plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie nowe staraczki:)
jakoś zżyłam się z wami wszystkimi i nawet jak nie chcę tyo czytam topik:)
ja stawiam sobie nowy cel w życiu.. odchudzam się na maxa.. skoro nie będę miała dziecka to chociaż zadbam o siebie, co miałam zrobić po ciąży..
trzymajcie za mnie kciuki, bo przez święta przybyło tu i ówdzie:)samira, gadgeta, Libra, Beata, mala29_, mauysia lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Dora wrote:Zosiu chyba nie myślisz nas opuszczac!?
Pewnie ze trzymany kciuki za Ciebie i za co zapragniesz kochana!
nie no właśnie nie mogłabym Was opuścić
czuję się fatalnie..
dobrej nocki kochane:*
dlaczego?
-
Zosiu wiem jak się teraz czujesz bo ja też w pewnym stopniu czułam się oszukana swego czasu
Kochana nie poddawaj się, wrzuć na luz i moze będzie lepiej :* wiem ze łatwo się mówi ale moze akurat się uda. Trzymam również za Ciebie kciuki
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej...mój m. chrapie doniośle a ja pałaszuję pizzę...mmm...wyszła fantastyczna...z sosem czosnkowym...ale już tylko gryz i nie ma...@ dalej niet...plamię już kapkę na zewnątrz...ciut czerwieni ale temp. zeszła nisko...czy dziś już to uznać za 1 dzień cyklu? Po luteinie różnie bywa, nie?
-
nick nieaktualnya ja znowu nocny marek i telepie sie wieczorami po forum...
witam nowe staraczki
zosienko- tak bardzo mi przykro... pozostawie to bez komentarza bo pobluzgalabym na Twojego m a nie chce byc na forum wulgarna... co za @#$%^&*&^%$#@ jeden !!!Dora, zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Aga ŁUK zobacz mam fotki na fb jak strzelam;-)
Witaj Gadgetko! wierzę że kiedyś się doczekam!
ps; wybacz że Ciagle przekręcałam Twoj nick, jak się czujesz?
No Dorcia to nasza Luczniczka forumowa
co do nicku- nie przejmuj sie- nie Ty jedna hehe...
czuje sie z dnia na dzien coraz lepiej- niedlugo juz koniec pierwszego trymestru i mam nadzieje ze wszystkich nieprzyjemnych dolegliwosci
mam juz wiecej energii,rzadko wymiotuje i nastroj tez troche bardziej wyrownany...
oby tak dalej...
a Twoja tempka baaardzo obiecujaca Dorus
trzymam kciuki...Dora, Dodi, Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny