plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, zagadnienie wychowania dziecka w pierwszych latach życia (kluczowych dla późniejszych jego zachowań!!!) to jest temat rzeka...
Ja na razie stosuję regułę, że otaczamy L ciepłem i opieką, dajemy miłość, nie wprowadzając do domu żadnej wojskowej musztry (równocześnie dbając o to, żeby pokazywać mu granice, wszystko mu tłumacząc słowami). No i przestrzegamy jednej żelaznej zasady - nigdy go nie bijemy. Dorosłego bym nawet nie uderzyła, a co dopiero dziecko, i to moje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 10:15
Beata, muzarcia, Shagga_80, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
no tak kochana el włąsnie tak się neistety zdarza czasem w zupełnie normalnych rodzinak ze dziecko czuje sie mniej kochane z jakiegos powodu a rodzice sobie nawet nie zdają sprawy
bo praca stres i pogoń aby zepewnić dzieciom to co najlepsze...i to wszystko z miłości do nichOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
tak to temat rzeka i nie zawsze nam sie uda zrealizować naszych zamierzeń
ja ze swojej córki jestem mega dumna
uważam ze jest najmadrzejszym dzieckiem na swiecie
ale czasem mam wyrzyty ze przez to zbyt wiele od niej wymagam ze traktuję ją zbyt dorosło i mam nadzieję ze nie odbije się na niej to źle
bo robię to wszytsko z miłościOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:moja mama była z ojcem "dla naszego dobra" a prawda taka że dla dobra dzieci to on powinien wczesniej odejść...
rodzice czasem myślą że cos robią dla dobra dziecka a w rzeczywistości jest zupełnie odwrotnie..
no własnie..Oliwka 2006
-
muzarcia wrote:Obiecałaś...obiecałaś...
Oczywiście muzarciu, ale dopiero ok. 22:30 (wtedy zaczął się mój wolny wieczór), i nie miałam pod ręką krwi nietoperza, z której miałam przyrządzić eliksir, więc można powiedzieć, że to byłą próba przed premierą
Beata, muzarcia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśłi tak...toooooo....uwaga.....mam w dłoni kopertę z wynikami....zwycięzcą naszego konkursu na najdłuższy cykl jeeeeeeest muzarcia...otóż proszę państwa, co się dzieje...muzarcia zaczęła plamić....tym samym zakończył się ten nierówny pojedynek i zwyciężczyni otrzymuje zestaw tamponów, podpasek i wkładek od naszego kochanego sponsora programu....Gratulacje!!! a teraz famfary!!!!!!Tra ta ta ta! Tra ta ta ta!
Normalnie mi łzy w oczach stanęły...jestem kobietą, wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie...wolna jak rzeka, nigdy nigdy nie poddam się! nie poddam się!!!!
Ale mało brakowało...mauysia, Beata, zosia-ktosia, Shagga_80, anna_w, Woseba, Amicizia, kiti, gadgeta, gocha04, Libra, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mauysiu nigdy tak nie miałam , to by było niedobrze...ale dziękuję mentorko moja za te praktyki wywoławcze...jak przyszła po lutku znaczy nie jest tak źle...mała dawka i krótki czas oczekiwania tzn wisiała na włosku...Nowy Cykl- BRZMI DUMNIE!
Mauysiu tzn, że ginęły niewinne nietoperze jak pomogło bez rozlewu krwi...
Wiecie co jest najlepsze? Jak zwykle nic nie czuję...jak zwykle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 10:31
-
nick nieaktualny