Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde caly czas mysle nad tym spa... Mama nie tak dawno byla na kuracji i tam codziennie miala masaze, kapiele itp... Wiec takiego szalu to moze na niej nie zrobic.... Kurde ciezki orzech mam do zgryzienia
wiem ze jej partner chce jej zrobic impreze wiec tez fajny pomysl... No nic mysle dalej.
ale dziekuje ze pomoc
Kurde Daria ale wam sie cudownie uklada wszystko. A siostra ma teraz jakies mieszkanko ze moglibyscie w tym ktore dostanie zamieszkac??? Mega sie ciesze z wamiwiem jak sie na to czeka kochana
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:moj brat był w spa z moja bratową i mieli kapiel w czekoladzie masaże itp
wrócili jak nowo narodzeni ahaha
Ojj my z moim tez mielismy miec zabieg w czekoladzie. Moze pamietacie jak wam kiedys pisalam... Ale z racji ze okazalo sie ze jestem w ciazy misiek mial masaz goracymi muszlami a ja zabieg na twarz w pokoju dla dwojga. Ja bylam bardzo zadowolonaEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Moj mezus wspomnial ze kupi mi masaz dla ciezarnej.. Ja mam za niecaly miesiac urodziny, no ciekawe czy to spelni
u niego ciezko z organizacja czegos takiego
Ja tez mam taki masaz do wykozystańiaz poprzedniego razu zostalo nam troche na karnecie i moge to wykozystac. I chyba tak zrobie jak bede konczyc prace
w kwietniu
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kurde caly czas mysle nad tym spa... Mama nie tak dawno byla na kuracji i tam codziennie miala masaze, kapiele itp... Wiec takiego szalu to moze na niej nie zrobic.... Kurde ciezki orzech mam do zgryzienia
wiem ze jej partner chce jej zrobic impreze wiec tez fajny pomysl... No nic mysle dalej.
ale dziekuje ze pomoc
Kurde Daria ale wam sie cudownie uklada wszystko. A siostra ma teraz jakies mieszkanko ze moglibyscie w tym ktore dostanie zamieszkac??? Mega sie ciesze z wamiwiem jak sie na to czeka kochana
Kochana to bedziemy myslec z Toba i jak cos wpadnie podpowiem
Moze jakies marzenie jej spelnijcie? Nie wiem co lubi, np cos ekstremalnego, skoki na spadochronie, lot balonem(teoche drogi) ale mozna sie poskladac moze, albo jakas wycieczka gdzies na weekend z romantyczna kolacja..
Tak siostra mieszka w innym mieszkaniu, wiec jakis czas bysmy mogli tam pomieszkac i placic tylko czynszja tez sie ubiegam o mieszkanie z urzedu ale to mam jeszcze wysoki numer wiec wole poczekac na jakies lepsze
Ten rok jakos minie, bo teraz bedzie wolne przed porodem, pozniej dzidzia przyjdzie i do konca wrzesnia bede w polsce, pozniej wroce do austrii pobedziemy troche i na swieta do polskiufff
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja tez mam taki masaz do wykozystańia
z poprzedniego razu zostalo nam troche na karnecie i moge to wykozystac. I chyba tak zrobie jak bede konczyc prace
w kwietniu
Noo najlepiej, pojdzisz sobie odpoczacmaz Ci wtedy swietna niespodzianke i prezent sprawil
Moj ciezko ma z ogranizacja czegos czy wymyslaniem niespodzianek.. Stara sie ale cos zawsze wygada i po niespodziance -
Daria zańim przeczytalam co napisalas znalazlam lot balonem w krakowie
dla dwoch osob
Wcale nie jest drogi bo juz za 90 zl dla dwoch osob (mama sama by sie bala)co prawda lot ok 10 min i balon na uwiezi ale bede szukac czegos w tym stylu chyba
napisze do brata co on na to
A co do niespodzianek... Czesto mi robi jakies niespodziankidzis przez przypadek weszlam na historie na kompie bo szukalam linku d strony ktora wczoraj otwieralam i znalazlam ze kupil na ebayu jakas smieszna ciazowa koszulke dla mnie
hihi
Glupio mi ze to znalazlam ale bed udawac zaskoczana hehe
Kochana.... Nawet jak bys musiala na ool roku do at wrocic a masz w prespektywie powrot do pl to te pol roku to nici jeszcze macie szanse zamieszkac sami.... No bajka
Ańia to wykozystaj ta enegie na cos porzyrecznego hahaAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
no właśnie nie wiem jak to opisac a tez nie chce paniki siac
wczoraj późnym wieczorem pare razy mnie złapały skurcze raz z boku a raz jak by na srodku kurde ból nawet może nie tyle co jakiś bół tylko nieprzyjemne uczucie, jak by czyms ostrym ktos przejechał i dzis to samo mam mimo, że nospe wziełam podobny jak czasami przy okresie sie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:35
-
Paula no musisz teraz udawac zaskoczenie ;P
Ewelcia to faktycznie lez placiem .. choc moze to normalne dziewczyny na pewno sie wypowiedza
czekaja ten koktajl mnie zaiteresowalEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelinko moja przyjaciolka miala takie bole i lekarz powiedzial jej ze ma brac magnez i po kilku dniahc jej przeslzo
Eweloka84 lubi tę wiadomość