Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam zjebay dzien dzisiaj
wiecie co to jest paranoja zeby nawet na bilet nie miec.. dobrze ze maz jedzie do pracy o tej samej godzinie .. nie no wszystko jest do dupy
ku** zeby choc jedna strona sie lepiej układala.. a tu co zdrowie do dupy z kasa tez do dupy .. jedyne co to dobrze ze mamy siebie..doła załapałam..
w tym momencie nawet nie miałabym kasy zeby jechac do tego Torunia.a co dopieor mówic o zaplacie za kaucje na pokoj ;/samira lubi tę wiadomość
-
nie kocica lapka mnie obudzila o 4 aleja olalalm odwrocilam sie i po pol godz usnelam
no ale o 6:30 juz sie obudzilam
samira lubi tę wiadomość
-
nie no paranoja..wiecei ile maz dostal za caly miesiac za godziny 800 zł.. poopłacał rachunki i zatankowal samochod i zostalo 100 zl .. zajebiscie..
-
nick nieaktualnyAnia tylko 800 zl wyplaty?!
Matko co to sie w polsce dzieje...
Kochana tak jest zawsze, jak sie wali to sie wali wszystko.. Ale w koncu bedzie lepiej zobaczysz.. Staniecie na nogi, ze wszystkim sie ulozy..
Wiem ze teraz Wam ciezko, ale przetrwacie to.. Sciskam Cie mocno skarbie :* -
nick nieaktualnyWitam porannie:)
I witam w klubie wqr...lub zdołowanych...ja pół nocy znowu nie spałam przez tą bolącą torbiel...już 3tydzień na tabletkach przeciwbólowych, ale noce są najgorsze...bo później cały dzień zła z niewyspania chodzę....
kiedyś narzekałam na pierdoły, a teraz gdy się zdrowie posypało (od czerwca ub.r leczę również jelita i żołądek)...... nic nie idzie dobrze .....
Ruda27 i jak dzisiaj się czujecie???
Ania współczuję - wiem jak to jest (u mnie tylko A. pracuje więc każdy grosz się liczy)....ściskam i 3mam kciuki za lepsze czasy.....
Miłego dnia (milszego niż u mnie) - dobrze, że chociaż słoneczko świeci....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq jej biedna
takie problemy masz zdrowotne? Wspolczuje
Jak duza masz ta torbiel? Maleje cos? Ja mialam 3 cm i sie sama wchlonela na szczescie..
Co do mojego nastroju to tak jak wczoraj, bo dzisiaj na wage weszlam.. To prżechodzi ludzkie pojecie co to sie ze mna dzieje.. No ale musze myslec pozytywnie.. Dam rade.. -
nick nieaktualnyRudasku to ja Ci zakazuje na wagę wchodzić!!!!! Uśmiech, pierś do przodu i na spacerek, brzusiem pochwalić się
Nie wiem czy maleje, bo dopiero około 16kwietnia mam wizytę z usg - nie sądziłam po prostu, że będzie "tak dawała mi w kość", sądziłam, że sobie będzie i 2-3 cykle i się wchłonie, a ona dokucza....
Natu zgodnie z instrukcją, kurcze powinno Ci się wyświetlić co każą wpisać w tytule... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny