X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosku-seksik bylby czesciej ale jak na razie mi nie wolno przez te torbiele na jajniku no i musimy sobie radzic inaczej.... hihi...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko jesteś wzorem do naśladowania normalnie!!!!;-)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    gadgeta wrote:
    dzisiaj to czuje sie juz naprawde niezle- nie bylo ani jednego spotkania z sedesem hehe JUPPI:)
    za to cosik sie z lozka wygrzebac nie moge bo wciaz mi sie oczy kleja i laze po domu w dresie jak jakis lumpek maly... ;D

Łaź w dresie łaź, niedługo będziesz tęsknić do takiej beztroski... ;D

mauysia- dlatego korzystam poki moge hehe
    jak mi juz kumpela powiedziala skladajac noworoczne zyczenia- to byl Twoj ostatni "wolny" sylwester... :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki po dłuuuuugiej przerwie :) Co tu nowego! Proszę o skrócik bo dawno mnie tu nie było :) Była u mnie mama na święta,a że widujemy się rzadko,bo mieszka za granicą to musiałam się nią nacieszyć :) Piszcie mi szybciutko co nowego.

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Gadgetko jesteś wzorem do naśladowania normalnie!!!!;-)

zaden wzor aga... az mi glupio jak tak piszesz... ja tez mialam swoje dolki i dolinki tak jak mayusia napisala-sinusoidka raz tak raz tak i nieraz sie tu na forum dziewczynom wyplakiwalam ( a jestem tez tu cosik od pazdziernika) wiec wiem jak to moze byc sciezko i rozumiem wszystkie dziewczyny ktore czasem rozpacz ogarnia i maja dosc wszystkiego...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć natusiu. Ojeeej długo by pisać.

W wielkim skrócie: nową fasolką cieszy się Kasiulek, a w weekend czeka nas forumowy wysyp testowania - chyba z sześć dziewczyn ma termin spodziewanej (acz znienawidzonej) miesiączki.

gadgeta lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę zaktualizować mój wykres :) Nawet zaniedbałam mierzenie temperatury bo byłam od dwóch tygodni chora i miałam gorączkę :/
    155eeff44b7462b3576c94f1056a1861.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosku- Ciebie tez mi zal kobietko... a moze po prostu zrob m od siebie na krotki czas odwyk- ale tak zeby wiedzial ze cosik jest nie tak- zeby widzial to w Twoim zachowaniu to moze sie mu jakas klapka w mozgu otworzy i conieco zrozumie...?
    sama nie wiem co Ci doradzic bo nie jestem w takiej sytuacji a wiadomo ze nigdy sie nie wie co tak naprawde czuje ta druga osoba... w kazdym razie jestem z Toba i mocno trzymam kciuki zeby to sie jakos rozwiazalo, tzn w ta dobra strone...

a u mnie dzis na obiadek nalesniki z reszta farszu grzybowego ktory zostal po swiatecznych pierozkach

• natusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to w takim razie gratulacje dla nowej fasolki i trzymam kciuki za testujące! Mam nadzieję,że w tym nowym roku wszystkim nam się uda :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wIEM WIEM GADGETA wszystkie znas mają dołki i doły oraz wzloty czasami!!! na tym te staranka polegają u nas!!!
    Ale cierpliwości od ciebie możemy się uczyć!!!;-)
    Witaj natusia u mnie leci czekam tydzień i testuje no chyba że nie zdąże!!!

natusia, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    muszę zaktualizować mój wykres :) Nawet zaniedbałam mierzenie temperatury bo byłam od dwóch tygodni chora i miałam gorączkę :/
    155eeff44b7462b3576c94f1056a1861.png

Grunt, że już jesteś zdrowa, bo widzę, że zaczął się rozciągliwy śluz, więc jest zielone światło do działania :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś w takim razie trzymam kciuki kochana!
    Mauysia no właśnie szybko jakoś ten rozciągliwy śluz :/

https://ovufriend.pl/graph/155eeff44b7462b3576c94f1056a1861

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mocno bede trzymac kciuki za to testowanko w weekend- oby posypaly sie fasolki na obiecana przez mauysie zupe fasolowa hehe:)

sandraa- oby sie udalo :):):)

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieweczki, ja lecę.

Jutro mam fajny dzień, bo na weekend przyjeżdża moja siostra z mężem i 3-letnią córeczką, a wieczorkiem w domu moich rodziców spotyka się dalsza rodzina i będziemy śpiewać kolędy, więc będzie wesoło :D

Trzymajcie się, pa!

zosia-ktosia, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko ja sama sobie jakos pomogę:) ja nie z tych chucherek co sie poddają:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa mauysia:) ja sie tez powolutku zbieram do obiadku, wpadne jeszcze wieczorkiem jesli nie odplyne zbyt szybko w niebyt hihi...

buziaki dla wszystkich dziewczyny :*

zosia-ktosia, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    gadgetko ja sama sobie jakos pomogę:) ja nie z tych chucherek co sie poddają:)

wiem zosku, ale zzylysmy sie tu ze soba wszystkie dlatego przejmuje sie tym co u Ciebie i ze tak to wyglada... w rzeczywistosci jeszcze sie z zadna nie widzialam a spedzam z wami wiecej czasu niz z moimi relnymi przyjaciolkami .... ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam do nalesniczkow- do pozniej kochane:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ