X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała:)
    ja sobie sprzątam, kurze wycieram... i niedługo z m wybieramy się na spacerek podokarmiać kaczki:) a jak tam u Ciebie?

Rucia lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :) ja też właśnie czekam na kolędę i jak na złość ksiądz zaraz będzie a ja zostałam sama z m w domu ....

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libra a umnie no coz jakos powoli sie kreci choc juz mam dosyc gosci :-) na szczescie nie musze biegac sniadanek, i objadkow robic . U mnie jest zasada lodowka nie zamknieta wiec jestes glodny to zrob sobie cos ho hi hi :-P. Tak pozatym to caly dom choruje i mnie czuje ze tez cos mnie bierze mam nadzieje ze zwalcze to szybko. Tempka jakas dziwna mi sie dobi ale nie miszylam ja od poczatku cyklu wiec zobacze jak teraz bedzie szla bo jak narazie to pnie sie w gore.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...my dziś sprzątamy od rana...porządkujemy papiery i inne szuflady, bo coś wkradł się nieporządek :)

Co do szczepionki na różyczkę, to ja tylko takowe pamiętam, bo pamiętam,że na to chłopcy w klasie nie byli szczepieni (jakoś koło 6 klasy?!) :)

Zmykam do roboty dalej , miłego dnia życzę ...ps. Libra zostawiłam tą tempkę jak radziłaś no i oczywiście pokazało mi ją jako ignorowaną (tzn pustym kółeczkiem), bo domyślną godzinę mierzenia mam 5:30, a to calutka godzina wcześniej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Hej dziewczynki dziś u mnie kolęda!!! Ale pewnie po południu ksiądz doczłapie do mnie dopiero!!!
    Moja tempka nieco do góry się podniosła ale nieznacznie!!!;-)

U mnie też dzisiaj kolęda, a mój M. właśnie ucieka z kolegami ;)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    hej dziewczyny:-)
    owu mi znów bez sensownie zaznaczył owulację -na dzień przed skokiem LH.

Dzień doberek dziewczyny :)

Dora, kolejny raz Ovu daje plamę... Nie mam pojęcia, czym program się kieruje podczas wyznaczania owulacji. Jestem jedynie pewna, że przez te pseudo prognozy wielu dziewczynom faktyczna owulacja przeszła koło nosa...

Dora lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, dont łory - tak jak pisze Muzarcia, byłaś chora, brałaś antybiotyki... Pewnie dobrych parę dni musi minąć zanim cały antybiotyk zniknie z organizmu i przestanie wpływać na temperaturę.

Laseczki, ja tam nie mam premium i dobrze mi z tym, przynajmniej nie spoglądam na te pseudodetektory. Białoczarny wykres tez mi nie przeszkadza, bo jak chcę kolorowy, to sobie otwieram z mojej stopki.

A swoją drogą - sprytny chwyt marketingowy z tym biało-czarnym wykresem ;) Ja tam i tak jestem przeciwna premium.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    hej dziewczęta :) ja też właśnie czekam na kolędę i jak na złość ksiądz zaraz będzie a ja zostałam sama z m w domu ....

Ha ha ha mój mąż uciekł :D

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia może faktycznie bez sensu wykupywać premium? Detektor i tak do niczego nie jest mi potrzebny, bo głównie prowadzę wykres dla samych temperatur.

Mój Paweł powiedział, że ten cykl tak czy siak poszedłby na straty, ze względu na nasze choroby. Więc po tych wszystkich pocieszeniach, z czystym sumieniem i stoickim spokojem czekam na @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Hej dziewczynki dziś u mnie kolęda!!! Ale pewnie po południu ksiądz doczłapie do mnie dopiero!!!
    Moja tempka nieco do góry się podniosła ale nieznacznie!!!;-)

U mnie też dzisiaj kolęda, a mój M. właśnie ucieka z kolegami ;)

Rucia a mój się modlił żeby kolęda była dopiero jak on do pracy pojedzie ale mu się nie udało he he he!!!;-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusiu sluszna uwaga nie jedna owulacja zostala zmarmowana przez ten program owu...
    Rucia te cykle chrobowe to na zmarnowanie, też się wściekałam ostatnio.

Właśnie wróciliśmy ze spacerku:-)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Mayusiu sluszna uwaga nie jedna owulacja zostala zmarmowana przez ten program owu...
    Rucia te cykle chrobowe to na zmarnowanie, też się wściekałam ostatnio.

Właśnie wróciliśmy ze spacerku:-)

Dora to fakt owu ustawia czasem głupoty dlatego wolę ręcznie ustawiać owulke wtedy gdy sądzę że wystąpiła!!

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do premium, to też już nie mam i chyba nie potrzebuje tego detektora:-)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :)

ja tez nie mam premim i jakos nie ptrzenuje a jak chce kolorowy wykres to ronbei tak jak Mauysia

a wogole to jak usune ta moja wysoka temperature co sobei zmierzylam tak bardzo pozno to ovu wyznacza mi owulke na 10 dc a jak zostawie to na 15dc a wedlug mnie i innego wykresu wychodzi ze mialam wlasnie wtedy wiec jednak zostawiam taak jak jest :) a na tym przykladzie widac ze Ovu wogole nie patrzy na objaw sluzu na bol owulacyjny itd tylko na temperature :)

a muy kolede wlasnie aptrzylam nedziemu miec 18 I :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też owu tylko tempke pod uwagę wziełonawet śluzy i testu nie wzieło pod uwagę!!! Ale czułam owulkę bardzo dobrze tym razem ewentualnie jedzień dzień się machnełam w obliczeniach ale i tak serduszek dużo było więc może tym razem ok będzie!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No laseczki będzie co ma być...ale mogłaby choć jedna albo dwie mogłyby być zafasolkowane...ale zmarzłam...sprzątałam u kurczaczków a właściwie u kurzej młodzieży...i w opałówce...mąż pali w piecu to ja choćby ogarnęłam te trociny itd. Uroki mieszkania w domu...wiecznie coś do zrobienia itd. i tak w kółko...idę do łazienki sprzątnąć co nieco, bo jutro niedziela i szkoda byłoby to zaprzepaścić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...ze sprzątaniem nawet szybko się obrobiliśmy tzn jeszcze okurzyć trzeba,ale to dopiero jak wstanie Młody bo zasnął,prawie godzinę temu..a ja miałam się nie nakręcać tak? No to chyba znów mi się nie udało...dziś pobolewa mnie podbrzusze,niby nie jakoś bardzo,ale promieniuje aż do kolan i częściowo na plecy...zwykle tak u mnie bywa przed @ (a przynajmniej 3 lata temu,gdy byłam przed ciążą i długim karmieniem,bo dziś to prawie wcale nie czuję zbliżającego się okresu,dosłownie na chwilę przed poboli brzuch), tak więc dziś zaraz poleciałam do kibla i nawet "poobadałam się" w środku...i nic...no i co? Oczywiście zaczęły się pytania "a może?!...." ...no i jeszcze ovu za te objawy przyjął mi po 2 punkty za każdy...ehh, głupie babsko ze mnie ;)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my juz po wizycie naszczescie. Jakos mnie ta wizyta u ludzi kturych nie znam nie rajcuje no ale moj M. chcial zrobic przyjemnosc tacie wiec pojechalismy. A tak pozatym to zle sie czuje i mamsi wszystkiego dosc. Czuje sie jak by ktos stanol mi na plucach ale niema co sie dziwic balam sie ze tak bedzie bo w domu karzdy chory i chodza i kichaja pdychaja wszedzie. Nie rozumieja ze najlepiej jest zdala odemnie bo ja nie bardzo moge leki lykac i nie chce :-(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała,życzę żeby szybko Ci przeszło i żebyś nie musiała zbytnio łykać leków, zdrówka!!

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja już po kolędzie :) shagga ja też mam czarno biały wykres i przynajmniej tyle z tego dobrego że ten detektor mnie nie nakręca :P

mauysia lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 889 890 891 892 893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ