plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:u mnie w mieszkaniu bułka tarta np. jest schowana w pojemniku po mleku modyfikowanym Bebilon:)
u mnie też
ale mój mąz to wszystko wie bo on częsciej używaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyA u nie kiedyś była taka sytuacja:
Mój M położył się na dywanie w pokoju bo go plecy bolały i tak leżał leżał aż zasnął ja siedziałam na kanapie i oglądałam tv w pewnej chwili wpada syn sąsiadki 7 letni patrzy na mnie na mojego M i mówi O KRYZYSIK JAK SĄSIAD NA PODŁODZE ŚPI!!!!
Myślałam że padne ze śmiechu!!!zosia-ktosia, mauysia, Woseba, muzarcia, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW poczekalni w szpitalu trzech gości czeka na wieści od lekarza. Nagle wychodzi lekarz i mówi do jednego:
- Urodziły się panu trojaczki.
- O... To dlatego, że moja żona czytała Trzech Muszkieterów...
Za chwile wychodzi ponownie i mówi do drugiego:
- Urodziły się panu siedmioraczki...
- A to dlatego, że moja żona czytała siedmiu wspaniałych...
Na to trzeci mówi:
- Aha... Moja żona czytała Ali Babę i 40 rozbójnikow...zosia-ktosia, AGA 30, Shagga_80, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:nie nie, niech Nas rozśmiesza:) lepiej sie człówiekowi na duchu chociaż robi:)
jasne że tak ale ja pracuję miedzy ludźmi a nie wybrażasz sobie jak sie śmiałamzosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatka zawsze możesz powiedzieć że w Nowym Roku masz taki dobry humor:) że jesteś życzliwa dla swoich petentów i stąd ten śmiech (uśmiech).
do mnie dzwoniła pani że przyznali mi pożyczkę.. ech.. a wiecie po co? żebym spłaciła kredyt odnawialny.. śmieszne to wszystko a kasy nawet nie zobacze bo wszystko idzie przelewem.. - jednakże to było moje postanowienie, pomału powoli spłacać i wychodzic na prostą także ja się cieszę z takiego obiegu sprawy. -
Dziewczyny, mam pytanko do Tych z Was, które przyjmują lek na obniżenie tsh. Jutro idę na badanie krwi, żeby sprawdzić, czy te tabletki działają i nie wiem czy powninnam rano przed badaniem przyjąć codzienną dawkę-znaczy tabletkę??Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyU mnie w pudełku po kakao jest herbata granulowana...do mojego Domina wpadł kolega i na kolację został, to ja zrobiłam w dzbanek herbatę a do smaku daję troszkę granulowanych owoców leśnych...Kevin patrzy na mnie z niedowierzaniem...wsypuję a później pytam po kolacji...i co smakowała Ci herbatka? Tak...była pyszna.
zosia-ktosia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:HEJ NO WPROWADZIŁAM I NADAL NIC
;(
Bo pewnie system czeka na trzy wyższe temperatury (a jedną masz ignorowaną, więc na razie masz dwie).
jakto 2? ja myslałam ze wszystkie sie licza wyższe od tej najniżzeszej czyli 4? a
nawet jak próbowałam jej nie ignorować to i tak mi nie zanzacza?
Beciu, w sumie to nie wiem (i chyba nikt tego nie wie) jaką zasadą kieruje się tu algorytm Ovufriend, ale wg metody Roetzera pierwsza wyższa temperatura to taka, która jest wyższa od sześciu temperatur z dni bezpośrednio ją poprzedzających. Muszą być przynajmniej trzy takie wyższe z rzędu, żeby móc mówić o tym, że owulacja wystąpiła.
Są niby jeszcze dalsze kryteria: pierwsza wyższa temperatura powinna być przynajmniej 0,05 stopnia wyższa od tych poprzedzających.
A z tych trzech wyższych przynajmniej jedna powinna być wyższa o 0,2 stopnia. Najczęsciej jest to trzecia z tych temperatur.
Zdarza się, że Ovufriend lub Fertiilty Friend stawiają kreskę zgodnie z powyższymi kryteriami, a czasem w kompletnie innym miejscu.
Ja tam twardo trzymam się metody Rotzera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 09:34
Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:U mnie w pudełku po kakao jest herbata granulowana...do mojego Domina wpadł kolega i na kolację został, to ja zrobiłam w dzbanek herbatę a do smaku daję troszkę granulowanych owoców leśnych...Kevin patrzy na mnie z niedowierzaniem...wsypuję a później pytam po kolacji...i co smakowała Ci herbatka? Tak...była pyszna.
bał sie że już mu nie pozwolisz zostać u kolegi, to sie podlizał, nawet jakby to było prawdziwe kakao:P -
Dora wrote:Dziewczyny, mam pytanko do Tych z Was, które przyjmują lek na obniżenie tsh. Jutro idę na badanie krwi, żeby sprawdzić, czy te tabletki działają i nie wiem czy powninnam rano przed badaniem przyjąć codzienną dawkę-znaczy tabletkę??
Pytałam o to parę dni temu moją endokrynolog
Na badanie idź na czczo i bez tabletki, tabletkę weź dopiero po pobraniu krwi. -
nick nieaktualny- Robiłam dzisiaj zakupy i zabrakło mi pieniędzy - mówi żona do męża. Wstąpiłam więc do Twojego biura. W Twoim pokoju nie było nikogo, wzięłam Ci z marynarki trzysta złotych. Nie gniewasz się?
- Ależ skąd kochanie. Tym bardziej, że dzisiaj poszedłem do pracy w swetrze.
Shagga_80, Beata, Woseba, Libra, Blondi22, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Beatka zawsze możesz powiedzieć że w Nowym Roku masz taki dobry humor:) że jesteś życzliwa dla swoich petentów i stąd ten śmiech (uśmiech).
do mnie dzwoniła pani że przyznali mi pożyczkę.. ech.. a wiecie po co? żebym spłaciła kredyt odnawialny.. śmieszne to wszystko a kasy nawet nie zobacze bo wszystko idzie przelewem.. - jednakże to było moje postanowienie, pomału powoli spłacać i wychodzic na prostą także ja się cieszę z takiego obiegu sprawy.
Zosiu gdyby to był uśmiech to tak...
ja śmiałam sie w głos jak łaskotany dzieciak hehehe
Zosiu najważniejsze że powoli zaczynasz wychodzić na prostą
choć uważaj bo czasem można popaść w jeszcze wiekszą pułapkęOliwka 2006
-
nick nieaktualny- To, jakim samochodem będziecie jeździć w raju, zależy od tego, czy byliście wierni swoim żonom za życia! - mówi Bóg.
Pierwszy facet:
- O Boże, proszę, bądź łaskaw! Wiem, że zdradzałem żonę, ale na ziemi było tyle pięknych kobiet, a ja chciałem mieć je wszystkie dla siebie!
Bóg:
- Wstydź się, synu, za karę dostaniesz dwudziestoletnią Nyskę.
- Drogi Boże, tylko raz zdradziłem i strasznie tego żałuję, nie bądź zbyt srogi! - mówi drugi facet.
Bóg:
- Wstydź się, synu, ale dostaniesz BMW.
- Drogi Boże, będziesz ze mnie taki dumny - mówi trzeci. - Nigdy nie zdradziłem żony, kochałem ją ponad wszystko, kupowałem jej róże codziennie, sprzątałem cały dom, robiłem zakupy, podróżowaliśmy razem po całym świecie...
- Wystarczy! - mówi Bóg. - Jestem z ciebie dumny. Dostaniesz każdy samochód, jaki tylko zapragniesz.
Minęły dwa tygodnie. Pierwszy i drugi mężczyzna widzą, jak trzeci facet zatrzymał się na samym środku skrzyżowania swoim nowym, błyszczącym Ferrari. Podchodzą do niego i pytają:
- Człowieku, dlaczego płaczesz, przecież masz samochód swoich marzeń! O co ci chodzi?
Na to on zrozpaczonym głosem:
- Właśnie widziałem moją żonę na rolkach!
mauysia, Libra, Blondi22, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntek, chłopak ze wsi, wziął ślub. Po miesiącu ojciec Antka pyta synową:
- No i jak wam się, Kaśka układa?
- Ano miesiąc po ślubie, a Antek mnie jeszcze nie tego...
- Jak to? Już ja z nim pogadam!
Jak zapowiedział, tak zrobił.
- Antek, czemu ty z Kaśką nie tego?
- Wiesz, ojciec... Nie wiem jak...
- Jak to nie wiesz? Zara Ci pokażę.
Zabrał Antka do stodoły, dał mu świecę i mówi:
- Masz i świeć.
Sam Kaśkę rzucił na siano i wydmuchał synową. Po wszystkim pyta Antka:
- Tera wiesz już jak?
- Wiem.
Spotykają się znowu za jakiś czas i ojciec pyta synową:
- No i jak tera?
- Fantastycznie, cudownie, cała wieś mnie dmucha, a Antek ze świecą stoi i przyświeca.AGA 30, zosia-ktosia, Shagga_80, Libra, Blondi22, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość