plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydał mi skierowanie na WIIIIIIELE badań, które należy zrobić przed planowaną ciążą, prolaktyne z obciążeniem - bo chyba mam tą czynnościową.... mam się nie stresować i dobrze wysypiać (6-8godzin)-ogólnie zwolnić tempo...
ciekawe co na to moja szefowa powie:) większość choruje, a ja będę musiała za nich zapieprzać -
nick nieaktualnymala29_ wrote:to się bardzo cieszę Libra
ja dowiem się 2 czy moje wyniki są dobre i czy owulka w tamtym miesiącu była.
chciałam w następnym cyklu mieć monitoring, ale lekarz mi odradził... mój m jest po grypie, więc po tych wszystkich antybiotykach mogło mu się pogorszyć nasienie, więc lekarz powiedział, że w marcowym cyklu przyjdę na monitoring cyklu, wtedy żołnierzyki m będą sprawniejsze i monitoring będę mogła wykorzystać, bo w końcu za niego płacęrozsądne podejście:)
-
Ten stres jest najgorszy. Rozregulowuje wszystko.
Mowili w wiad.że świńska grypa znów atakuje, więc trzeba uważać. Ja już ją chyba miałam raz, a teraz jestem po szczepieniu to moze juz sie do mnie nie przyczepi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 20:25
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:a co ma powiedzieć zobaczysz reszta badań też wyjdzie dobrze. Mnie też się moja pyta ale zawsze jej coś tam ściemnię
ja mam super szefową... także ja do niej prosto z mostu:)... musi mi dać urlop, bym zdążyła wszystkie badania zrobić -
nick nieaktualnyDora wrote:Ten stres jest najgorszy. Rozregulowuje wszystko.
Mowili w wiad.że świńska grypa znów atakuje, więc trzeba uważać. Ja już ją chyba miałam raz, a teraz jestem po szczepieniu to moze juz sie do mnie nie przyczepi:-)
powiedziałam ginkowi o moim coraz krótszej i dziwnej miesiączce... a on powiedział: jak tak prolaktyna skoczyła to się nie dziwię... więcej luzu i spokoju, bez stresu - a wszystko się ułoży, bo reszta badań jest okDora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:to masz fajnie a wie że się staracie ?
tak, wie i gorąco kibicuje... zawsze jak chce się chwile zwolnić po wyniki, to mówi, że nie ma sprawy - tylko mam z raportem do niej przylecieć... razem brałyśmy udział w darmowych badaniach usg, to była pierwsza osoba, która mnie pocieszyła jak wyszłam dobita z usg, kiedy dowiedziałam się, że mam mięśniaka. ONA jest super... każdemu życzę takiej szefowej:) bo lepszej nie znajdziecie;P -
nick nieaktualnyDora wrote:Na moj organizm stres ma ogronmy wplyw. Zawsze po duzym stresie jestem chora- doslownie. Jak mam jakieś stresy to zaraz mnie coś łapie i potem oczywiście okres mi sie spóźnia.
a ja jak się zestresuje, to dostaję biegunki i robię siku co chwilę -
nick nieaktualnyMiryndaa gorąco trzymam kciuki, żebyśmy miały nową fosolkową
Piękny wykres, oby szczęsliwy na nowy rok! Może tfu tfu u mnie tez się uda, chociaż ja się na nic nie nastawiam
Za długo to już trwa
Już się nie mogę doczekać jutrzejszego mierzenia tempki
Miłej nocy Wam życzę dziewczyny!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:Ja też zazdroszczę ja jak raz zapytalam czy moge o 5 minut wcześniej zaczac pracę, żeby wcześniej skończyć, to uslyszałam:NIE
ja to mam wieeeeeleeee nadgodzin!!!, przeżyłam już wiele w mojej pracy, już nie raz uratowałam komuś tyłek i w opresji ratuję sytuację, szybko się uczę i potrafię wiele osób zastąpić... wiedzą, że mogą na mnie liczyć i chyba dlatego idą mi na rękęcoś za coś