Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja zalozylam nowe konto na gmailu i bede zakladac bloga po weekendzie jak bede miala troche czasu
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa zapomniałam Madziuszek - co wybierasz w gratisie.. jak najmniej uporczywe dolegliwosci ciazowe czy blizniaki ??
Regenerujemy sily na wiosneheheh
-
OLga niech sie plumka
idziesz i tam zostaniesz a nei ;P
Rudasku u nas bez wiekszych zmien ..walczymy badamy sie i odkrywamy sie z mezem na nowo
nie raz z gaci a nie raz emocjonalnie ;P
Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:OLga niech sie plumka
idziesz i tam zostaniesz a nei ;P
Rudasku u nas bez wiekszych zmien ..walczymy badamy sie i odkrywamy sie z mezem na nowo
nie raz z gaci a nie raz emocjonalnie ;P
ha ha ha no to dobrze:)
Wiecie co, byłam przez chwilę na innym wątku ale szczerze mówiąc mam dość. WIem, ze to dorum dla starających się ale czy 24h/7 trzeba czytac o śluzach, mierzeniu tempki, betach itd....masakra!
Zirytowałam sie strasznie....ehhhhhhhhhh
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie obiadek do pracy szykuje
Jejuu tak mi sie nie chce.ale liczac od przyszlego tyg zostalo mi 4 tyg pracy!!!!! Jupiii
Urlop zostawiam na kwiecien/ maj i koncze prace tydz wczesniejbyle te 4 tyg szybko zlecialy
i bedzie laba
Czesc Rudasekbo jak siedziec na forum to tylko u nas! My tu i o ciazach, i tempkach sle i zarełku, i wszystkim innym
wiec nie ma to jak u plotkar
-
wiesz co..no tam juz chyba 100 stron non stop o tym samym..juz nie moge tego czytać, dlatego zerkam ale prawie nic nie dopisuje bo nawet nie chca sie wbijać w temat...zaczełam ostatnio o czymś innym to nawet tego nie zauwazyły bo non stop " ja mierze właśnie, ja ide na bete, a ja dzis to i tamto"...ehhhhh
Bardzo mnie to zirytowało....Malenq lubi tę wiadomość
-
Hahah
Rudasku
to co dla ciebei tez pakiecik powracajacych
do wyboru
Ciaza bez mega duzych dolegliwosci
lub
Blizniaki