Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo cale szczescie bo z 3 zl daleko bym nie zaleciala
choc moglam isc do tescia..ale wolalam do rodzicowEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eef5d52c9288.jpg
Mój dzieciaczek
Usg weterynaryjne (badanie położnicze suki), przez brzuch.
Widziałam serduszko
Na "normalne" usg idę za tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 21:30
Ania_84, Czarnula87, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:* Od kilku dni (co wczesniej sie mi nie zdarzało) odbija mi sie "przetrawionym jedzeniem" delikatnie mowiac. Nie jest to zgaga, bo nic nie piecze w przełyku, ale to bardzo nieprzyjemne;/ Czy to podchodzi pod zgage? I czy to w ogóle może byc objaw ciąży? Osobiście sadze, że nie, ale jakie jest Wasze zdanie?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
odbijanie sie przetrawionym jedzeniem moze byc spowodowane nadkwasota w zoladku.. alo refluksem.. sprobuj przez dwa dni jesc lekkie jedzonko
woda mineralna
Nie wiem czy to objaw ciazy....pewnie wypowiedza sie co do tego kobitki juz w ciazyEzia90 lubi tę wiadomość
-
Mi się zaczęło odbijać dopiero w niedzielę (ponad 2 tyg po terminie spodziewanej @).
U Ciebie raczej za wcześnie na odbijanie ciążowe, bo pewnie nie było lub dopiero na dniach będzie zagnieżdżenie. Ale wykres masz ładny, kto wie co się z tego wylęgnie.
Nie szukaj objawów, to strasznie mylące.
-
nick nieaktualnySantocha na usg weterynaryjnym? Haha niezle
Ale fasoleczka juz jest superi serduszko co najwazniejsze
gratuluje!
Ja dzisiaj juz mam lepszy nastroj
Maluszek kopiewazylam sie bez sniadania wiec nie jest az tak zle
No ale i tak bede sie staral ograniczyc chociaz slodycze
Jakie plany na dzisiaj macie slicznotki?Paula55, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dużo ostatnio się dzieje, @ mi się spóźnia już prawie tydzień a testy negatywne :0 Miałam jakieś dziwne plamienia okołowulacyjne ( miałam nadzieje że owulka była wcześnie a to było plamienie implantacyjne no ale niestety nie
) 2 kwietnia ide do gina, jakiś super-hiper-doktor z Salve medica, zobaczymy co się dzieje
A z takich normalnych rzeczy to w zeszły poniedziałek odeszła nasza 4-letnia !!! suczka
No i maama ściągnęła do domu nową szarańcze, takiej samej rasy tzn, sznaucera miniaturkę który to próbuje teraz zjeść mi laptopa
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Madzia a bete robilas?? Testy nie zawsze wychodza
trzymam kciuki zeby to byla ciaza
Przykro mi z powodu pieska
Ale nowy jest uroczyJedyna opcja w tym miesiącu na fasolkę była w 11 dc a w 19-20 plamiłam więc jeśli wtedy była implantacja to test robiłam 3 tyg po niej, wątpie żeby nie wyszedł
-
Madziozka to dzoniecznie daj znac jak po gin
Przykro mi z powodu psiaka
ale ten nowy jest slicznysłodziaczek
Ja juz jestem z kawa
Ruda27 lubi tę wiadomość