X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra juz widze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 20:13

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej... lekarz mi powiedział, iż z moich wyników wygląda na to, że zdrowa ze mnie dziewczyna:)

Rucia, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się bardzo cieszę Libra :) ja dowiem się 2 czy moje wyniki są dobre i czy owulka w tamtym miesiącu była.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dał mi skierowanie na WIIIIIIELE badań, które należy zrobić przed planowaną ciążą, prolaktyne z obciążeniem - bo chyba mam tą czynnościową.... mam się nie stresować i dobrze wysypiać (6-8godzin)-ogólnie zwolnić tempo...

ciekawe co na to moja szefowa powie:) większość choruje, a ja będę musiała za nich zapieprzać:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to się bardzo cieszę Libra :) ja dowiem się 2 czy moje wyniki są dobre i czy owulka w tamtym miesiącu była.

chciałam w następnym cyklu mieć monitoring, ale lekarz mi odradził... mój m jest po grypie, więc po tych wszystkich antybiotykach mogło mu się pogorszyć nasienie, więc lekarz powiedział, że w marcowym cyklu przyjdę na monitoring cyklu, wtedy żołnierzyki m będą sprawniejsze i monitoring będę mogła wykorzystać, bo w końcu za niego płacę:) rozsądne podejście:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ma powiedzieć zobaczysz reszta badań też wyjdzie dobrze. Mnie też się moja pyta ale zawsze jej coś tam ściemnię :P

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie okaże się dopiero po tym cyklu co dalej jak się w tym nie uda. Boje się tylko że znów dostane CLO na 3 miesiące i na tym stanie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 20:22

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten stres jest najgorszy. Rozregulowuje wszystko.

Mowili w wiad.że świńska grypa znów atakuje, więc trzeba uważać. Ja już ją chyba miałam raz, a teraz jestem po szczepieniu to moze juz sie do mnie nie przyczepi:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 20:25

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niedobrze i oby się do żadnej ze staraczek nie przypętała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a co ma powiedzieć zobaczysz reszta badań też wyjdzie dobrze. Mnie też się moja pyta ale zawsze jej coś tam ściemnię :P

ja mam super szefową... także ja do niej prosto z mostu:)... musi mi dać urlop, bym zdążyła wszystkie badania zrobić:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz fajnie a wie że się staracie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ten stres jest najgorszy. Rozregulowuje wszystko.

Mowili w wiad.że świńska grypa znów atakuje, więc trzeba uważać. Ja już ją chyba miałam raz, a teraz jestem po szczepieniu to moze juz sie do mnie nie przyczepi:-)

powiedziałam ginkowi o moim coraz krótszej i dziwnej miesiączce... a on powiedział: jak tak prolaktyna skoczyła to się nie dziwię... więcej luzu i spokoju, bez stresu - a wszystko się ułoży, bo reszta badań jest ok

Dora lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to masz fajnie a wie że się staracie ?

tak, wie i gorąco kibicuje... zawsze jak chce się chwile zwolnić po wyniki, to mówi, że nie ma sprawy - tylko mam z raportem do niej przylecieć... razem brałyśmy udział w darmowych badaniach usg, to była pierwsza osoba, która mnie pocieszyła jak wyszłam dobita z usg, kiedy dowiedziałam się, że mam mięśniaka. ONA jest super... każdemu życzę takiej szefowej:) bo lepszej nie znajdziecie;P

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moj organizm stres ma ogronmy wplyw. Zawsze po duzym stresie jestem chora- doslownie. Jak mam jakieś stresy to zaraz mnie coś łapie i potem oczywiście okres mi sie spóźnia.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra to aż ci zazdroszczę ja zawsze trafiałam na france takie że szok.

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zazdroszczę ja jak raz zapytalam czy moge o 5 minut wcześniej zaczac pracę, żeby wcześniej skończyć, to uslyszałam:NIE

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Na moj organizm stres ma ogronmy wplyw. Zawsze po duzym stresie jestem chora- doslownie. Jak mam jakieś stresy to zaraz mnie coś łapie i potem oczywiście okres mi sie spóźnia.

a ja jak się zestresuje, to dostaję biegunki i robię siku co chwilę:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa gorąco trzymam kciuki, żebyśmy miały nową fosolkową ;) Piękny wykres, oby szczęsliwy na nowy rok! Może tfu tfu u mnie tez się uda, chociaż ja się na nic nie nastawiam :( Za długo to już trwa :( Już się nie mogę doczekać jutrzejszego mierzenia tempki :)
    Miłej nocy Wam życzę dziewczyny!

Libra lubi tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do Waszego grona

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ja też zazdroszczę ja jak raz zapytalam czy moge o 5 minut wcześniej zaczac pracę, żeby wcześniej skończyć, to uslyszałam:NIE

ja to mam wieeeeeleeee nadgodzin!!!, przeżyłam już wiele w mojej pracy, już nie raz uratowałam komuś tyłek i w opresji ratuję sytuację, szybko się uczę i potrafię wiele osób zastąpić... wiedzą, że mogą na mnie liczyć i chyba dlatego idą mi na rękę:) coś za coś:)

‹‹ 885 886 887 888 889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ