Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo cale szczescie bo z 3 zl daleko bym nie zaleciala

choc moglam isc do tescia..ale wolalam do rodzicow
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eef5d52c9288.jpg
Mój dzieciaczek
Usg weterynaryjne (badanie położnicze suki
), przez brzuch.
Widziałam serduszko
Na "normalne" usg idę za tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 21:30
Ania_84, Czarnula87, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:* Od kilku dni (co wczesniej sie mi nie zdarzało) odbija mi sie "przetrawionym jedzeniem" delikatnie mowiac. Nie jest to zgaga, bo nic nie piecze w przełyku, ale to bardzo nieprzyjemne;/ Czy to podchodzi pod zgage? I czy to w ogóle może byc objaw ciąży? Osobiście sadze, że nie, ale jakie jest Wasze zdanie?
Ania_84 lubi tę wiadomość

-
odbijanie sie przetrawionym jedzeniem moze byc spowodowane nadkwasota w zoladku.. alo refluksem.. sprobuj przez dwa dni jesc lekkie jedzonko
woda mineralna 
Nie wiem czy to objaw ciazy....pewnie wypowiedza sie co do tego kobitki juz w ciazy
Ezia90 lubi tę wiadomość
-
Mi się zaczęło odbijać dopiero w niedzielę (ponad 2 tyg po terminie spodziewanej @).
U Ciebie raczej za wcześnie na odbijanie ciążowe, bo pewnie nie było lub dopiero na dniach będzie zagnieżdżenie. Ale wykres masz ładny, kto wie co się z tego wylęgnie.
Nie szukaj objawów, to strasznie mylące.
-
nick nieaktualnySantocha na usg weterynaryjnym? Haha niezle

Ale fasoleczka juz jest super
i serduszko co najwazniejsze
gratuluje!
Ja dzisiaj juz mam lepszy nastroj
Maluszek kopie
wazylam sie bez sniadania wiec nie jest az tak zle 
No ale i tak bede sie staral ograniczyc chociaz slodycze
Jakie plany na dzisiaj macie slicznotki?
Paula55, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dużo ostatnio się dzieje, @ mi się spóźnia już prawie tydzień a testy negatywne :0 Miałam jakieś dziwne plamienia okołowulacyjne ( miałam nadzieje że owulka była wcześnie a to było plamienie implantacyjne no ale niestety nie
) 2 kwietnia ide do gina, jakiś super-hiper-doktor z Salve medica, zobaczymy co się dzieje
A z takich normalnych rzeczy to w zeszły poniedziałek odeszła nasza 4-letnia !!! suczka
No i maama ściągnęła do domu nową szarańcze, takiej samej rasy tzn, sznaucera miniaturkę który to próbuje teraz zjeść mi laptopa
Ania_84 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Nie robie bety, testów też już nie będę robić, 2 kwietnia mam gina może on coś powie po badaniuRuda27 wrote:Madzia a bete robilas?? Testy nie zawsze wychodza
trzymam kciuki zeby to byla ciaza 
Przykro mi z powodu pieska
Ale nowy jest uroczy
Jedyna opcja w tym miesiącu na fasolkę była w 11 dc a w 19-20 plamiłam więc jeśli wtedy była implantacja to test robiłam 3 tyg po niej, wątpie żeby nie wyszedł

-
Madziozka to dzoniecznie daj znac jak po gin

Przykro mi z powodu psiaka
ale ten nowy jest sliczny
słodziaczek 
Ja juz jestem z kawa
Ruda27 lubi tę wiadomość