Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tak ona mi mowila tyle ze ona miala w nietypowym miescu bo w okolicach nerek takie skurcze..na przemian z bolem.. i mowila ze w okolicach chyba pepka , lekarz kazal jej brac nospe i magnez.. jesli by po tygodniu nie przeszloto miala sie zglosci ale przeszlo
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
To jak brzuszek nie boli to dobrze moze skurcze to noramalne nie znam sie ale tez slyszalam ze magnez pomaga:)
Ania naprawde pycha garsc szpinaku swierzego kilka truskawek i banan albo mango. Komponujesz jak chcesz troche wody w zaleznosci jaka chcesz gestosc. to wszystko potraktuj blenderm i na zdrowie:)
a ile witaminek:)
naszym Panom tez na pewno wyjdzie to na zdrowie:)Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwleinka ja nie wiem te same bile mialam, ale ogolnie mialam czesto bole brzucha nawet mi twardnial na poczatku.. Bralam wtedy magnez i nospe. Albo bierz witamine b6 to tez bralam..
Jak to chodzi o klucia to mam do teraz, jakby ktos mi szpilke wbijal na chwile w macice.. Ale jak to mam to wtedy wiem ze rosnie i jest dobrze
Paula no to masz kochanego meza naprawdemusisz udzwac zaskoczenie
Moj nigdy nic na necie nie kupilnie oglada co tam jest i sie na tym nie zna.. Takze nie wiem jak cos wymysli
Ten lot balonem tani, no ale to na uwiezi to inaczej. Bo wiem ze normalny lot ok 900-1100 zl.. Moje marzenieale jak Twoja mama lubi, to nawet ten na uwiezi bedzie mega przezyciem
plus jakas romantcyzna kolacja oplacona w restauracji
niezapomniane urodziny napewno
Co do powrotu naszego masz racje, pol roku nswet szybko zleci z perspektywa powrotu do polskidoczekac sie nie moge
-
mnie dzis rozsadzilo.. cuje jakby miala takie ciezkie podbrzusze.. wiec chyba nedlugo zawita panna małpka
-
czekaja wrote:To jak brzuszek nie boli to dobrze moze skurcze to noramalne nie znam sie ale tez slyszalam ze magnez pomaga:)
Ania naprawde pycha garsc szpinaku swierzego kilka truskawek i banan albo mango. Komponujesz jak chcesz troche wody w zaleznosci jaka chcesz gestosc. to wszystko potraktuj blenderm i na zdrowie:)
a ile witaminek:)
naszym Panom tez na pewno wyjdzie to na zdrowie:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
wiecie co dziewczyny... j to jestem nienormalna chyba..
udzielilo mi sie od meza
bo jakos pomimo iz wiem ze to nie mozliwe to mysle jednak jakby to bylo jakbysmy takiego surprise dostali w ktorms cyklu
Daria caly czas chodzi mi po glowie to przelecenie tescia ;P heheh nie no po porstu padlamfakt troche z mezem moglabym go omylic bo sa podobni nawet w tych samych miejscach łysieja na głowie
A koktaj zrobie na pewno
taka bomba witaminkowa nie moze mi przejsc kolo nosa
Ruda27, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiecie co dziewczyny... j to jestem nienormalna chyba..
udzielilo mi sie od meza
bo jakos pomimo iz wiem ze to nie mozliwe to mysle jednak jakby to bylo jakbysmy takiego surprise dostali w ktorms cyklu
Daria caly czas chodzi mi po glowie to przelecenie tescia ;P heheh nie no po porstu padlamfakt troche z mezem moglabym go omylic bo sa podobni nawet w tych samych miejscach łysieja na głowie
A koktaj zrobie na pewno
taka bomba witaminkowa nie moze mi przejsc kolo nosaTak więc wiesz, może niespodzianka od króliczka wielkanocnego będzie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHashhaha Ania wariatka
Podoba mi die ze macie takie podejsciemam nadzieje ze dostaniecie taki cudzik maly
I dobrze ze masz powera! Mozesz mi troche dac, bo ja jak zwykle len, ale dzisiaj juz lepiej slucham muzyki i sie ide ogarnacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria wlasnie tak myslalam o tym locie
mama nigdy na czyms takim nie byla. Jak na pierwszy raz to mysle ze ten na uwiezi to i tak mega przezycie
a taki normalny fakt... Drogi bardzo jest ale trwa az 60 min. Ja yez nie wiem jak zdrowotnie by mama zareagowala.... Ew w gre wchodzi jazda motorowka po wisle
No i oczywiscie cos do tegoalbo kosz kwiatow, albo kolacja
wyslalam bratu zobacze co odp
Ewelka ja na poaczatku mialam bole okresowe. Teraz tez mi sie zdazaja i to dosc odczuwalne. Ale po jakims czasie przechodza. Na samym poczatku gin kazala brac magnez jak bym miala takie bole jeszcze.
Za to teraz jak dlugo stoje to brzuch robi sie twardy i taki napompowanydoslownie jak bym miala balon w srodku. A wczoraj tak mnie zoladek bolal ze od razu po pracy poszlam spac
Czasem tez mnie zakluje z boku to az mnie zegnie. Ale nic wiecej sie nie dzieje wiec to pewnie normalneEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Madzia i tu Cie zaskocze, bo maja to wprowadzic