X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj brat był w spa z moja bratową i mieli kapiel w czekoladzie masaże itp :D wrócili jak nowo narodzeni ahaha

Ruda27 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde caly czas mysle nad tym spa... Mama nie tak dawno byla na kuracji i tam codziennie miala masaze, kapiele itp... Wiec takiego szalu to moze na niej nie zrobic.... Kurde ciezki orzech mam do zgryzienia :) wiem ze jej partner chce jej zrobic impreze wiec tez fajny pomysl... No nic mysle dalej. :) ale dziekuje ze pomoc :)

Kurde Daria ale wam sie cudownie uklada wszystko. A siostra ma teraz jakies mieszkanko ze moglibyscie w tym ktore dostanie zamieszkac??? Mega sie ciesze z wami :) wiem jak sie na to czeka kochana :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mezus wspomnial ze kupi mi masaz dla ciezarnej.. Ja mam za niecaly miesiac urodziny, no ciekawe czy to spelni :P u niego ciezko z organizacja czegos takiego :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    moj brat był w spa z moja bratową i mieli kapiel w czekoladzie masaże itp :D wrócili jak nowo narodzeni ahaha

Ojj my z moim tez mielismy miec zabieg w czekoladzie. Moze pamietacie jak wam kiedys pisalam... Ale z racji ze okazalo sie ze jestem w ciazy misiek mial masaz goracymi muszlami a ja zabieg na twarz w pokoju dla dwojga. Ja bylam bardzo zadowolona :)

Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Moj mezus wspomnial ze kupi mi masaz dla ciezarnej.. Ja mam za niecaly miesiac urodziny, no ciekawe czy to spelni :P u niego ciezko z organizacja czegos takiego :P

Ja tez mam taki masaz do wykozystańia :) z poprzedniego razu zostalo nam troche na karnecie i moge to wykozystac. I chyba tak zrobie jak bede konczyc prace :) w kwietniu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama bym poszła do takiego spa :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kurde caly czas mysle nad tym spa... Mama nie tak dawno byla na kuracji i tam codziennie miala masaze, kapiele itp... Wiec takiego szalu to moze na niej nie zrobic.... Kurde ciezki orzech mam do zgryzienia :) wiem ze jej partner chce jej zrobic impreze wiec tez fajny pomysl... No nic mysle dalej. :) ale dziekuje ze pomoc :)

Kurde Daria ale wam sie cudownie uklada wszystko. A siostra ma teraz jakies mieszkanko ze moglibyscie w tym ktore dostanie zamieszkac??? Mega sie ciesze z wami :) wiem jak sie na to czeka kochana :)

Kochana to bedziemy myslec z Toba i jak cos wpadnie podpowiem :)
    Moze jakies marzenie jej spelnijcie? Nie wiem co lubi, np cos ekstremalnego, skoki na spadochronie, lot balonem(teoche drogi) ale mozna sie poskladac moze, albo jakas wycieczka gdzies na weekend z romantyczna kolacja..

Tak siostra mieszka w innym mieszkaniu, wiec jakis czas bysmy mogli tam pomieszkac i placic tylko czynsz :) ja tez sie ubiegam o mieszkanie z urzedu ale to mam jeszcze wysoki numer wiec wole poczekac na jakies lepsze :)
    Ten rok jakos minie, bo teraz bedzie wolne przed porodem, pozniej dzidzia przyjdzie i do konca wrzesnia bede w polsce, pozniej wroce do austrii pobedziemy troche i na swieta do polski :) ufff

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja tez mam taki masaz do wykozystańia :) z poprzedniego razu zostalo nam troche na karnecie i moge to wykozystac. I chyba tak zrobie jak bede konczyc prace :) w kwietniu :)

Noo najlepiej, pojdzisz sobie odpoczac :) maz Ci wtedy swietna niespodzianke i prezent sprawil :)
    Moj ciezko ma z ogranizacja czegos czy wymyslaniem niespodzianek.. Stara sie ale cos zawsze wygada i po niespodziance :P

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam dziewczyny :) zakupy zrobione uff..

Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych prezentów to moim zdaniem pakiet spa jest ekstra pomysłem :D

Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis chyba rupie w dupsku :) nosi mnie jak cholercia ;D

Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj troche przesadziłam i dzis leze plackiem..

Ania_84 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria zańim przeczytalam co napisalas znalazlam lot balonem w krakowie :) dla dwoch osob :)
    Wcale nie jest drogi bo juz za 90 zl dla dwoch osob (mama sama by sie bala) :) co prawda lot ok 10 min i balon na uwiezi ale bede szukac czegos w tym stylu chyba :) napisze do brata co on na to :)

A co do niespodzianek... Czesto mi robi jakies niespodzianki :) dzis przez przypadek weszlam na historie na kompie bo szukalam linku d strony ktora wczoraj otwieralam i znalazlam ze kupil na ebayu jakas smieszna ciazowa koszulke dla mnie :P hihi
    Glupio mi ze to znalazlam ale bed udawac zaskoczana hehe :)

Kochana.... Nawet jak bys musiala na ool roku do at wrocic a masz w prespektywie powrot do pl to te pol roku to nic :) i jeszcze macie szanse zamieszkac sami.... No bajka :)

Ańia to wykozystaj ta enegie na cos porzyrecznego haha :)

Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, Paula wy starsze ciążowo to sie Was zapytam miałyście może takie skurcze hmm jak przy okresie , nie wiem jak je opisac :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka masz takie odczucia?? jakie masz objawy?? spokojnie zabko na pewno jest ok napisz co ci jest dokladnie

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie wiem jak to opisac a tez nie chce paniki siac :) wczoraj późnym wieczorem pare razy mnie złapały skurcze raz z boku a raz jak by na srodku kurde ból nawet może nie tyle co jakiś bół tylko nieprzyjemne uczucie, jak by czyms ostrym ktos przejechał i dzis to samo mam mimo, że nospe wziełam podobny jak czasami przy okresie sie ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:35

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula no musisz teraz udawac zaskoczenie ;P

Ewelcia to faktycznie lez placiem .. choc moze to normalne dziewczyny na pewno sie wypowiedza :)

czekaja ten koktajl mnie zaiteresowal :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem moze to normalne na tym etapie pierwszy raz jestem tak daleko wiec pytam się doświadczonych juz ciążówek haha :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko moja przyjaciolka miala takie bole i lekarz powiedzial jej ze ma brac magnez i po kilku dniahc jej przeslzo :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale takie skurcze miała? bo brzuch mnie na szczescie nie boli tylko te skurcze

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 1075 1076 1077 1078 1079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ