plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dostalam juz wynik dzisiejszego bad. tsh.
Spadlo z 2,750 do 2,530.
Wynik opisala lekarka, ktora chyba zapomniala po co mi je zlecala, bo napisala że wynik prawidlowy. Jak kurde prawidlowy...i co z moimi tabletkami.
..teraz na odpowiedz na moje pytania poczekam do 08.11 ... to sie nazywa pacjent w centrum opieki;-)
musialam to napisać
Muzarciu poczekaj jeszcze u mnie tez plamienie nieraz zanika a potem wraca;-)Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Wreszcie wrocilam do domu zabieg fajny potem jeszcze sobie poszlam na masaz skoro na basen nie moglam i byl to dobry pomysl
zacyzna mi sie ten ok system bardzo podobac
i wszystko ogolnie bylook gdyby nie to ze musialam dzis sie z tesciowa spotkac bo sie okazalo ze przyjechala do krakowa cos zalatwiac i oczywsice moj M musial jej w tym przeciez pomoc a jeszcze nei tak dawno to wszystko sama robila
skorzystalam na tym tyle ze mnie odwiozl do domu z galerii i juz nie musialam sie wiecej tłuc
a teraz pojechal odwiezc mame do domu no ale w sumie to on i tak dzis tam mial jechac bo przyjaciel poprosil czy by go z dziecmi do dziadkow nie zawiesc bo oni nie maja aktualnie samochodu a przynajmniej ja moglam sie kulturalnie i wspanialomyslnie wykrecic bo w samochodzie sie tylko 5 osob zmesci wiec ja nie moge pojechac
i teraz jestem tu z Wami a M najwczesniej za 2 godziny wroci. w sumie obiadu dzis robic nie musze wiec nie narzekam. moze troskz eogarne mieszkanie bo jutro do kina i wieksze zakupy i porzadki bo w niedziele mamy duuuuzo gosci na kregu
-
według przeiwdywan Ovu sprzed utraty konta premium jutro powinnam miec @ ale tez mi wtedy owulacje przewidywalo na 21 grudnia ale raczej byla 23 wiec dzis mam 12 dzien wyzszych temperatur ostatnio 14 dpo dostałam @ ale cxesciej mam jednka troszke dłuższą FL bo wacha sie nawet do 15 dni wiec w sumie jak 9.01. nie dostane @ to bede testowac ale czuje ze sie zbliza bo dzis mnie cos ponolewa podbrzusze jak na @...wiec zestaw antykrwotoczny trzeba zaczac nosic w torebce a jak mam @ dostac to albo jutro albo niech poczeka do poniedzialku bo w niedziele mam gosci i nie chce umierac z bólu a w pierwszych dniach niestety tak jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny