plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:u mnie w mieszkaniu bułka tarta np. jest schowana w pojemniku po mleku modyfikowanym Bebilon:)
u mnie też
ale mój mąz to wszystko wie bo on częsciej używa
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnyA u nie kiedyś była taka sytuacja:
Mój M położył się na dywanie w pokoju bo go plecy bolały i tak leżał leżał aż zasnął ja siedziałam na kanapie i oglądałam tv w pewnej chwili wpada syn sąsiadki 7 letni patrzy na mnie na mojego M i mówi O KRYZYSIK JAK SĄSIAD NA PODŁODZE ŚPI!!!!
Myślałam że padne ze śmiechu!!!
zosia-ktosia, mauysia, Woseba, muzarcia, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW poczekalni w szpitalu trzech gości czeka na wieści od lekarza. Nagle wychodzi lekarz i mówi do jednego:
- Urodziły się panu trojaczki.
- O... To dlatego, że moja żona czytała Trzech Muszkieterów...
Za chwile wychodzi ponownie i mówi do drugiego:
- Urodziły się panu siedmioraczki...
- A to dlatego, że moja żona czytała siedmiu wspaniałych...
Na to trzeci mówi:
- Aha... Moja żona czytała Ali Babę i 40 rozbójnikow...
zosia-ktosia, AGA 30, Shagga_80, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:nie nie, niech Nas rozśmiesza:) lepiej sie człówiekowi na duchu chociaż robi:)
jasne że tak ale ja pracuję miedzy ludźmi a nie wybrażasz sobie jak sie śmiałam
zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Beatka zawsze możesz powiedzieć że w Nowym Roku masz taki dobry humor:) że jesteś życzliwa dla swoich petentów i stąd ten śmiech (uśmiech).
do mnie dzwoniła pani że przyznali mi pożyczkę.. ech.. a wiecie po co? żebym spłaciła kredyt odnawialny.. śmieszne to wszystko a kasy nawet nie zobacze bo wszystko idzie przelewem.. - jednakże to było moje postanowienie, pomału powoli spłacać i wychodzic na prostą także ja się cieszę z takiego obiegu sprawy. -
Dziewczyny, mam pytanko do Tych z Was, które przyjmują lek na obniżenie tsh. Jutro idę na badanie krwi, żeby sprawdzić, czy te tabletki działają i nie wiem czy powninnam rano przed badaniem przyjąć codzienną dawkę-znaczy tabletkę??Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyU mnie w pudełku po kakao jest herbata granulowana...do mojego Domina wpadł kolega i na kolację został, to ja zrobiłam w dzbanek herbatę a do smaku daję troszkę granulowanych owoców leśnych...Kevin patrzy na mnie z niedowierzaniem...wsypuję a później pytam po kolacji...i co smakowała Ci herbatka? Tak...była pyszna.
zosia-ktosia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:HEJ NO WPROWADZIŁAM I NADAL NIC
;(
Bo pewnie system czeka na trzy wyższe temperatury (a jedną masz ignorowaną, więc na razie masz dwie).
jakto 2? ja myslałam ze wszystkie sie licza wyższe od tej najniżzeszej czyli 4? a
nawet jak próbowałam jej nie ignorować to i tak mi nie zanzacza?
Beciu, w sumie to nie wiem (i chyba nikt tego nie wie
) jaką zasadą kieruje się tu algorytm Ovufriend, ale wg metody Roetzera pierwsza wyższa temperatura to taka, która jest wyższa od sześciu temperatur z dni bezpośrednio ją poprzedzających. Muszą być przynajmniej trzy takie wyższe z rzędu, żeby móc mówić o tym, że owulacja wystąpiła.
Są niby jeszcze dalsze kryteria: pierwsza wyższa temperatura powinna być przynajmniej 0,05 stopnia wyższa od tych poprzedzających.
A z tych trzech wyższych przynajmniej jedna powinna być wyższa o 0,2 stopnia. Najczęsciej jest to trzecia z tych temperatur.
Zdarza się, że Ovufriend lub Fertiilty Friend stawiają kreskę zgodnie z powyższymi kryteriami, a czasem w kompletnie innym miejscu.
Ja tam twardo trzymam się metody Rotzera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 09:34
Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

-
muzarcia wrote:U mnie w pudełku po kakao jest herbata granulowana...do mojego Domina wpadł kolega i na kolację został, to ja zrobiłam w dzbanek herbatę a do smaku daję troszkę granulowanych owoców leśnych...Kevin patrzy na mnie z niedowierzaniem...wsypuję a później pytam po kolacji...i co smakowała Ci herbatka? Tak...była pyszna.
bał sie że już mu nie pozwolisz zostać u kolegi, to sie podlizał, nawet jakby to było prawdziwe kakao:P -
Dora wrote:Dziewczyny, mam pytanko do Tych z Was, które przyjmują lek na obniżenie tsh. Jutro idę na badanie krwi, żeby sprawdzić, czy te tabletki działają i nie wiem czy powninnam rano przed badaniem przyjąć codzienną dawkę-znaczy tabletkę??
Pytałam o to parę dni temu moją endokrynolog
Na badanie idź na czczo i bez tabletki, tabletkę weź dopiero po pobraniu krwi.
-
nick nieaktualny- Robiłam dzisiaj zakupy i zabrakło mi pieniędzy - mówi żona do męża. Wstąpiłam więc do Twojego biura. W Twoim pokoju nie było nikogo, wzięłam Ci z marynarki trzysta złotych. Nie gniewasz się?
- Ależ skąd kochanie. Tym bardziej, że dzisiaj poszedłem do pracy w swetrze.
Shagga_80, Beata, Woseba, Libra, Blondi22, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Beatka zawsze możesz powiedzieć że w Nowym Roku masz taki dobry humor:) że jesteś życzliwa dla swoich petentów i stąd ten śmiech (uśmiech).
do mnie dzwoniła pani że przyznali mi pożyczkę.. ech.. a wiecie po co? żebym spłaciła kredyt odnawialny.. śmieszne to wszystko a kasy nawet nie zobacze bo wszystko idzie przelewem.. - jednakże to było moje postanowienie, pomału powoli spłacać i wychodzic na prostą także ja się cieszę z takiego obiegu sprawy.
Zosiu gdyby to był uśmiech to tak...
ja śmiałam sie w głos jak łaskotany dzieciak hehehe
Zosiu najważniejsze że powoli zaczynasz wychodzić na prostą
choć uważaj bo czasem można popaść w jeszcze wiekszą pułapkęOliwka 2006

-
nick nieaktualny- To, jakim samochodem będziecie jeździć w raju, zależy od tego, czy byliście wierni swoim żonom za życia! - mówi Bóg.
Pierwszy facet:
- O Boże, proszę, bądź łaskaw! Wiem, że zdradzałem żonę, ale na ziemi było tyle pięknych kobiet, a ja chciałem mieć je wszystkie dla siebie!
Bóg:
- Wstydź się, synu, za karę dostaniesz dwudziestoletnią Nyskę.
- Drogi Boże, tylko raz zdradziłem i strasznie tego żałuję, nie bądź zbyt srogi! - mówi drugi facet.
Bóg:
- Wstydź się, synu, ale dostaniesz BMW.
- Drogi Boże, będziesz ze mnie taki dumny - mówi trzeci. - Nigdy nie zdradziłem żony, kochałem ją ponad wszystko, kupowałem jej róże codziennie, sprzątałem cały dom, robiłem zakupy, podróżowaliśmy razem po całym świecie...
- Wystarczy! - mówi Bóg. - Jestem z ciebie dumny. Dostaniesz każdy samochód, jaki tylko zapragniesz.
Minęły dwa tygodnie. Pierwszy i drugi mężczyzna widzą, jak trzeci facet zatrzymał się na samym środku skrzyżowania swoim nowym, błyszczącym Ferrari. Podchodzą do niego i pytają:
- Człowieku, dlaczego płaczesz, przecież masz samochód swoich marzeń! O co ci chodzi?
Na to on zrozpaczonym głosem:
- Właśnie widziałem moją żonę na rolkach!
mauysia, Libra, Blondi22, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntek, chłopak ze wsi, wziął ślub. Po miesiącu ojciec Antka pyta synową:
- No i jak wam się, Kaśka układa?
- Ano miesiąc po ślubie, a Antek mnie jeszcze nie tego...
- Jak to? Już ja z nim pogadam!
Jak zapowiedział, tak zrobił.
- Antek, czemu ty z Kaśką nie tego?
- Wiesz, ojciec... Nie wiem jak...
- Jak to nie wiesz? Zara Ci pokażę.
Zabrał Antka do stodoły, dał mu świecę i mówi:
- Masz i świeć.
Sam Kaśkę rzucił na siano i wydmuchał synową. Po wszystkim pyta Antka:
- Tera wiesz już jak?
- Wiem.
Spotykają się znowu za jakiś czas i ojciec pyta synową:
- No i jak tera?
- Fantastycznie, cudownie, cała wieś mnie dmucha, a Antek ze świecą stoi i przyświeca.
AGA 30, zosia-ktosia, Shagga_80, Libra, Blondi22, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH