X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj brat był w spa z moja bratową i mieli kapiel w czekoladzie masaże itp :D wrócili jak nowo narodzeni ahaha

Ruda27 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde caly czas mysle nad tym spa... Mama nie tak dawno byla na kuracji i tam codziennie miala masaze, kapiele itp... Wiec takiego szalu to moze na niej nie zrobic.... Kurde ciezki orzech mam do zgryzienia :) wiem ze jej partner chce jej zrobic impreze wiec tez fajny pomysl... No nic mysle dalej. :) ale dziekuje ze pomoc :)

Kurde Daria ale wam sie cudownie uklada wszystko. A siostra ma teraz jakies mieszkanko ze moglibyscie w tym ktore dostanie zamieszkac??? Mega sie ciesze z wami :) wiem jak sie na to czeka kochana :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mezus wspomnial ze kupi mi masaz dla ciezarnej.. Ja mam za niecaly miesiac urodziny, no ciekawe czy to spelni :P u niego ciezko z organizacja czegos takiego :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    moj brat był w spa z moja bratową i mieli kapiel w czekoladzie masaże itp :D wrócili jak nowo narodzeni ahaha

Ojj my z moim tez mielismy miec zabieg w czekoladzie. Moze pamietacie jak wam kiedys pisalam... Ale z racji ze okazalo sie ze jestem w ciazy misiek mial masaz goracymi muszlami a ja zabieg na twarz w pokoju dla dwojga. Ja bylam bardzo zadowolona :)

Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Moj mezus wspomnial ze kupi mi masaz dla ciezarnej.. Ja mam za niecaly miesiac urodziny, no ciekawe czy to spelni :P u niego ciezko z organizacja czegos takiego :P

Ja tez mam taki masaz do wykozystańia :) z poprzedniego razu zostalo nam troche na karnecie i moge to wykozystac. I chyba tak zrobie jak bede konczyc prace :) w kwietniu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama bym poszła do takiego spa :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kurde caly czas mysle nad tym spa... Mama nie tak dawno byla na kuracji i tam codziennie miala masaze, kapiele itp... Wiec takiego szalu to moze na niej nie zrobic.... Kurde ciezki orzech mam do zgryzienia :) wiem ze jej partner chce jej zrobic impreze wiec tez fajny pomysl... No nic mysle dalej. :) ale dziekuje ze pomoc :)

Kurde Daria ale wam sie cudownie uklada wszystko. A siostra ma teraz jakies mieszkanko ze moglibyscie w tym ktore dostanie zamieszkac??? Mega sie ciesze z wami :) wiem jak sie na to czeka kochana :)

Kochana to bedziemy myslec z Toba i jak cos wpadnie podpowiem :)
    Moze jakies marzenie jej spelnijcie? Nie wiem co lubi, np cos ekstremalnego, skoki na spadochronie, lot balonem(teoche drogi) ale mozna sie poskladac moze, albo jakas wycieczka gdzies na weekend z romantyczna kolacja..

Tak siostra mieszka w innym mieszkaniu, wiec jakis czas bysmy mogli tam pomieszkac i placic tylko czynsz :) ja tez sie ubiegam o mieszkanie z urzedu ale to mam jeszcze wysoki numer wiec wole poczekac na jakies lepsze :)
    Ten rok jakos minie, bo teraz bedzie wolne przed porodem, pozniej dzidzia przyjdzie i do konca wrzesnia bede w polsce, pozniej wroce do austrii pobedziemy troche i na swieta do polski :) ufff

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja tez mam taki masaz do wykozystańia :) z poprzedniego razu zostalo nam troche na karnecie i moge to wykozystac. I chyba tak zrobie jak bede konczyc prace :) w kwietniu :)

Noo najlepiej, pojdzisz sobie odpoczac :) maz Ci wtedy swietna niespodzianke i prezent sprawil :)
    Moj ciezko ma z ogranizacja czegos czy wymyslaniem niespodzianek.. Stara sie ale cos zawsze wygada i po niespodziance :P

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam dziewczyny :) zakupy zrobione uff..

Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych prezentów to moim zdaniem pakiet spa jest ekstra pomysłem :D

Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis chyba rupie w dupsku :) nosi mnie jak cholercia ;D

Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj troche przesadziłam i dzis leze plackiem..

Ania_84 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria zańim przeczytalam co napisalas znalazlam lot balonem w krakowie :) dla dwoch osob :)
    Wcale nie jest drogi bo juz za 90 zl dla dwoch osob (mama sama by sie bala) :) co prawda lot ok 10 min i balon na uwiezi ale bede szukac czegos w tym stylu chyba :) napisze do brata co on na to :)

A co do niespodzianek... Czesto mi robi jakies niespodzianki :) dzis przez przypadek weszlam na historie na kompie bo szukalam linku d strony ktora wczoraj otwieralam i znalazlam ze kupil na ebayu jakas smieszna ciazowa koszulke dla mnie :P hihi
    Glupio mi ze to znalazlam ale bed udawac zaskoczana hehe :)

Kochana.... Nawet jak bys musiala na ool roku do at wrocic a masz w prespektywie powrot do pl to te pol roku to nic :) i jeszcze macie szanse zamieszkac sami.... No bajka :)

Ańia to wykozystaj ta enegie na cos porzyrecznego haha :)

Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, Paula wy starsze ciążowo to sie Was zapytam miałyście może takie skurcze hmm jak przy okresie , nie wiem jak je opisac :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka masz takie odczucia?? jakie masz objawy?? spokojnie zabko na pewno jest ok napisz co ci jest dokladnie

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie wiem jak to opisac a tez nie chce paniki siac :) wczoraj późnym wieczorem pare razy mnie złapały skurcze raz z boku a raz jak by na srodku kurde ból nawet może nie tyle co jakiś bół tylko nieprzyjemne uczucie, jak by czyms ostrym ktos przejechał i dzis to samo mam mimo, że nospe wziełam podobny jak czasami przy okresie sie ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:35

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula no musisz teraz udawac zaskoczenie ;P

Ewelcia to faktycznie lez placiem .. choc moze to normalne dziewczyny na pewno sie wypowiedza :)

czekaja ten koktajl mnie zaiteresowal :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem moze to normalne na tym etapie pierwszy raz jestem tak daleko wiec pytam się doświadczonych juz ciążówek haha :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko moja przyjaciolka miala takie bole i lekarz powiedzial jej ze ma brac magnez i po kilku dniahc jej przeslzo :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale takie skurcze miała? bo brzuch mnie na szczescie nie boli tylko te skurcze

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 1075 1076 1077 1078 1079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ