plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ami nie zazdroszczę sutuacji i doskonele Cię rozumiem. Jak pisalam rodzice m. tez maja ziemie i dom, ja tez nie wyobrazam sobie tam mieszkac, tym bardziej ze dzieli mnie z nimi roznica zdania na kazdy temat. My tymczasowo mieszkamy na z moimi rodzicami. Docelowo jedak bedziemy sami za jakies kilka lat..ale na pewno nie blok w blok z nimi. Musimy w koncu być sami.
Jeśli moge cos poradzic, to staraj sie mu wszystko wytlumaczyc. Moj kuzyn rozstal sie przez taki problem ze swoja narzeczona kiedys bo zadne nie chcialo ustapic, a kuzyn byl podburzany przez swoja mame.. niestety.
Mnie byly probowal zmusic do wyjazdu za granice i tez sie zozstalismy...
Przemyśl każdy ruch kochna i oby Twoj m. otworzyl sie na inne możliwości.
A moja temperatura dzis nieźle poszybowala w gore...dziwneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 09:06
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry dziewczynki
zostałam właśnie 'wykurzona' z łazienki, bo do mojego M przyszła fryzjerka i się tam zamknęli!!!
babeczka prawie przed emeryturą miała mały zakładzik (taki jeszcze komunistyczny, za śmieszne pieniądze strzygła), ale tak jej podnieśli czynsz, że musiała się wynieść. I teraz próbuje swoich dotychczasowych klientów strzyc w ich domachnormalnie ja takiego luksusu nie mam heheh
Dora - my mieszkamy b. blisko moich rodziców i teściów. Do moich mamy jakies 2 minuty piechotką, do teściów jakieś 10. To nie jest takie złeczasami moja Mama się śmieje, żebym przysłała jej zdjęcie, bo tak blisko mieszkam, a widzi mnie rzadziej niż siostry, które mieszkają w innych dzielnicach Gdańska
I jak mi np. jajka zabraknie to mam bliziutko
gadgeta lubi tę wiadomość
-
Hejo laseczki,
ja tylko z rana raportuję, że temperatura mi spadła, więc pewnie nici, kolędy pewnie już będę śpiewać zalana krwią.
No ale spoko, powiedzmy, że jeszcze z dwa cykle będę cierpliwa, potem może pójdę na jakieś badania.
Pa!123456789 10 (te cyferki na końcu napisał mój synio, uparł się żeby mi pisac na kompie)
she, Shagga_80, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Ja na pewno nie będę mieszkać daleko od rodzicow. Mam plan żeby to bylo na jednym osiedlu albo na przyleglym;-) BABCIA zawsze sie przyda;-) ale odrobina samodzielnosci tez:-)
a teraz lecimy z m.na zakupy
mileho dnia dziewczyny!!!Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyHej Babeczki,ja też witam....u nas @ w pełni i wiecie co, głupia jestem ,ale cieszę się jak nie wiem, bo to oznacza że wcześniej zaczniemy kolejne starania
Od dziś zacznę znów tego wiesiołka i magnez z wit. B i folik...aw tygodniu kupię testy owu a potem tylko pozostaje przypilnować Starego w "te dni"..żeby nie było jak w ostatnim cyklu,że największą przerwę mieliśmy właśnie w najlepszym okresie...a jak nie uda się do wielkanocy to podobnie jak Mauysia przebadam się...chociaż kto wie, wybieram się po @ do ginki profilaktycznie (m.in. na cytologię) to może wtedy powiem,niech mi cosik zleci
A tymczasem, borem, lasem....zmykam.
Zajrzę później -
hej babeczki jak mija dzionek u mnie dzis ciut lepiej. Jednak chyba wczoraj byla owulacja jednak ale niestety pewnie za puzno serduszkowalismy wiec i ten cykl bedzie stracony. Trudno jesze tyle cykli przed nami
. Jestem jeszcze jednym troszke bo w tym cyklu tylko jeden pecherzyk pekl z prawego jajnika, a na lewym pewnie byl za maly i nie zdazyl urosnac. Dlatego w tym cylku nie mam zwiekszonej szansy zeby sie udalo dlatego czekam na przybycie @ zeby muc zaczac kolejnycylk.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Witam dziewczyny moja tempka stoi prawie że w miejscu zero reakcji prawie ma!!!
Słoneczko miesza się z deszczem normalnie wiosna u mnie!!!
Miłego dzionka życzę potem wpadnę do was!!!
cześć dziewczęta:)
AGA, to tak jak u mnie tempka też w stagnacji, ani w dół ani w górę...
a u mnie buro... nic mi się nie chce robić... -
nick nieaktualny
-
Witam z rana mi dzis tempka poszla w gore ale to pewnie ostatni wyrzut i jutro poleci zobaczymy
Dora wiem ze musze to dyplomacja zalatwic i caly czas sie tak staram ale wiem ze sama musze sie zorientowac co i jka z kredytem znalesc fajne oferty i wtedy pokazac mu ze moze jednak warto na konkretym przykladzie a to co mu wczorja powiedzialam nie zaluje musi sie utwierdzic ze nie ma szans liczyc na krzeszowice, ja zreszta i tak z wielu rzeczy zrezygnowalam a on na razie praktycznie z niczego... dla mnie kupno mieszkania w krakowie to juz olbrzymi kompromis i poswiecenie sie z mojej strony bo wcale tu nie chcialam mieszkac i wracac a on chcialby mnie zmusic do krzeszowic... nie kłoce sie juz znim o to powiezialam co mysle a potem mial znowu myslenice a dzis nawet ma wzglednie dobry humnor oglnie idziemy do kina
nie wime czy jeszcze tu zajrze przez weekend mam sporo pracy wiec zycze wam milego i udanego weekendu
pozdrawiamDora lubi tę wiadomość
-
agus zycze zeby to byli sprawka fasolki
i yrzymam za to kciuki. Slyszalam ze niekture kobiety w ciazy maja tak na samiytkim poczatku ale absolutnie nie chce cie nakrecac. A kiedy masz termun @ ?
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:no u ciebie też prawie że w miejscu stoi Libra!!! ale ty i przed owulką nie miałaś skoków a u mnie żaby he he!!!!
Ciekawa jestem czemu tyle dni śluz wodnisty mi się utrzymuje!!!
za bardzo to się nie znam, ale logicznie myśląc to może być progesteron... po owulacji wzrasta ilość progesteronu i przez to śluz robi się mętny, kremowy i mniej płodny... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mialam tak wczesniejszy cykl ze olalam wszystko i niestety jak przyla wredna to niestety i tak mialam w sercu zal. Je szcze jak tescu spojzal na mnie i spytal sie czy ja wciazy przypadkiem nie jestem to mialam ochote mu nawzucac ale sie powstrzymalam , a potem juz odechcialo mi sie juz swiat.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny