plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja juz na pewno do 1000 str nie zdąże...
-
Nadrobiłam Wasze wczorajsze rozmowy - uff.... ciężko było
Zosia - to przykre co usłyszałaś, ale nie podejmuj proszę zbyt szybko decyzji, w emocjach. Niestety niektórzy faceci tak już niestety mają, że nie potrafią zbyt dyplomatycznie się wysławiać. W przedostatnim cyklu starań (kiedy dostałam @ i się poryczałam - a dostałam ją dzień przed naszą 1-wszą rocznicą ślubu i byłam przekonana, że mam niepowtarzalny prezent z tej okazji w postaci pozytywnego testu) - usłyszałam wtedy od m, że jak będzie dziecko to dobrze, jak nie będzie to też dobrze... Niestety sztuka wysławiania to nie jego mocna stronaMyślę, że w ten sposób chciał mnie jakoś pocieszyć. Dziwny sposób, ale już tak ma..
Może Twój m rzeczywiście ze względu na niepewną sytuację w pracy obawia się o to, że nie będzie w stanie zapewnić całej Waszej rodzince takich warunków jakich by chciał? Nie chcę absolutnie go bronić - jestem po Twojej stronie!
Może rzeczywiście traktuj go chłodno w najblizszym czasie, żadnego przytulania, całusów itp. Może coś do niego dotrze? Tak mi się wydaje, ale to Ty znasz go najlepiej i na pewno podejmiesz bardzo dobrą decyzję. Trzymam za Ciebie kciuki!
zosia-ktosia, Dodi, Libra, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
hej miałam w poniedizalek zajrzeć ale tak tu u was miło że zajrzalam dzis i taks iedze z małym w domu sama.
u mnie skok temp o 3kreski ale ciekawe czy to ovu juz była;) ten cykl pokrecony według systemu tu ovu mi wyznaczył na 21,22,23 przypuszczalna owulacje.zobaczymy
Zosia trzymaj sie kochana;*
Witam nowe staraczki;)zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki!!
Życzę Wam miłej niedzieli:)
Zosiu bardzo mi przykro, z takiego obrotu sprawy...;/.! Trzymaj się kochana:*
Mam nadzieję, że się wszytko pozytywnie rozwiąże:)
Kiti, byłam na 100% pewna, że dzisiaj będą u Ciebie II kreski ... no cóż, jak nie dziś to jutro hehe - 3mam kciuki:)Blondi22, zosia-ktosia, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
CZEŚĆ KOCHANE:)
Wszystkie wasze posty doczytałam:) i wiem że pochopnie podjętą decyzję można bardzo żałować..
i tak miałam M odseparować od łóżka bo jakoś na dzień dzisiejszy na serio nie mam ochoty na przytulanie..
przez nerwy potem boli mnie bardzo dół brzucha..
ovu zaznaczył mi znowu owulke 23 dnia.. co go pochrzaniło? ja uważam że w dzień mojego pozytywnego testu ona była. nie mierzyłam temp wcześniej więc nie wiem jak z nią było. a to że potem mało rosła.. cóż.. ja i te moje rozterki nerwowe:)
z resztą to nieważne..
miłej niedzieliBlondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:CZEŚĆ KOCHANE:)
Wszystkie wasze posty doczytałam:) i wiem że pochopnie podjętą decyzję można bardzo żałować..
i tak miałam M odseparować od łóżka bo jakoś na dzień dzisiejszy na serio nie mam ochoty na przytulanie..
przez nerwy potem boli mnie bardzo dół brzucha..
ovu zaznaczył mi znowu owulke 23 dnia.. co go pochrzaniło? ja uważam że w dzień mojego pozytywnego testu ona była. nie mierzyłam temp wcześniej więc nie wiem jak z nią było. a to że potem mało rosła.. cóż.. ja i te moje rozterki nerwowe:)
z resztą to nieważne..
miłej niedzieli
nie przejmuj się. U mnie też w domu przeszło tornado
To w zasadzie zdumiewające, do czego doprowadzają ludzi życiowe problemy i flustracja...
ja decyzję o rozwodzie podejmowałam już kilka razy w sytuacjach naprawdę kryzysowych.
Może w moim przypadku brak dziecka to kara boska....czasami tak się kłócimy, że nic dziwnego, że nie chce nas obdarzyć potomstwem. Ale co zrobić skoro ludziom puszczają nerwy...
trzymam za ciebie mocno kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 10:32
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Tysiu kochana tulam Cie mocno. Mam nadzieje, że wszystko wam sie jeszcze poukłada. I nie podejmuj pochopnych decyzji, bo rozwód można wziąć zawsze, ale najpierw lepiej postarać się to wszystko posklejać do kupy. :*
zosia-ktosia, Libra, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ale kochana co ja widzę?! Jak ci tempka pięknie pnie się w górę !
no poszła bo progesteron daje o sobie znać
ale to nic zupełnie nie oznacza, jutro może być wyższy i powoli zacznie spadać
zakładam się z wami:)иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Rucia wrote:Ale kochana co ja widzę?! Jak ci tempka pięknie pnie się w górę !
no poszła bo progesteron daje o sobie znać
ale to nic zupełnie nie oznacza, jutro może być wyższy i powoli zacznie spadać
zakładam się z wami:)
o co?co dajesz jak przegrasz zakład
?
-
e tam.. jeśli ovu doberze zaznaczył owulkę to współżyłam 4 i 5 dni przed. więc słabo..
jak przegram to moja córka narysuje wam po kolei rysuneczki, powysylam Wam:) a ja dodatkowo każdej kupię po grzechotce, tak na zaśиιєиσямαℓиα, AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:e tam.. jeśli ovu doberze zaznaczył owulkę to współżyłam 4 i 5 dni przed. więc słabo..
jak przegram to moja córka narysuje wam po kolei rysuneczki, powysylam Wam:) a ja dodatkowo każdej kupię po grzechotce, tak na zaś
hahaha
to w takim razie MUSISZ przegrać!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 11:01
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosiu, przykro mi... nawet nie wiem co napisać... to była pierwsza rozmowa z tego cyklu, bo problem jak był, tak jest... u mnie gościu miałby dopiero ciche dni... ale może się jeszcze mu odmieni, może faktycznie boi się o waszą przyszłość i w beznadziejny sposób próbował i to przekazać w swej wypowiedzi..
witam nowe staraczki:)
Wsk... ależ u Was gorąco;) spróbuj zaobserwować u siebie płodne okno i może choć w tym czasie spróbujcie co 2-3 dni... mi gin powiedział, że wtedy nasienie nie jest za stare ani za młode...
muzarciu widzę, że @ w końcu przyszła... NARESZCIE:) teraz zaczynasz od nowa... byle z szczęśliwym finałem:)
szczególne pozdrowienia dla zafasolkowanych:)
u mnie w tempce ciągle stagnacja... zobaczymy co pokażą kolejne dni...zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
oj Zosiu fajnie by było jakby los się okazał tak przewrotny
i w takim momencie by sie okazało na pluszosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie