Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda sle Ci dobrze...zazdroszcze!
wyoglądaj za mnie wszystkie telenowele, show-y itd
My wczoraj z moim R troche sie pozabawialiśmyi było miłooooooooo
i szczerze mówiąc zapomniałam zupełnie o brzydko mówiąc "produkcji"..poniosło nas tak po prostu!!!!
ale to chyba po krewetkach i winkuEweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dzisiaj chyba o 10 miala z tego co pamietam.. Czekam na wiesci o niej, czy blizniaki czy nie hehe
Rudasek i takie staranka sa najlepsze! Oby owocne byly
Oby oby..zobaczymy
ide w sobote do ginka, poprosze Panią o komplet badań
no i powiem jej ze już chwilka działamy a dzidziusia nie ma.. moze cos zrobi z tym
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja dziewczyny idę na drzemkę, mega wykończona jestem po ostatnim tygodniu sprzatania szykowania itp
wczoraj też nic u rodziców włąściwie nie odpoczęłam :]
Śpij dobrze!!!!Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
tabelka zasługa OLgi
ja tylko wklejami dodaje nowe cuda
Eweloka84, kierzynka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ze tak pozno ale po badaniu wrocilam do pracy a po pracy musialam zalatwic papierki w mojej agencji pracy.
Przedstawiam wam nasze dzieciatkojuz nie taki kropek ale powazny czlowiek mierzacy cale 77 mm
Lobuz straszny bo nie dawal sie mierzycusg trwalo chyba z 40 min
tak ciekal przed glowica wywijal sie fikal ze pani doktor juz sil nie miala
tak mocno mnie cisnela ta glowica po brzuchu żeby sie obrucil ze szok. Potem bylo pukanie w brzuch a ten swoje
uparty po tatusiu
Ogolnie wszystko ok. Pieknie sie rozwija, rusza sie. Wszystko ma na miejscu i chyba mial czkawkew usg ma juz 13 tyg i 5 dni
termin mam zmieniony na 10.09.14.
Nt 2 co prawda ale czekamy na wyniki krwi 2 tyg jesli wszystko ok a jesli cos nie tak to zadzwonia.
Jest gorsza wiad... Tsh spadlo za bardzo do 0,23a pipa w osrodku mowila ze jest ok
wizyte mam dopiero 31.3 wiec musimy sie jakos trzymac... Wsciekla jestem na ogolnego bo klamal!
Jestem przeszczesliwa i wzruszonaRudasek, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kurde obrocilo mi fotke
I ogolnie sorry ze tak tylko o sobie
Olgus odpoczywaj po imprezce..
Daria meeega ci zazdroszcze ze masz wolne!!! Tez chce buuu
Aneczka i rudasek lebki w gore wiosna idzie
Aniu o co chodzi z ta szkola podoficerska???!
Ewelus buziak dla wasWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 16:30
Eweloka84 lubi tę wiadomość