X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mąż walczy usypiając małego, a ja po raz pięćsetny oglądam "Drużynę Pierscienia" :D Chciałam dziś położyć się wcześniej, ale chyba nici z tego...

Grunt, że jutro sobota!

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra a czemuz to juz choinka rozebrana? przeciez do 2 lutego moze stac a w niedziele jeszcze siweto 3 króli jest, oni jeszcze do szopki nie dotarli ;D

ja wlasnie sie skonczylam ploty z mama i teraz wzielam sie za ogladanie ofert mieszkan do sprzedaży coby sie troche zorientowac, nawet znlazlam jedno ciekawe :) czuje ze jak ja sie za to nie zaczne brac to igdy niczego nie kupimy...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami, grunt żeby Twój M zrozumiał, że kupno mieszkania to strzał w 10.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Libra a czemuz to juz choinka rozebrana? przeciez do 2 lutego moze stac a w niedziele jeszcze siweto 3 króli jest, oni jeszcze do szopki nie dotarli ;D

ja wlasnie sie skonczylam ploty z mama i teraz wzielam sie za ogladanie ofert mieszkan do sprzedaży coby sie troche zorientowac, nawet znlazlam jedno ciekawe :) czuje ze jak ja sie za to nie zaczne brac to igdy niczego nie kupimy...

u nas strasznie grzeją, jest cieplutko w mieszkanku... żywa już postała ile mogła;) a poza tym przyjdzie koleżanka z dzieckiem, a on już nawywalał choinek w te święta (jedną na siebie i potłuczoną bombką się skaleczył)... strasznie chce bombki ściągać... chce żeby miał swobodę i się nie złościł, że czegoś mu się zabrania... niom i nie chce, żeby sobie krzywdę zrobił...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życzę Wam miłej soboty. Idę trochę ogarnać chatkę oglądając jednocześnie film. Nie wiem, czy widziałyście "Władcę pierścieni", ale zaraz jest jedna z moich ulubionych scen - przejście przez kopalnie Morii - więc muszę się przygotować ;-)

Dobrej nocy!

zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też już nie ma choinki.. sztuczna była ale strasznie pieskowi się podobała i ją podgryzał aż w końcu by się przewaliła bo pociąnął kabelki od światwełek..

siła wyższa

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa Mauysiu, ja też oglądam władcę pierścieni

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy jeszcze choinkę, ale coraz rzadziej ją zapalamy i efekt taki,że ja to bym już chyba rozebrała..

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    My mamy jeszcze choinkę, ale coraz rzadziej ją zapalamy i efekt taki,że ja to bym już chyba rozebrała..

no to do dzieła.. przecież to nie reguła że musi stać..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja między świętami przerobiłam z m wszystkie Gwiezdne wojny, Władcę pierścieni... zaliczyliśmy kino na "Hobbit..." teraz mam chrapkę na Życie Pi

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja też zmykam bo mi pies gryzie kostki:) w stopach:)

to dorej nocki. buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam...bo oglądamy kolejną bajkę i zaraz lulu :)
    Dobranoc:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczynki

no to rozumiem zywa znacznie krócej wytrzymuje no i skzoda Malucha

Zosia to macie z psiakiem ale to ten wiek pamietam jak moj staruszek tak robil a dzisiaj juz nawet gryzc nie moze

My to lubimy choinke oboje i cieszy nas barzo bo w sumie dopiero drugi rok mamy taka wlasna i znowu kupilismy sobie takie fajne babki na kiermaszu i w sumie jak tylko siadam do alptopa to i choinke wlaczam bo mam wszystkie kabelki podpiete do tego samego filtra co laptopa wiec ciagle nam swieci i jak sie sciemnia to taki fajny nastrój sie robi w pokoju, ktory oboje bardzo lubimy i dobrze nas nastraja.

teraz tez robimy porzadki bo w niedziele goscie

ja tez ogladalam juz wszystkie czesci wladcy pierscieni i to kilka razy :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewczynki,

Mała - czemu aż tak drastycznie - do dupy?

A to dlatego że nie mogę rozszyfrować przez to że mam jakąś infekcje czy mam owulacje czy nie. Robię testy owulacyjne ale testy wychodzą ujemne a boli mnie jajnik tak jak by była owulacja. Leki sobie już zamówiłam więc czekam aż mi przyjdą i będę walczyć z infekcją. A do tego mamy gości a owulacja jeśli to jest owulacja to zaczęła się gdzieś z 12 godzi temu więc nie wiem czy nie będzie za późno. Najwyżej w następnym tez się będziemy starać.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie mała leki zamawiasz? Witaj po długim czasie;-) No coś się wirusy tu kręcą i wszystkie dziołszki zarażają...co za pechowy czas...ech...ale musi być za niedługo lepiej...po burzy zawsze przychodzi spokój...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 22:11

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia zamówiłam przez aptekę internetową takie bez recepty oczywiście bo mniej więcej wiem co mi jest bo kilka lat temu tez to miałam. Bora babeczki ja zmykam pobaraszkować i spać. Życzę milej nocki wam :) do jutra pa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 22:30

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ami, grunt żeby Twój M zrozumiał, że kupno mieszkania to strzał w 10.

wiem zdaje sobie z tego sprawe ale zeby on to zaakceptowal to ja najpierw musze znalezc jaks super oferte i go przekonac chyba znowu sie na mnie obrazil bo mu powiedzialam o ciekawych mieskzaniac i jakie koszty tak tylko wcale nie zeby sie na nie decydowac tylko orienatacyjnie a on ze jednak chce dom, mowie mu ze z ataka kase niecale 300 tys. nie wybuduje domu a on a jakby byla ziemia? powiedzialam z enie mamy ziemi a ten znowu zaczal do tych swoich krzeszwoic wkurzyl mnie ale spokojnie powiedzialam muz e ja tam mieszkac nie bede i juz dawno mu mowiliam o tym. ale on ma wybiorcza pamietc, pamieta ze ogladalam tamta ziemie i stwierdzilam ze ciekawe polozenie ale juz nie pamieta pozniejszego zachowania rodzicow sporu itd i tego ze mu powiedzialam ze ja tam nigdy nie zamieszkam ani z tesciowa w jednym domu ani 2 domy wyzej na to niech nie liczy. Ciezki typ ale musi dotrzec w koncu do niego ze ja tam mnie zamieszkam i ze wynajmowac wiecznie tez nie mozemy... zobaczymy co wyjdzie z tego... i tak pewnoei kupowac bedziemy jak wejdzie ten nowy projekt rzadowy bo z rodziny na swoim nie udalo nam sie przez jego upartosci skorzystac... ale ja si enie poddam tak łatwo. ale spokojnie nie poklocilismy sie poszedl do drugiego pokoju a ja sie powstrzymalam przed ciagnieciem tego tematu, wiem ze on musi sobie przemyslec i staram sie nie [rzeszkadzac mu w tym bo pewnie bym nagadala i bysmy sie znowu pokłócili a tego nie chce, bo w ten sposob niczego nie osoagne :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziołszki...jak tam ranek...u nas słońce wychodzi tak jakby...ale bez szaleństw, inaczej...może się rozjaśnia...
    Temperatura poleciała...zasnęłam coś koło godziny 2 w nocy...nie mogłam spać...budzik na 6-tą, zmierzyłam tempkę o 6:30 i dalej w kimono...ech...wstałam 20 minut temu...
    Mierzę dlatego, że są podejrzenia co do krwawienia. Ale nie ma się czym martwić...trzeba wykluczyć owulkę podczas @...za bardzo pokręcony jest wykres, by coś powiedzieć...

...buziam i spadam...za blisko 1000 strony...później zajrzę jak czas na to pozwoli...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny moja tempka stoi prawie że w miejscu zero reakcji prawie ma!!!
    Słoneczko miesza się z deszczem normalnie wiosna u mnie!!!
    Miłego dzionka życzę potem wpadnę do was!!!;-)

‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ