X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra juz widze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 20:13

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej... lekarz mi powiedział, iż z moich wyników wygląda na to, że zdrowa ze mnie dziewczyna:)

Rucia, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się bardzo cieszę Libra :) ja dowiem się 2 czy moje wyniki są dobre i czy owulka w tamtym miesiącu była.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dał mi skierowanie na WIIIIIIELE badań, które należy zrobić przed planowaną ciążą, prolaktyne z obciążeniem - bo chyba mam tą czynnościową.... mam się nie stresować i dobrze wysypiać (6-8godzin)-ogólnie zwolnić tempo...

ciekawe co na to moja szefowa powie:) większość choruje, a ja będę musiała za nich zapieprzać:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to się bardzo cieszę Libra :) ja dowiem się 2 czy moje wyniki są dobre i czy owulka w tamtym miesiącu była.

chciałam w następnym cyklu mieć monitoring, ale lekarz mi odradził... mój m jest po grypie, więc po tych wszystkich antybiotykach mogło mu się pogorszyć nasienie, więc lekarz powiedział, że w marcowym cyklu przyjdę na monitoring cyklu, wtedy żołnierzyki m będą sprawniejsze i monitoring będę mogła wykorzystać, bo w końcu za niego płacę:) rozsądne podejście:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ma powiedzieć zobaczysz reszta badań też wyjdzie dobrze. Mnie też się moja pyta ale zawsze jej coś tam ściemnię :P

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie okaże się dopiero po tym cyklu co dalej jak się w tym nie uda. Boje się tylko że znów dostane CLO na 3 miesiące i na tym stanie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 20:22

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten stres jest najgorszy. Rozregulowuje wszystko.

Mowili w wiad.że świńska grypa znów atakuje, więc trzeba uważać. Ja już ją chyba miałam raz, a teraz jestem po szczepieniu to moze juz sie do mnie nie przyczepi:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 20:25

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niedobrze i oby się do żadnej ze staraczek nie przypętała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a co ma powiedzieć zobaczysz reszta badań też wyjdzie dobrze. Mnie też się moja pyta ale zawsze jej coś tam ściemnię :P

ja mam super szefową... także ja do niej prosto z mostu:)... musi mi dać urlop, bym zdążyła wszystkie badania zrobić:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz fajnie a wie że się staracie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ten stres jest najgorszy. Rozregulowuje wszystko.

Mowili w wiad.że świńska grypa znów atakuje, więc trzeba uważać. Ja już ją chyba miałam raz, a teraz jestem po szczepieniu to moze juz sie do mnie nie przyczepi:-)

powiedziałam ginkowi o moim coraz krótszej i dziwnej miesiączce... a on powiedział: jak tak prolaktyna skoczyła to się nie dziwię... więcej luzu i spokoju, bez stresu - a wszystko się ułoży, bo reszta badań jest ok

Dora lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to masz fajnie a wie że się staracie ?

tak, wie i gorąco kibicuje... zawsze jak chce się chwile zwolnić po wyniki, to mówi, że nie ma sprawy - tylko mam z raportem do niej przylecieć... razem brałyśmy udział w darmowych badaniach usg, to była pierwsza osoba, która mnie pocieszyła jak wyszłam dobita z usg, kiedy dowiedziałam się, że mam mięśniaka. ONA jest super... każdemu życzę takiej szefowej:) bo lepszej nie znajdziecie;P

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moj organizm stres ma ogronmy wplyw. Zawsze po duzym stresie jestem chora- doslownie. Jak mam jakieś stresy to zaraz mnie coś łapie i potem oczywiście okres mi sie spóźnia.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra to aż ci zazdroszczę ja zawsze trafiałam na france takie że szok.

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zazdroszczę ja jak raz zapytalam czy moge o 5 minut wcześniej zaczac pracę, żeby wcześniej skończyć, to uslyszałam:NIE

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Na moj organizm stres ma ogronmy wplyw. Zawsze po duzym stresie jestem chora- doslownie. Jak mam jakieś stresy to zaraz mnie coś łapie i potem oczywiście okres mi sie spóźnia.

a ja jak się zestresuje, to dostaję biegunki i robię siku co chwilę:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa gorąco trzymam kciuki, żebyśmy miały nową fosolkową ;) Piękny wykres, oby szczęsliwy na nowy rok! Może tfu tfu u mnie tez się uda, chociaż ja się na nic nie nastawiam :( Za długo to już trwa :( Już się nie mogę doczekać jutrzejszego mierzenia tempki :)
    Miłej nocy Wam życzę dziewczyny!

Libra lubi tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do Waszego grona

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ja też zazdroszczę ja jak raz zapytalam czy moge o 5 minut wcześniej zaczac pracę, żeby wcześniej skończyć, to uslyszałam:NIE

ja to mam wieeeeeleeee nadgodzin!!!, przeżyłam już wiele w mojej pracy, już nie raz uratowałam komuś tyłek i w opresji ratuję sytuację, szybko się uczę i potrafię wiele osób zastąpić... wiedzą, że mogą na mnie liczyć i chyba dlatego idą mi na rękę:) coś za coś:)

‹‹ 885 886 887 888 889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ