X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ty wygadujesz? jaką zepsutą? no bo aż mi sie ciśnienie podniosło... co mają powiedzieć dziewczyny co po kilkadziesiąt cykli nie zachodzą?

my to pikuś w porównaniu z nimi..

a i tak żadna się nie poddaje.

Beata, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebus chcesz kopniaka na opamietanie?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia @ przyszła w terminie bo ja nie zmieniłam właściwego terminu @ w tabelce.Po prostu owulke miałam w tym cyklu wcześniej bo w 14 dniu + 14 dni lutealnej i wczoraj był właściwy termin-tyle tylko,że pojawiła się o jakieś 12 godzin później niż zawsze,bo zawsze dostaję @ przed południem a wczoraj późno wieczorem.
    Tabelki nie będę aktualizować bo starań nie będzie, no chyba,ze termin nastepnej @ mogę wpisać...to wypadnie na 30-31 stycznia.Chyba,że znów coś się przesunie-ale na luty...

To wrzucam tabelkę;
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
    Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
    Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
    Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
    kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie
    anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
    ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
    Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
    zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
    AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
    Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
    anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
    blondi22.............2.....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6.....................29lat.......25.01..............pomorskie
    Rucia ..............15.....................26lat........30.01................mazowieckie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
    muzarcia............1.....................30lat.......(?)................opolskie
    kopciuszek126........14...................29lat.........31.01...........łódzkie

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    shagga ja tez trochę przytyłam po lekach które brałam ostatnio ale piersi dopiero teraz zauważylam :)

tak kochana co do przykładów wszytsko sie zgadza, ale wszystko wydaje sie proste gdy dziecko jest jeszcze na etapie naśladowania rodziców... potem już troszkę gorzej

Ja myślę, że to co wyniesiemy z domu rodzinnego procentuje w całym życiu, nawet dorosłym...od małego kształtuje się nasz światopogląd, system wartości itd...i strasznie boję się o przyszłość mojego dziecka...ale wiem,że czeka mnie mega ciężka praca,bo my z M tak strasznie się różnimy...

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana co Ty opowiadasz? po pierwsze widze na Twoim wykresie kilka plamień w tym cyklu w II fazie... i co nie przysżła @? miałaś już tak kiedyś tyle plamień?
    a tempka wcale nie spadła więc przestań tu przedwcześnie sie zadręczać

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beata wrote:
    shagga ja tez trochę przytyłam po lekach które brałam ostatnio ale piersi dopiero teraz zauważylam :)

tak kochana co do przykładów wszytsko sie zgadza, ale wszystko wydaje sie proste gdy dziecko jest jeszcze na etapie naśladowania rodziców... potem już troszkę gorzej

Ja myślę, że to co wyniesiemy z domu rodzinnego procentuje w całym życiu, nawet dorosłym...od małego kształtuje się nasz światopogląd, system wartości itd...i strasznie boję się o przyszłość mojego dziecka...ale wiem,że czeka mnie mega ciężka praca,bo my z M tak strasznie się różnimy...

no wlasnie i w tym lezy pies pogrzebany
    ja tez sie potwornie boję
    nasze rodziny tez są rózne , róxne sposoby nawet zartów cpo mnie nieraz ogromnie irytuje bo uważam że pewnych rzeczy sie po prostu nie robi
    ale włąsnie nie my sami kształtujemy nasze dzieci tylko całe otoczenie wkoło babcie dziadkowie ciotki i wszyscy których spotyka na podwórku*
    my możemy tylko sie starać aby minimalizować wpływ innych :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ OPR Ci się dostał Wosebko. Nie pozostaje mi nic innego jak... się do niego dołączyć! Nie wmawiaj sobie, że jesteś zepsuta, bo... a zresztą napisałam to wszystko już w moim poprzednim wpisie do Ciebie na którejś z poprzednich stron...
    No i przeczytaj sobie, co masz w avatarze.

Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff nasrobilam was

zgadzasie dzis sa coraz gorsze czasy na wychowyanie dziec ogolnie moja mama pracuje w podstawowce i wime na biezaco jakie to zepsute tam chodzi jakie problemy i pomysły, nam nihgdy by cosa takiego do głowy nie przyszło i jakie przesladowanie normalnych ucnziow, ja sie powaznie zastanawiam czy jak juz bedziemy miec dzieci to nie uczyc ich indywidualnie w domu albo poslac od jakiejs prywatnej szkoly i do tego katolickiej bo tam zawsze sa jakies wartosci bo w szkolach publicznych to juz koszmar!!! i to w podstawowce

a tych filmow nie ogladalam ale znam mnostwo przykladow w z zycia, z mojego rodzinnego osiedla... koszmar!!! nie widzilam zwiastunu filmu ale powiem wam ze nastolatki sa koszmarne!!! na prawde nic nei mysla i maja pronione pomysly!!!az sie to w głowie nie miesci!!

Mazurcia super ze @ nadchodzi

i dizewczyny nie poddawac mi sie tu!!!\

a ja wlasnie doczytalam na necie ze podobno po zabiegu mikrodermabrazji przez 48 godzin nie wolno plywac a chcialam jechac wieczorem na basen i jutro tez ale chyba zaraz zadzwonie do kosmetyczki i sie dopytam czy aby na pewno bo jak cos to nie chce taszczyc ze soba torby przez cale miasto :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ależ OPR Ci się dostał Wosebko. Nie pozostaje mi nic innego jak... się do niego dołączyć! Nie wmawiaj sobie, że jesteś zepsuta, bo... a zresztą napisałam to wszystko już w moim poprzednim wpisie do Ciebie na którejś z poprzednich stron...
    No i przeczytaj sobie, co masz w avatarze.

Święte słowa!!! Dołączam się i ja!!!
    Przecież to od Was dowiedziałam się,że nie wolno się poddawać i że będzie dobrze! Więc nie poddawać mi się tu...BĘDZIE DOBRZE!!

gadgeta, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysiu czytłam..ale to i tak nie zmieni faktu ze czuje sie fatalnie:(czułam ze ten rok z 13 będzie pechowy..ale nie pzrypuszczałą mze juz sie zacznie od samego poczatku:(a od wczoraj wszystko sie pochrzaniło:(i to totalnie..obooje z m jestesmy załamani:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 11:40

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia, nie wiem czy prywatna lub katolicka szkoła to jest jakieś cudowne wyjście... I tak nie da się trzymać dziecka pod kloszem. W prywatnej też są jazdy, a może nawet gorsze, bo dopuszczają się ich dzieci rozpuszczone "jak dziadowski bicz". Słyszałam, że w katolickich tez niekoniecznie jest wesoło, szczególnie pod względem moralności.

Ja tam na razie sądzę, że to my w zyciu domowym w pierwszych latach życia wpajamy dziecku najważniejsze wartości i jest spore prawdopodobieństwo (choć gwarancji oczywiście nie ma), że w chwilach zawahania dziecko - a wtedy już nastolatek albo nawet dorosły - odwoła się właśnie do tych wartości.

A może jestem zbytnią idealistką :)

Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Sandraa.............7.....................22lata.....02.01...............wielkopolska..
    Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
    Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
    Shagga_80........2.....................32lat.......06.01.................łódzkie
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
    kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie
    anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
    ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
    Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
    zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
    AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
    Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89.....................29lat........18.01................Wielka Brytania
    anna_w...............9.....................30lat.......20.01................lubelskie
    blondi22.............2.....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6.....................29lat.......25.01..............pomorskie
    Rucia ..............15.....................26lat........30.01................mazowieckie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
    kopciuszek126........14...................29lat.........31.01...........łódzkie
    muzarcia............1.....................30lat.......03.02................opolskie ( wstępny termin)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 11:43

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    mauysiu czytłam..ale to i tak nie zmieni faktu ze czuje sie fatalnie:(czułam ze ten rok z 13 będzie pechowy..ale nie pzrypuszczałą mze juz sie zacznie od samego poczatku:(a od wczoraj wszystko sie pochrzaniło:(i to totalnie..obooje z m jestesmy załamani:(

No wiem, wiem... Czasem po prostu jest się w dołku. Ale żelazna zasada jest taka, że wszystko ma kształt paraboli - w najniższym punkcie zawsze linia się odbija i leci do góry!
    Potem, jak już jest na samej górze to niestety opada, ale tak to jest w życiu - są wzloty i upadki, i każda z nas to dobrze wie.

PS) poprawka: nie paraboli a SINUSOIDY (zawsze byłam noga z matmy...)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 11:46

Beata, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:

Wosebku coś Ty to dopiero 4 dzien tego roku więc jeszcze nic nie możemy o nim powiedzieć
    ale pamiętaj włąsnie ten rok jest podawany numerologicznie jako bardzo pomyslny rok i to rok pod znakiem rodziny kochana więc wszystkim nam sie uda napewno jednym w styczniu innym w grudniu nie wazne
    wazne żeby sie udało ! :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Mazurciu optymistą jesteś :)
    oby ..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej zajrzałam do Sandry nadal nie ma@ tempkę aktualizuje
    pewnie sie nie odzywa bo nie chce zapeszyć i nas nakrecać a przy okazji i siebie :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu jest jeszcze jedna ważna rzecz... dziecko od maleńkiego trzeba stawiać przed wyborami, czerwona koszulka, czy niebieska np. i później coraz to innych wyborów dziecko powinno dokonywać, bo w dorosłym życiu będzie mu dużo łatwiej...to też waży nad losami dziecka w grupie i pozycji w jakiej się znajduje w społeczeństwie...decyzje w domu powinny być podejmowane wspólnie z dziećmi w miarę możliwości....wówczas dziecko ma odwagę powiedzieć nie, jest asertywne i nie ulegnie wpływom otoczenia już w latach wczesnoszkolnych....później to procentuje i rzutuje na dalszą przyszłość.

mauysia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu, a dałabyś linka do wykresu Sandry? Spojrzałabym sobie z ciekawości.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuu, wygońcie mnie!!!!!!!!!! Nic nie zrobiłam dziś...chyba ta świadomość,że Mąż wraca dziś bardzo późno powoduje, że nie spieszę się z niczym, hehehe ...a bajek to chyba z 1000 obejrzał Młody w międzyczasie, hehehe
    Będę w pobliżu pewnie...ale teraz uciekam

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zawsze byłam niepoprawną optymistką....Beatko...ale wiem też, że jak cholera nie przyjdzie, to ją wywołam...

‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ