Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzioszku wybierz sie po porstu do dobrego gina
porób badanka
i jak wsio bedzie ok
to po porstu trzeba czekac..choc jesli masz nie =regularne to powinni jakos wyregulowac
Daria jak tam Nataniel daje znac mocno -
Aa ..ja dzis stomatolog pozniej lece do tescia go rozliczyc
ja od 3 dni mam pryzplyw energiidoslownie mnie roznosi
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia narazie cisza, ale jem arbuza moze wstanie?
ale juz spokojniejsza jestem bo dzisiaj sie uaktywnil uparciuszek
Ewleinka no ladnie czas idzie
Ania ja czytam Twoj post i tak ze lecisz tescia przeleciec.. Skad mi sie to wzielo?! Masakra hahahaEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Uhh w koncu mialam co nadrabiac
Laseczki spoko loko. Nie odbieram tego co napisalyscie jako naskoczenieja mam luz i dystans
i nie mowilam bron Panie Boze o kobietach ktore dzieci stracily.... Bo jestem w stanie zrozumiec ze wtedy WSZYSTKO moze kojazyc sie z najgorszym.... Nie chce nawet myslec co przeszlyscie kochane w zwiazku ze strata... Niestety... Czesto sie to zdarza.... U mnie na hali w pracy jest conajmniej kilka dziewczyn ktore maja za soba poronienia
ale teraz prawie kazda z nich cieszy sie dzieckiem lub zdrowa ciaza
Chodzilo mi nardziej o te kobiety ktore sa kilka razy w tyg czasem w szpitalu czy na usg bo cycki je nie bolano kuraaaa....
Lekarze im mowia ze wszystko ok ale te jak by tylko czekaly na nieszczescie.. Skoro nie maja powaznych objawow to sobie je wmawiaja. Ja nie wiem i nie rozumiem pi co? Zeby lekarz kolejne usg zrobil czy jak???!!!
Ja tu musialam zyc bez usg 13 tyg!!!! Zyc w niepewnosci i strachu ale jednoczesnie w wielkim szczesciu i nadziei ze jest dobrze
Wszystkie tu napewno dotrwamy do konca w dwupakach a potem bedziemy sie dziecioszkami chwalici wrazeniami z porodow
Uhhh popisalam
Widzisz Daria, maly sie obudzil. Wczoraj mial dzien leniuszka
Mam do was pytańie rokuco mozna wymyslic dla mamy na 50 urodziny???!!!! Chcialam cos innego, wyjatkowego ale nie mam pomyslu... Mam jeden ale moj brat troche mnie ostudzil z zapalem
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Paula
Moze wykup mamie jakis pakiet spa? Taki z masazami, maseczkami itd?ja do prezentow to jestem noga..
Co do tego co napisalas to masz oczywiscie racje.. Ja mam taka kolezanke co nie jest w ciazy, a przezywa kazdy najmniejszy bol.. Kiedys bolala ja glowa, kupila w kiosku etopiryne.. I..czytala ulotke!!! Nosz kurde slabiutki lek a ta przezywala.. Ona bedzie jedna z tych babc ktore codziennie siedza w przychodzi i czekaja na wizyty.. Bo juz teraz chodzi na badania profilaktycznie
Aaa nie chwalilam wam siewracamy di polski
jakos w styczniu/lutym
ale sie ciesze!!
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
ooo Daria super!!!
Paula hej hej!! no właśnie jakieś spamy mojej mamie zamówiliśmy raz mega ogromniasty kosz kwiatów haha ledwo koles go przytachał i ledwo go było widac zza tego kosza
mamunia oczywiście sie popłakała
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Daria dałąs mocy z tym przeleceniem tescia
hehehhe
Paula .. ja to zazwyczaj robie np jakis fotoalbum..moze jakis pakiet spa
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Widze ze mamy taki same pomysly
ja mojemu bratu (bo chcemy r,azem cos kupic) napisalam ze myslalam o karnecie do spa a ten ze moze to nietaktowne ze mama moze pomysli ze jest tak stara ze powinna do spa isc hahaha
ja bym chciala zeby mnie tak ktos nietaktownie potraktowal
No nic myslimy dalej. Jak nic innego nie wymysle to pewni na tym stanie
Najlepszym prezentem bylo by dla mamy jak bym niespodziewanie przyleciala. Wiem ze by plakala wtedy ze szczescia ale chyba nie dam radypoza tym w maju lecimy...
Daria to cudownie!!!!!!! Aaaa. Zazdroszcze mega i gratuluje kochana!!!! Styczen/ luty to juz tak blisko
-
Hej laski ja wlasnie pije koktajl szpinak truskawki banan to tak zamiast czekolady polecam kazdemu nawet mojemu Mezowi smakuje:)
dzis na obiad szczwiowa:)
wczoraj takie slonko a dzis pochmurno ale od jutra ma byc ladnie:)
Czesc Madiuszka moze zrob bete bedziesz miala pewnosc. A moze sprobuj brac castangus czy jak to sie tam nazywa. Podobno dobry lek na unormowanie nieregularnego okresu.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ale to spa to wiesz nie jakies odmladzajace, ale relaksujace wiec w kazdym wieku sie przydaje
ja bym chciala isc na takie masaze, kapiel banieczki i inne pierdolki
Kiedys mamie tez masaz wykupilismy i byla szczesliwa..tez miala teraz urodziny pare dni temu, ale to raczej kupie jej cos do ubrania sama sobie wybierze
Paula no ciesze sie straszniemielismy u tesciowej mieszkac, ale moze sie uda na swoim.. Pare miesiecy u tesciowej a pozniej moze moja siostra dostanie mieszkanie z urzedu to pomieszkamy tam troszke
odlozymy na domek i moze za 3 -4 lata kupimy
Ania_84 lubi tę wiadomość