemy to obniżone parametry nasienia, niedrożny prawy jajowód i cykle bezowulacyjne -
nick nieaktualnyHej jestem...kolęda najlepsza jaką przeżyłam...aż się wikaremu wychodzić nie chciało, my też nie chcieliśmy go wypuścić, młody dostał lekcje szacunku do kobiet i w ogóle sobie pogadaliśmy fajnie....aby każda kolęda taka była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 21:08
Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witaj muzarcia:)
mala29 mieszkamy w East Midlands, leczenie to clomid od 2 do 6 dc, przez 6 miesięcy, bez monitoringu...więc tak naprawdę to nie wiem czy mam owulacje czy nie...mężusiowi aplikuje różne witaminki, sama popijam dodatkowo ziółka i czekamy... -
nick nieaktualnyco do maści na to pęknięcie nabłonka przy samym wejściu i na otarcia...octanisept najlepszy do stosowania na otwarte rany, otarcia, i pęknięcia naskórka oraz na błony śluzowe...z maści to clotrimazolum krem 1% ale raczej po lekkim zagojeniu i trzeba bardzo uważać, by nie zaaplikować do wewnątrz, leciutko pasmarować...szałwia stężona, dwie może trzy torebki expresowej szałwii na szklankę i do przemywania teraz jak jest w takim stanie...po lekkim zagojeniu możesz stosować często maść z vit A, powinna wzmocnić tę część problematyczną i zacznij brać witaminę b complex lub b compositum, ona pomaga w problemach skórnych i tego typu...przyspiesza gojenie...nie wiem co jeszcze mogłoby pomóc...
a które to dokładnie miejsce jest jeśli to nie kłopot napisać a jak nie to na priv... -
nick nieaktualnyMożna zastosować nasiadówki z kory dębu...
Kora dębu jest typowym środkiem ściągającym – najczęściej w postaci odwaru, czasem suchej zasypki – stosowana zewnętrznie na różnego rodzaju dolegliwości skórne jak: stany zapalne, oparzenia, odparzenia, odmrożenia, owrzodzenia, rany, czyraki, wypryski, liszaje, afty, opryszczka, trądzik, łojotok, nadmierna potliwość, potówki, odleżyny.
Kora dębu pomaga leczyć także stany zapalne błon śluzowych np. jamy ustnej, gardła, oczu, narządów płciowych, odbytu, czy też hemoroidy. Zalecane jest także jej spożywanie wewnętrzne wówczas, gdy dokucza nam biegunka, zatrucia, nieżyty jelit. Leczy się nią także zapalenia w układzie moczowo-płciowym i upławy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 21:25
-
nick nieaktualny
-
ivi ja mieszkam tez w uk ale jestem pod stałą kontrolą i od samego początku jak biorę CLO jestem monitorowana tak że dziwie się że twój lekarz kazał Ci przyjść za 6 miesięcy. A miałaś badane hormony i inne badania robione?W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymożesz zastosować korę dębu i możesz octanisept bo nie razi śluzówek,a pięknie usuwa bakterie, możesz szałwię i przemywać...proste i na pewno nie zaszkodzi...a co do maści to na odleżyny najlepszy jest avilin tzw balsam szostakowskiego, pięknie ziarninuje rany ale jest lepki i na pewno przed sexem nie bardzo...wszystko to jest bezpieczne...balsam ekspresowo naprawia uszkodzenie wiąże białka itd. polecam....nawet tylko na noc po poprzednim przetarciu do czysta tego otarcia pęknięcia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 21:36