X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki mazurcia spróbuje może uda mi się dostać tą korę dębu. A jak nie to sprawdzę co to za maść vagisima czy coś takiego bo tu jest do dostania może też będzie na takie coś.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i krem clotrimazolum też jest mała świetny...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze tylko niewiem czy dostane go nas :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.zbymar.com/deumavan/pytania.php to znalazłam ale nie znam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostaniesz...to popularny lek i bez recepty...a jak będziesz w Polsce albo jak będą coś wysyłać to niech Ci kupią...warto mieć dla siebie i dla faceta...różnie bywa...krem jest delikatniejszy a maść jest na receptę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...wpadam na chwilę i zaraz zmykam... Teraz mogę podzielić się z Wami,o czym rozmawiałam z Szefem...pamiętacie,jak mówiłam na samym początku o mojej sytuacji w pracy? No to wczoraj spytałam Szefa,czy nie mógłby mi zapomnieć wypowiedzenia umowy a od stycznia bez wypłaty i bez jakichkolwiek Jego kosztów (i mojej pracy) a w tym czasie my będziemy się starać :) No i zgodził się, baaa,On na tym nic nie traci...teraz trochę bardziej na spokojnie mogę zintensyfikować staranka...już nie ciąży na mnie presja czasu :)
    Plan mam teraz taki - w niedzielę za tydzień powinnam dostać @...jeśli dostanę, to zaraz po skończonej @ wybiorę się do ginki i razem będziemy myślały co może być nie tak,że jeszcze nie udało się :) Tak czy inaczej w styczniu idę do ginki...oby z ciążą a nie po @ :)

Rucia, to super,że przechodzi Ci...trzymam kciuki za dalsze staranka :)

Mirynda, jaki ładny wykresik masz...oby tak dalej :)

Witam nowe Staraczki :)

Ivi, kiedyś rozmawiałam z koleżanką, która w UK przechodziła dwie ciąże i ani podczas jednej ani drugiej nie widziała na oczy ginekologa!! Tam gdzie Ona mieszka tylko położna raz na jakiś czas badała Ją, oczywiście badań krwi takich jak w PL i tak często nigdy nie miała...nie zazdroszczę więc,jeśli tak w UK wygląda opieka zdrowotna...a w Polsce narzekają....

Kurcze padam i z tego wszystkiego nie pamiętam, co jeszcze miałam napisać do Was...3 godziny na Hobbicie, ledwo wysiedziałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 21:49

Libra, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam.. dobranoc dziewczyny:-)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki mazurcia rzuciłam tak okiem na to ale sprawdzę dopiero jutro ta stronkę dokładnie. Na razie jeszcze mam troszkę fibrolanu może uda mi się troszkę podleczyć tym. Kurcze jak nie urok to sraczka a do 2 muszę się wyleczyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mydło w płynie biały jeleń też pomoże i nie podrażni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie pęknięcie jak nie będziesz współżyć i się nie nadkazi czymś z zewnątrz, to z 4 dni i zagoi się...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora dobranoc...cichutko siedziałaś...myślałam, że poszłaś już spać...shagga to super, że poszedł na rękę ale kto Ci składki na ubezpieczenie zdrowotne odprowadzi jak żadne z Was kosztów nie poniesie? hmm...ale pewnie jakoś to się da obejść i wykombinować...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dora
    Shagga zależy kto na jakiego lekarza trafi ja odpukać trafiłam do dobrego od razu wiedział gdzie skierować i co robić. Ale jak ktoś woli się trzymać ciągle jednego to tak jest. Ja jak mi jeden nie pod pasował to poszłam do innego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.aptekaleki.co.uk/shippinginfo.aspx coś dla Was dziewczyny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia - ja będę ponosić wszelkie koszta....przynajmniej do pewnego czasu...chyba,że kilka miesięcy nie uda się zafasolkować,wtedy trzeba będzie szukać pracy a staranka odłożyć...albo nawet zaniechać ostatecznie :( Oby nie....chociaż dziś znów podłamałam się jak poczytałam na wątku o staraniach o drugą dzidzię,że z 1-szym poszło jak z płatka, a z drugą ciążą są problemy....ehhh...oby nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze ale sama wiesz jak jest....dla mnie jedno dziecko to już błogosławieństwo...u Ciebie wtedy już było kłopotliwie...jeśli nie wyjdzie, to trzeba będzie poświęcić życie jednemu dzieciątku...tak czasami bywa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wiedziałaś, że są tam w UK apteki polskie wysyłkowe? Ja np. nie wiedziałam...a clotrimazolum 1% tam jest... i żele i emulsje z korą dębu też są...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dobranoc Dora
    Shagga zależy kto na jakiego lekarza trafi ja odpukać trafiłam do dobrego od razu wiedział gdzie skierować i co robić. Ale jak ktoś woli się trzymać ciągle jednego to tak jest. Ja jak mi jeden nie pod pasował to poszłam do innego.

Ta moja znajoma zaliczyła wpadke, więc nie starała się o ciążę...a jak już zaszła to dowiedziała się w przychodni,że tam lekarza w ciąży nie uraczysz, chyba,że coś się dzieje...a u Niej nie działo się to i nie widziała gina...chwilę po pierwszym porodzie zaszła ponownie w ciążę i przy drugiej ciąży było podobnie...masakra jakaś.
    Dobrze Mała,że Wy trafiliście znacznie lepiej :)
    Trzymam kciuki za Wasze (wszystkich tu babeczek) staranka...a tymczasem zmykam kąpać Młodego (ostatnio strasznie zaniedbaliśmy wszystko i Młody chodzi spać o północy!!) i zmykamy lulu....Jeszcze skopiowałam sobie naszą listę do dokumentów,coby mieć ją zawsze pod ręką, skoro teraz będę w domu cały czas...

Libra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kobitki ja zmykam spać bo jutro wycieczkę sobie robimy z rana więc trzeba być wypoczętym :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też uciekam... m czuje się lepiej i zaprasza mnie do łoża;) nie zamierzam zmarnować takiej okazji:) więc grzecznie się żegnam:) do jutra, kobietki:)

Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Będzie dobrze ale sama wiesz jak jest....dla mnie jedno dziecko to już błogosławieństwo...u Ciebie wtedy już było kłopotliwie...jeśli nie wyjdzie, to trzeba będzie poświęcić życie jednemu dzieciątku...tak czasami bywa...

Chyba coś pomieszałam, bo nie było u mnie problemów z zajściem w pierwszą ciążę - ślub braliśmy 27 czerwca i od wtedy przestaliśmy zabezpieczać się a 15 sierpnia miałam ostatnią @...bez szczególnych starań - raczej kiedy naszła nas chęć staraliśmy się :) I dlatego naiwnie myślałam,że teraz , gdy zaczęłam zgłębiać tajniki mojego organizmu to jeszcze szybciej pójdzie....o ja naiwna :(

‹‹ 887 888 889 890 891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ