plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba nakręcę film jakiś pt. wspinaczka na Mount Everest i wszystkie takie szczyty temperaturowe zaliczymy i nie tylko temperaturowe;-) .... jak Mauysiuli po batmanie uszy wyszły...ale mi się dowcip przypomniał....tylko jak go znajdę w necie to wrzucę to, bo nie chcę spalić sama pisząc...a mam ku temu zdolności duże...
-
nick nieaktualnyMąż budzi żonę w nocy
- Kochanie, Kochanie obudź się - mam dla Ciebie pigułkę na ból głowy.
- Ale misiu, mnie przecież nie boli głowa...
- Haa! Mam Cię...
ten tak przy okazji;-)AGA 30, Beata, zosia-ktosia, Libra, Shagga_80, gocha04, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż do żony:
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z Tobą!
Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża:
- Już mam jęczeć?
- Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno.
Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:
- Teraz jęcz, teraz!!!
Żona:
- Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał...
masakra ;-)to się najęczała a on nasłuchałWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 09:16
AGA 30, Beata, mauysia, zosia-ktosia, Libra, Shagga_80, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż do żony:
- Kochanie, nie mogę znaleźć herbaty!
- Ty beze mnie to z niczym byś sobie nie poradził! Herbata jest w apteczce, w puszce po kakao, z nalepką "sól".
no tak...takie typowo małżeńskie;-)zosia-ktosia, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A ja w tym cyklu jestem bardzo nastawiona na fasolkę ojej żeby potem nie było wielkiego rozczarowania ;-(
To czekanie dobić człowieka może!!
niom:( to jest dobijające... i choć wiem, że przez chorobę m serduchowanie nie było trafione, to tam na dnie serducha mego tli sie malusieńka nadzieja... próbuję się skupić i ostro pracować, a i tak co chwilę zaglądam na mój wykres jakby miało to coś zmienić...Beata, mauysia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:HEJ NO WPROWADZIŁAM I NADAL NIC
;(
Bo pewnie system czeka na trzy wyższe temperatury (a jedną masz ignorowaną, więc na razie masz dwie).
jakto 2? ja myslałam ze wszystkie sie licza wyższe od tej najniżzeszej czyli 4? a
nawet jak próbowałam jej nie ignorować to i tak mi nie zanzacza?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny- Gdzie śpią wasi rodzice? - pyta się pani dzieci w szkole
Na łóżku mówi Małgosia, na kanapie mówi Staś, na sofie - powiedziała Nel
- A twoi Jasiu gdzie śpią?
- Moi to śpią na linie
- Jak to na linie? No bo mama, rano mówiła do taty: "Spuszczaj się szybciej, bo do roboty nie zdążysz"AGA 30, Libra, Beata, zosia-ktosia, mauysia, Woseba, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość