Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo z jednej strony chyba tak :] ale z drugiej... mamy mega problemy z kasą, ledwo sobie dajemy rade i to byłby dla nas cios mega
bo przy dwójce dzieci nie pociągniemy długo, już teraz ciągle na pozyczkach
a z trzeciej strony tak się ostatnio zastanawiałam czy faktycznie bym chiała drugie :] czasami taka myśl mnie nachodzi że hcyba wolę mieć tylko Michałka i zapewnić mu wszystko co mogę a nie skubać się żeby kupić lizaka chociażby głupiego. Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczynki niby mam dobry humor ale dzis jakos pojawiaja mi sie łzy w oczach jestem jakas dziwna ..
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:A ja dziewczynki niby mam dobry humor ale dzis jakos pojawiaja mi sie łzy w oczach jestem jakas dziwna ..[/QUOT
ja miałam tak wczoraj...gdyby byłam na tym forum!
Ciesze sie Waszymi fasolkami a jednocześnie smuce i czekam na swoją!!
i jakoś miałam taki wisielczy humor -
Ale jest plus kupilam wczoraj dentosept i dzis juz praktycznie mnie nie boli dziaselko
Martwie sie troche mam.. bo od dwoch dni boli ja głowa cala i miala 139/69 wec duza mila ta rozpietosc.musze chyba dzis do nich podjechac -
Ania_84 wrote:Ale jest plus kupilam wczoraj dentosept i dzis juz praktycznie mnie nie boli dziaselko
Martwie sie troche mam.. bo od dwoch dni boli ja głowa cala i miala 139/69 wec duza mila ta rozpietosc.musze chyba dzis do nich podjechac -
wiem rodzice obydwoje sie lecza
ostatnio ich namowilam na ekg i wszytskowyszlo ok .. leki biora..ale musze i tak ich przeszorowac do lekarza
:)wole miec pewnosc ze jest wszytsko pod kontrola -
Ania_84 wrote:moj mezus dzis poruszyl temat szkoly podoficerskiej..chce isc.. newiem.. mam co do tego duze ale.. ;/
-
nick nieaktualnyOj Ania to rzeczywiscie trudna decyzja bedzie, ale co z tym sie wiaze? Wyjedzie gdzies?
Hej Ewelinka jak sie czujesz? Jak plamienia?
Ja wzielam jednak to l4, az mi ulzylo.. Teraz leze i odpoczywam w spokoju sluchajac mozartaEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny