X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja do nieba właśnie lece ze stachurkim !!!
    Jak fajnie posłuchać takich staroci!!! tylko jednej piosenki sterej znaleść nie mogę!!! gdzie bułka była!!;-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj zaraz wróci spod prysznica to zaraz zniknę....
    Muzarciu wg obrazkow szyjki macicy, ktore chyba nawet Ty podrzucalas nam, mozna krew na szyjce uznac za 1dc, choć ja tak nie liczę

uciekam Dzwiewczyny i czekam jutro na wysyp fasolek 1000s. sie zbliza:-)

gadgeta lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu jesli jak piszesz plamienie jest juz na zewnatrz-zauwazasz je na bieliznie to ja bym juz uznala to za 1 dzien cyklu... chociaz nie wiem jak sie ovu na to zaopatruje skoro gdy zaznaczasz pod koniec cyklu plamienie on tego nie traktuje jako poczatek nowego cyklu...
    zakrecone to jakos

papa dorus spij dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz powoli zmykam, trzymajcie sie cieplo dziewczynki spokojnej nocy i kolorowych snow
    aga-wykorzystaj jeszcze m poki mozesz hehe...:) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do nowego tematu z błędem he he!!! niech ten temat będzie ciągną dalej!!!! chociaż nie wierze że przetrwa!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko cieszę się, że Wam lepiej...to wspaniała wiadomość...
    teraz zajadam pomarańczę...mniam...za chwilę drugą zjem he he...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 22:24

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam na papierze....dziś plamę na bieliźnie raz i drugi na wkładce...ale ni cholery nie chce się rozhulać...może właśnie od dziś zacznę nowy cykl jak temp dodatkowo spadła no nie? To tylko kwestia tej aktualnej daty, bo następnej i tak nie znam...więc czy to coś zmieni?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOCZYTAŁAM...każde plamienie po luteinie należy uznać jako okres...więc mam drugi dzień cyklu za sobą..

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytuj | Lubię (0)
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
    Woseba...............odwołane......24lata......06.01................południe Polski
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
    kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie
    anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
    ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
    Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
    AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
    Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat..........18.01..............śląskie.
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
    muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 22:47

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kochana...widziałam, że dołączyłaś...miło, że jest nas więcej...każda wnosi do forum mnóstwo pozytywnej energii ;-) Pozdrawiam i trzymam kciuki za obserwacje czy też starania...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 22:53

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chcę na listę, ja też :)
    nie mogę rozszyfrować co podać w tej dacie? Początek cyklu czy termin spodziewanej @??

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    ja też chcę na listę, ja też :)
    nie mogę rozszyfrować co podać w tej dacie? Początek cyklu czy termin spodziewanej @??

termin spodziewanej @ :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej samirka-skopiowalas nie te tabelke :)
    aktualna jest ta gdzie Wosebcia sie wpisala z terminem @
    buzka i spokojnej nocki :*

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to moje dane:
    иιєиσямαℓиα , 4ty cykl (po poronieniu), 31 lat, 31.01.2013,dolnośląskie

AGA30 zaprasza tutaj:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/uwaga-nie-1000-strona-na-plemnicze,164.html
    na tym forum mamy zostawić rezerwę postów do 1000 dla zafaslkowanych :)!

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    hej samirka-skopiowalas nie te tabelke :)
    aktualna jest ta gdzie Wosebcia sie wpisala z terminem @
    buzka i spokojnej nocki :*

no haha wiedziałam ze coś pokręcę ;)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
    kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie
    anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
    ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
    Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
    AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
    Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
    muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskie
    Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 23:28

gadgeta, Beata, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnej nocki samirka:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam tylko zeby was nadrobic a tu takie smutne wiesci u Zosi...
    A czy faktycznie juz mu mowilas o rozwidzei lub sepearacji czy to tylko na razie twoje mysli? mysle ze takije decyzji nie powinno sie podejmowac pod wpływem emocji... warto sie wstrzymac a jaki macie slub? kościelny czy cywilny?

Ja bym na twoim miejscu teraz przez jakis czasa traktowala go dokladnie tak jak on Ciebie czyli jak jemu sie chce seksu czy pieszczot itd to ty ze nie miasz teraz ochoty zajmuj sie soba a on niech sobie radzi niech sie poczuje jak Ty a jak cos bedzie mowil do zacytuj mu jego wlasne słowa moze cos dotrze do niego, bo te chłopy to takie juz sa? nikogo nie boli tak jak jego nikt nie jest tak zmeczony jak on, nikt niegdy nie chorowal tak jak on itd wez go swoja bronia, pamietam ze jka w wakacje mielismy wielkiego kryzysa to do mojego M zaczelo cos trafiac dopieor jak zaczelm sie zachowywac jak on czyli milczec nie gadac nie przytulac sie robic swoje ale w takim stylu jak on... warto sprobowac tego... a jak to nie pomoze nie zrozumie nie dotrze do jego lepetyny to faktycznie labo drastyczne srodki albo moze wczesniej jakas pomoc specjalistyczna jakas poradnia? ale to juz sami musicie ocenic czy faktycznie tego chcecie i Ty musisz zdecydowac ale na spokojnie bez zadnych emocji czego tak na prawde teraz w zwiazku z nowymi faktami chcesz, czy walczyc o wasze malzenstow rodzinie przyszle dziecko z tym mezczyzna czy po prostu poddacv sie i to zakonczyc? ale nie podejmuje tej waznej decyzji pochopnie:)\

zycze ci aby to sie szybko i dobrze skonczylo :)

zosia-ktosia, Dodi, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Pogrzeb przeżyłam, z trudem, ale daam radę. Dziadek leży na babci, są teraz w nowym M2, ważne że razem. Po 60 latach małżeństwa i 5 miesięcznej rozłące, wprowadził się dziadek do nowego lokum.

Witam nowe staraczki. Fajnie, że ekipa nam się powiększa.

Co do Zośki. Mój mąż stwierdziłby pewnie, że to co powiedział Ci Zosieńko twój M. to jest zwykła troska o waszą przyszłość. Wnioskuję, ze ma kryzys w pracy, niepewną sytuację. On się boi, że jak pojawi się dzidziuś, to nie podoła finansowo was utrzymać. jedynie co można mu zarzucić, to chyba zbyt określenie tego wprost, i powiedzenie w brutalny jak dla kobiety sposób. U nas sytuacja finansowa też jest niepewna, mój M. tylko pracuję, ja zajmuje się domem i córką. Staramy się o drugie dziecko, ale wiemy, że wisi nad Nami możliwość zwolnienia M. z pracy, bo zwolnienia już są od roku, więc prędzej czy później spotka to też jego. Dlatego za wczasu odkładamy pieniądze, bo niestety nastały głupie czasy i Zośka chyba na serio twój M. po prostu się martwi. Nie ładnie może ci to powiedział, i za to najchętniej strzeliłabym go w łeb.

Ja i tak Wam życzę, żebyście doszli do porozumienia, i mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 07:10

zosia-ktosia, Dodi, Beata, gadgeta, samira, gocha04 lubią tę wiadomość

‹‹ 955 956 957 958 959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ