Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
OLga ten blog cie pochłania ;P hehhee
dawaj tu linka do przedszkola ;P
Moj misiek chcial przejazd formuła F1 na urodziny ...wariot ;P -
Eweloka84 wrote:zadzowoniłam, kazał lezec, nie stresowac sie, zamiast nospy mam brac buscopan .. jak nie przejdzie albo sie nasili to jechac do szpitala
bedzie dobrze
-
Madziuszka wrote:Zanim wprowadzą to Ania zdąży zaciążyć
hehehe
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
No i masz fachowa rade Ewelinka od lakerza taka najlepsza:)
po bokach to wiezadla pachwinowe sie rozciagaja i czasem moga tak zabolec ze wlasnie az zegnie w poł ale to zazwyczaj przy gwałtowniejszym ruchu:)
Oj mogli by platnosc karta w biedrze wprowadzic:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula moge isc
Tylko zebym zebow nie wybila z rozpedu :p
Madziuszka - nooo ja mam nadziej ze moze za rok o tej porze bede w ciazy -
nick nieaktualny
-
Boze zaczęłam czytać o tych wszystkich karmach dla psów, mam taki mętlik w głowie że szoook. Wiecie że to maleństwo co mamy teraz w domu w "hodowli" jadło praktycznie sam ryż !!! kobitka dała mamie słoik jedzenia dla Frani, mamuśka w całym słoiku naliczyła 4 ! kawałki mięsa. Mała zje dosłownie wszystko co jej sie da
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny teściowa znowu mnie poprosiła o konkurs a dokładniej o głosowanie - ostatnim razem dzieci zajęły drugie miejsce teraz walczą o nowe meble do przedszkola i mają dużą szansę - bardzo prosimy o głosik jeden dziennie
http://jajunior.pl/konkurs_na_ulubione_przedszkole.php?ci=%C5%BBeliszew+podko%C5%9Bcielny#glosuj176Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem, nadrobiłam na chybcika
Wybaczcie że wczoraj zniknęłam, ale męzu potrzebował do kompa, potem młodego próbowałam połozyć spać na drzemkę i siebie przy okazji, a potem pojechałam do rodiców i wróćiłam późno.Ania_84, Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny