plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:agus moj tez to jest 3 cykl z clo i ostatni bo lekarka nic nie wspomniala ze po droznosi znow sprubujemy z clo
Mi lekarz powiedział że mogę clo dalej brać bo nie ma skutków ubocznych więc w razie czego następny cykl też na clo będzie!!!
W następnym tygodniu do lekarza z wynikami ręki idę to może operację zalicze a potem dalej starania!!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:kiedyś w końcu musi być dobrze i tego się trzymajmy!
No i się tego trzymam Libra!!!
Mój m bierze urlop w lutym jak teraz nie wyjdzie i na inseminacje pójdziemy może wtedy coś zakiełkuje!!!
mój m na razie chce iść za poradą lekarza... do owulki co drugi dzień... jak nie wyjdzie, to w marcu na badania... a później się zobaczy...Dora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:to masz dobrze bo ja za duzo nie moge brac clo bo mam miesniaka a ten lek moze spowodowac wzrost jego i musze przy tym leku byc pod kontrola. Narazie nieznacznie sie powiekszyl.
A u mnie wszystko pięknie jest tylko efektów brak he he!!!
Nigdy nie mialam problemów z tymi sprawami!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to bardzo sie ciesze i obys nigdy prze nigdy nie miala. Ja do pamietnego paxdziernika tez nie mialam jak poszlam na wizyte to swiat wtedy mi sie zawalil.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 11:07
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
aktualizuje tabele z terminem @ wrednej
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013) she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013) Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013) gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013) Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013) agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013) Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski patik....................1...................24lata......06.01................śląskie. mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie Mała29.............89.....................29lat........17.01................Wielka Brytania anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie blondi22.............2.....................22lata......25.01................mazowieckie Kleopatra............6.....................29lat.......25.01..............pomorskie
Rucia ..............15.....................26lat........30.01................mazowieckie kopciuszek126....14..................29lat.........31.01...........łódzkie Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie klamka...................4................35lat........????................mazowieckie natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 14:30
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
cześć.
ja na chwilkę.
dziś była rozxmowa z M. no i...
nie chce mi się wierzyć w to co usłyszałam..
"jak będzie dziecko to ok, jak nie to też ok", "to przez to że prowadzisz wykresy i zaznaczasz ile razxy się kochaliśmy, jakbyś nie przesiadywała w necie żeby je uzupełniać to byłoby zupełnie inaczej", "ja nie zawsze mam ochotę i każdy facet tak ma", "ja nie wiem co będzie za jakiś czas więc myślisz że to sprzyja robieniu dzieci", "wiesz że zarabiam teraz mało i nadal mi zabierają a dziecko to wydatek", "Justyna bo jak ty się mnie pt\ytasz czy mam ochotę to ja nie muszę mieć wtedy kiedy ty.."
dużo by tego pisać..
powiedział wprost że nie rozumie że kobieta może zajśc tylko 2-3 dni przy płodnym śluzie i innych "dobrych wiatrach" - on tego nie pojmuje.
także bezsensem jest dalsza moja z nim rozmowa..
wszystko mi wyjaśnił. a to że mnie moim zdaniem parszywie okłamał w kwestii dziecka utwierdza mnie tylko w przekonaniu że ZZROBIŁAM WIELKI BŁĄD WYCHODZĄC ZA MĄŻ ZA NIEGO.
teraz albo separacja albo rozwód.. ale on nie zmieni zdania..
boże nie wiecie jak mi ciężko.. pal sześć kwestię dziecka.. chodzi o to że kochasz kogoś, macie plany a po jakimś czasie się dowiadujesz że jednak te plany to tylko w rozmowie były.. że tylko jedna osoba chciała dążyć do czegoś...
A pomyśleć że będąc małą dziewczynką chciałam mieć spokojną szczęśliwą rodzinę, kochającą się i rozumiejącą..
NIE MA DLA MNIE MIŁOŚCI. Tylko moja córka i ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 15:14
-
nick nieaktualny
-
Zosiu bardzo mi przykro,że sprawy przyjęły taki obrót. Faktycznie, najgorsze w tym wszytskim jest to,że Cię zawiódł,że nie był szczery.
Dobrze ,że doprowadziłaś do szczerej rozmowy i cała prawda wyszła na jaw. Wyobrażam sobie jak Ci jest teraz cieżko. Może jednak Twój m. jeszcze coś sobie przewartościuje w głowie...Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny