plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny...ja od października...i poleciała mi tylko brązowa kapka i cisza....nic, zero...no nie! To wszystko? Zaczynam się bać, że to nie @ idzie...oj oj...jak się człowiek cieszy, to się diabeł cieszy....to kapka brązowej wody...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 12:26
-
A propos naszych koleżanek, które ostatnio rzadziej goszczą na forum z różnych względów - Klamka ma nowy wpis w pamiętniku, więc też można dowiedzieć się co u niej
Muzarciu - cierpliwości... Czasem zdarza się nawet kilkudniowe plamienie przed właściwą @... -
KOCHANE JA ZMYKAM DO PONIEDZIAŁKU
Mayuś, Wosebka , Szagga, Ami , Kitti, Sandra
życzę Wam z całego serducha aby @ sie nie przyplatała przez weekend...zreszta wcale
papa wszystkimWoseba, mauysia, gadgeta, zosia-ktosia, Amicizia, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:KOCHANE JA ZMYKAM DO PONIEDZIAŁKU
Mayuś, Wosebka , Szagga, Ami , Kitti, Sandra
życzę Wam z całego serducha aby @ sie nie przyplatała przez weekend...zreszta wcale
papa wszystkim
Do mnie też przylezie...dziś mocno mnie brzuch nawala,więc nie zdziwiłabym się,gdybym w ogóle dostała dziś a najpóźniej jutro!
Niech przychodzi...mam plan na następny cykl, heheheWoseba, zosia-ktosia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Jeśłi tak...toooooo....uwaga.....mam w dłoni kopertę z wynikami....zwycięzcą naszego konkursu na najdłuższy cykl jeeeeeeest muzarcia...otóż proszę państwa, co się dzieje...muzarcia zaczęła plamić....tym samym zakończył się ten nierówny pojedynek i zwyciężczyni otrzymuje zestaw tamponów, podpasek i wkładek od naszego kochanego sponsora programu....Gratulacje!!! a teraz famfary!!!!!!Tra ta ta ta! Tra ta ta ta!
Normalnie mi łzy w oczach stanęły...jestem kobietą, wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie...wolna jak rzeka, nigdy nigdy nie poddam się! nie poddam się!!!!
Ale mało brakowało...
Muzarciu to fajowo, że zaczynasz nowy cykl. A z wpisu aż się śmiałam, masz energię kobieto..👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyhej mauysiu
kraze kraze bo musze was nadrobic w czytaniu hehe...
dobrnelam wlasnie do konca wiec niniejszym sie pojawiam tak juz ogolnie na forum i witam wszystkie dziewczynki i kazda z osobna:)zosia-ktosia, mauysia, gocha04, Blondi22, Amicizia, Libra, anna_w, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiaj to czuje sie juz naprawde niezle- nie bylo ani jednego spotkania z sedesem hehe JUPPI:)
za to cosik sie z lozka wygrzebac nie moge bo wciaz mi sie oczy kleja i laze po domu w dresie jak jakis lumpek maly...zosia-ktosia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:dzisiaj to czuje sie juz naprawde niezle- nie bylo ani jednego spotkania z sedesem hehe JUPPI:)
za to cosik sie z lozka wygrzebac nie moge bo wciaz mi sie oczy kleja i laze po domu w dresie jak jakis lumpek maly...
Łaź w dresie łaź, niedługo będziesz tęsknić do takiej beztroski...gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycos smutne dzisiaj tematy byly na forum
tak jak muzarcia pisala- juz chyba dosyc mamy tej pseudo-zimy... ja jak patrze za okno to mi sie znow niedobrze robi- juz mi sie chce slonca, kwiatow, ciepla i tego powiewu wiosennego powietrza...
nawet nie mam was jak pocieszyc wszystkie chociaz tak bardzo bym chciala...
ale trzeba do przodu dziewczyny- patrzcie na mnie- ponad rok staran diagnoza ginki niepomyslna, prawie juz szykowanie do invitro... i sie udalo...
tak wiec wszystko jest mozliwe....mauysia, Shagga_80, Amicizia, anna_w, Beata lubią tę wiadomość