plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:gadgeta wrote:dzisiaj to czuje sie juz naprawde niezle- nie bylo ani jednego spotkania z sedesem hehe JUPPI:)
za to cosik sie z lozka wygrzebac nie moge bo wciaz mi sie oczy kleja i laze po domu w dresie jak jakis lumpek maly...
Łaź w dresie łaź, niedługo będziesz tęsknić do takiej beztroski...
mauysia- dlatego korzystam poki moge hehe
jak mi juz kumpela powiedziala skladajac noworoczne zyczenia- to byl Twoj ostatni "wolny" sylwester... -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Gadgetko jesteś wzorem do naśladowania normalnie!!!!
zaden wzor aga... az mi glupio jak tak piszesz... ja tez mialam swoje dolki i dolinki tak jak mayusia napisala-sinusoidka raz tak raz tak i nieraz sie tu na forum dziewczynom wyplakiwalam ( a jestem tez tu cosik od pazdziernika) wiec wiem jak to moze byc sciezko i rozumiem wszystkie dziewczyny ktore czasem rozpacz ogarnia i maja dosc wszystkiego... -
Cześć natusiu. Ojeeej długo by pisać.
W wielkim skrócie: nową fasolką cieszy się Kasiulek, a w weekend czeka nas forumowy wysyp testowania - chyba z sześć dziewczyn ma termin spodziewanej (acz znienawidzonej) miesiączki.gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosku- Ciebie tez mi zal kobietko... a moze po prostu zrob m od siebie na krotki czas odwyk- ale tak zeby wiedzial ze cosik jest nie tak- zeby widzial to w Twoim zachowaniu to moze sie mu jakas klapka w mozgu otworzy i conieco zrozumie...?
sama nie wiem co Ci doradzic bo nie jestem w takiej sytuacji a wiadomo ze nigdy sie nie wie co tak naprawde czuje ta druga osoba... w kazdym razie jestem z Toba i mocno trzymam kciuki zeby to sie jakos rozwiazalo, tzn w ta dobra strone...
a u mnie dzis na obiadek nalesniki z reszta farszu grzybowego ktory zostal po swiatecznych pierozkachzosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywIEM WIEM GADGETA wszystkie znas mają dołki i doły oraz wzloty czasami!!! na tym te staranka polegają u nas!!!
Ale cierpliwości od ciebie możemy się uczyć!!!
Witaj natusia u mnie leci czekam tydzień i testuje no chyba że nie zdąże!!!natusia, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Aguś w takim razie trzymam kciuki kochana!
Mauysia no właśnie szybko jakoś ten rozciągliwy śluz
https://ovufriend.pl/graph/155eeff44b7462b3576c94f1056a1861 -
nick nieaktualny
-
Dzieweczki, ja lecę.
Jutro mam fajny dzień, bo na weekend przyjeżdża moja siostra z mężem i 3-letnią córeczką, a wieczorkiem w domu moich rodziców spotyka się dalsza rodzina i będziemy śpiewać kolędy, więc będzie wesoło
Trzymajcie się, pa!zosia-ktosia, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:gadgetko ja sama sobie jakos pomogę
ja nie z tych chucherek co sie poddają
wiem zosku, ale zzylysmy sie tu ze soba wszystkie dlatego przejmuje sie tym co u Ciebie i ze tak to wyglada... w rzeczywistosci jeszcze sie z zadna nie widzialam a spedzam z wami wiecej czasu niz z moimi relnymi przyjaciolkami ....zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny