Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:maz własnie mi strzelił drinka kawowego z %
mniam
nie rób smaka :p
Kiciuś wyszedł z posłania, uciekł w głąb mieszkania więc go wzięłam na ręce, głaskałam, przytulałam, podstawiłam jedzonko pod nos to zjadł :] podstawiłam miskę z woda pod nos to wypił - bardzo dużo. Kuwetę mu pokazałam ale nie chciał. To go wzieam położyłam na swoje buforki i leżał z 20 minut i mruczał :] ale że młodego szłam kąpaćto kiciusia odlożyłam do jego domku i sobie leży i śpi.
Młody uśnie to wezmę kotka jeszcze trochę pomiziam :] niech zazna trochę pieszczot :]Ania_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nasza pozniej tez juz nie balaa sie ale na wszelki wypadek zawsze myje ja tak jak za pierwszym razem
bo chyba juz sie przyzwyczaila
a jak odkrece prysznic w brodziku to sie patrzy i bawi łapka podstawiajac co rusz
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
<hahaha> maz ucy porzadku kocice
bo mu palme wywaliła
stanał nad nia i mówi.. nie wolno..niu niu.. bo edzie obcinanie pazurów.. łajzo jedna ty pieronie , mały karaluchu szkodniku .. <hahaha> wział ja na rece i mówi do niej.. tyfusie nie wolno tak robic .. ile razy moge ci powtarzac..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
ale jest jesczze lepsza jego mtoda jak sie wsciaka kocica..bierze ja na kolana i glascze... przytula i mówi dopoki sie nie uspokoisz bede cie glaskal
i tzryma ja a ona po pewnym czasi ulega i zasypia
pytam sie go kiedys co Ty robisz a ten do mnei nie ogladalas super niani.. trzeba wyciszac dziecko to przekladam to na kociceCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczeta ja dzis odpadlam
sorry ale nie dalam rady nawet nic napisac. Ale spoko bo i tak nikt nie zauwazyl ze mnie nie było
Ja chyba serio juz nie powinnam pracowac. Po powrocie biore tylko prysznic zjem i spie caly dzien
Teraz zjem kolacje i ide spac dalejmasakra. Jestem tak zmeczona.nie wim co sie ze mna dzieje. Jutro ide zglosic w pracy ze zostaje tylko te 3,5 tyg.
Wogole zauwazylam dzis ze spuchlam tam na dolenie wiem o co chodzi i od czego to moze byc....
Tak w ogole. olga kotek sluczny. Do zdjec pozowal jak dostojny Pansuper ze macie nowego lokatora
oby sie zaaklimatyzowal i bedziecie jedna duza fajna rodzinka
Ańusia zrob sobie w pt wolne a coczytalam ze dopadly was klopoty finansowe
przykro mi
ale taka Polska.
Mojemu bratu zeby nie placic wicej za nadgodziny kazali podpisac dodatkowa umowe (zlecenie) i dostaje standardowe 6 zl /h a pracuje po kilkanascie godz dziennieno szok.
U nas w firmie to sie bija o nadgodzińy ale placa 1.5 raza stawki albo i wiecej to co innego.
Wszystkim przesylamy z kropkiem pozdrowionkaAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula ja zauwazylam ze cie nie bylo ale wiedzialam ze w pracy jestes
Uwazaj na siebei kochana i wpoczywaj ile wlezie jak wracaszbuziaki i poglasakaj sojego niuniusia od ciotki ANi