X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś w końcu musi być dobrze i tego się trzymajmy!:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus moj tez to jest 3 cykl z clo i ostatni bo lekarka nic nie wspomniala ze po droznosi znow sprubujemy z clo

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

No i się tego trzymam Libra!!!;-) ;-)
    Mój m bierze urlop w lutym jak teraz nie wyjdzie i na inseminacje pójdziemy może wtedy coś zakiełkuje!!!;-)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    agus moj tez to jest 3 cykl z clo i ostatni bo lekarka nic nie wspomniala ze po droznosi znow sprubujemy z clo

Mi lekarz powiedział że mogę clo dalej brać bo nie ma skutków ubocznych więc w razie czego następny cykl też na clo będzie!!!
    W następnym tygodniu do lekarza z wynikami ręki idę to może operację zalicze a potem dalej starania!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

No i się tego trzymam Libra!!!;-) ;-)
    Mój m bierze urlop w lutym jak teraz nie wyjdzie i na inseminacje pójdziemy może wtedy coś zakiełkuje!!!;-)

mój m na razie chce iść za poradą lekarza... do owulki co drugi dzień... jak nie wyjdzie, to w marcu na badania... a później się zobaczy...

Dora lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz dobrze bo ja za duzo nie moge brac clo bo mam miesniaka a ten lek moze spowodowac wzrost jego i musze przy tym leku byc pod kontrola. Narazie nieznacznie sie powiekszyl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to nie chce słyszeć że co drugi dzien ale jak jest pauza 4-5dni to potem nadrabiamy he he!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to masz dobrze bo ja za duzo nie moge brac clo bo mam miesniaka a ten lek moze spowodowac wzrost jego i musze przy tym leku byc pod kontrola. Narazie nieznacznie sie powiekszyl.

A u mnie wszystko pięknie jest tylko efektów brak he he!!!:-(
    Nigdy nie mialam problemów z tymi sprawami!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę dziewczynki!!! potem zawitam do was jeszcze!!!;-)
    miłego dzionka!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mój to nie chce słyszeć że co drugi dzien ale jak jest pauza 4-5dni to potem nadrabiamy he he!!!;-)

mój m się śmiał wczoraj, że na początku się zmobilizuje, a po owulce sobie odpocznie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam, bateria mi się kończy... trzymajcie się... do później:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to bardzo sie ciesze i obys nigdy prze nigdy nie miala. Ja do pamietnego paxdziernika tez nie mialam jak poszlam na wizyte to swiat wtedy mi sie zawalil.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 11:07

• Dora Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro chyba kilka testów nam się szykuję. Strasznie jestem ciekawa czy będą jakieś fasolki. Trzymam kciuki za wszystkie!

kiti lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez trzymam kciukasy zeby na poczatku roku byl wysym fasolek i ra aura trawla caly czas

Dora, Libra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktualizuje tabele z terminem @ wrednej

BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013) she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013) Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013) gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013) Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013) agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013) Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
    Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski patik....................1...................24lata......06.01................śląskie. mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
    zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie Mała29.............89.....................29lat........17.01................Wielka Brytania anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie blondi22.............2.....................22lata......25.01................mazowieckie Kleopatra............6.....................29lat.......25.01..............pomorskie
    Rucia ..............15.....................26lat........30.01................mazowieckie kopciuszek126....14..................29lat.........31.01...........łódzkie Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie klamka...................4................35lat........????................mazowieckie natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 14:30

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć.
    ja na chwilkę.

dziś była rozxmowa z M. no i...

nie chce mi się wierzyć w to co usłyszałam..

"jak będzie dziecko to ok, jak nie to też ok", "to przez to że prowadzisz wykresy i zaznaczasz ile razxy się kochaliśmy, jakbyś nie przesiadywała w necie żeby je uzupełniać to byłoby zupełnie inaczej", "ja nie zawsze mam ochotę i każdy facet tak ma", "ja nie wiem co będzie za jakiś czas więc myślisz że to sprzyja robieniu dzieci", "wiesz że zarabiam teraz mało i nadal mi zabierają a dziecko to wydatek", "Justyna bo jak ty się mnie pt\ytasz czy mam ochotę to ja nie muszę mieć wtedy kiedy ty.."

dużo by tego pisać..
    powiedział wprost że nie rozumie że kobieta może zajśc tylko 2-3 dni przy płodnym śluzie i innych "dobrych wiatrach" - on tego nie pojmuje.

także bezsensem jest dalsza moja z nim rozmowa..
    wszystko mi wyjaśnił. a to że mnie moim zdaniem parszywie okłamał w kwestii dziecka utwierdza mnie tylko w przekonaniu że ZZROBIŁAM WIELKI BŁĄD WYCHODZĄC ZA MĄŻ ZA NIEGO.

teraz albo separacja albo rozwód.. ale on nie zmieni zdania..

boże nie wiecie jak mi ciężko.. pal sześć kwestię dziecka.. chodzi o to że kochasz kogoś, macie plany a po jakimś czasie się dowiadujesz że jednak te plany to tylko w rozmowie były.. że tylko jedna osoba chciała dążyć do czegoś...

A pomyśleć że będąc małą dziewczynką chciałam mieć spokojną szczęśliwą rodzinę, kochającą się i rozumiejącą..

NIE MA DLA MNIE MIŁOŚCI. Tylko moja córka i ja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 15:14

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Staraczki :) znajdzie sie tu miejsce dla kolejnej? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 15:42

• Dora Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu bardzo mi przykro,że sprawy przyjęły taki obrót. Faktycznie, najgorsze w tym wszytskim jest to,że Cię zawiódł,że nie był szczery.
    Dobrze ,że doprowadziłaś do szczerej rozmowy i cała prawda wyszła na jaw. Wyobrażam sobie jak Ci jest teraz cieżko. Może jednak Twój m. jeszcze coś sobie przewartościuje w głowie...

• Dora Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    Hej Staraczki :) znajdzie sie tu miejsce dla kolejnej? :)

Jasne, witaj!

Wsk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mogę dołączyć :) wchodzę na staraczki po 35 ale chciałabym i u was bo częściej piszecie

‹‹ 951 952 953 954 955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ