Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz racje Ewelina, ale jednak ja wole wiedziec.. Kiedys nie bylo wszystko z chemia, nie bylo tyle chorob.. Nie ma co porownywac moim zdaniem..
Ania bidulohormony Ci buzuja.. Popraw sobie jakos humor.. Moze relaksujaca kapiel i male spa w domu wiecźorem?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinka jak Twoj gin ma dobry sprzet, posprawdzal wszystko to nie masz sie co martwic.. Ale uwazam ze lepiej jakbys wiedziala co i jak. W obowiazku lekarza jest powiadomic pacjentke ze takie badania sa, mimo ze odplatne.. Oni nie namawiaja do nich, ale po prostu informuja..
Martka to juz 12 tydzien super
ja 17.04 mam wizyte i doczekac sie nie moge -
Draia.. owszem przydalby sie relaks.. ale ja juz widze jakis czarny scenariusz bo od czasu do czasu boli mnie jjanik prawy.. i juz sobie mysle ze jakas torbiel.. chyba dzis jestem podatna na glupie myslenie
-
nick nieaktualny
-
no włąsnie nie mialam w tamtym miesiacu usg ;/ dlatgeo teraz jak mi sie skonczy to ide do gina - odrazu mi napisze skierownie do genetycznej to sprawdze bo i tak musze byc pod opieka
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w kazdym razie wole cesarke, konsultowałam sie z wieloma lekarzami kazdy mowi to samo: ze na naturlke jest pchanie bo to nie generuje kosztow. Kazdy zrobi jak uwaza, ja juz wybrałam, wole oszczedzic na czyms i wydac na to. A mnie głowa boli i w pracy dzis do 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 14:52
-
nick nieaktualny