Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
moj tez nie raz gada.. a jak klnie
chyba praca mu sie sni..bo jest nagle tekst " qwa... gdzie barnai stawiasz te paczki meble sie uszkodza..!!! "
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Madzioszku
Daria mój tez chrapie ja mam full wypas chrapanie, wierzganie, gadanie przez z sena teraz jeszcze staje na bacznosc na łózku
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha ha
moj na szczescie nie chrapie bo chyba bym tego nie zniosła...wtedy noc mam z głowy
ale za to mówihahahah....a za to ja sie smieje...ostatnio tak sie smiałam ze płakałam, i obudził sie mój i tez sie smiał ze mnie...o 4 nad ranem mielismy jazde na maksa!
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahah rudasek to fajnie jak tam sie smiejesz przez sen. To musi byc ubaw
Moj chrapie, ale na szczescie nie zawsze i nie az tak bardzo.. Ale i tak spie z zatyczkami w uszach bo ja musze miec idealna ciszenie zasne nawet przy tykaniu zegarka...na reke
Narobie wam troszke smaka.. Zrobilam sobie truskawkowo-bananowy kokajl... Pyyychaaa! -
nick nieaktualny
-
Ja juz po rozmowie z Toruniem
ogólnie wsyztsko ok .. w ciagu tyg maja dac znac czy mam przyjechac do Torunia na rozmowe z pracodawca.. i ewentualne podpisanie umowy
od tego czasu miałabym 2 tyg na organiczacje - cyzli mieszkanie i przeprowadzkaRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no własnie maz.. wczoraj byl chetny a dzis. jak wrocil to mnie przytulil i powiedzial ze on caly dzien dzis myslalam o tym ze teraz rozmawiam tam z tym Toruniem.. i on nie chce zebym sam tam jechala...nie wiem co on nagle tak zmienil front ;/ i ze on by wolal zeby jak cos zbeysmy razempojechali..
-
nick nieaktualny
-
no nic zobaczmy przeciez umowy nie podpsuje..
poki co myslimy..
Zrestza niedlugo bede wiedziala czy ten nowy klient mi wyali jakby wypalil to bym bya w domu.. szkoly mi troche szkoda rzucac bo to okolo 500-600 zl z opoznieniem ale jest..jeden klient tez jest .. ten gdzie teraz pracuje na zastepstow.. podobno nawte jak wroci siostra to tez beda chcieli zbeym zostala.. wiec nie wiem..moze za szybkopodejmuje takie plany ..;/ -
Daria przeprasżam ze ucieklam ale bylam na wrzesniowkach i musialam zabrac glos bo cisnienia dostalam
A czujemy sie okw pracy mi tylko ciezko na rano
slabo i czasem niedobrze. Ale 4 tyg niecale dam rade. Dzis wlasnie napisalam do mojej agencji o urlop i o decyzji i zobaczymy
A co u was?
Ostatnio wiezialam ze o porodach gadalyscie i chcialam zabrac glos jak sie nagonka o cesarce zaczela ale sie powstrzymalam bo nie moj watek
Aniu no sami musicie zdecydowac. Ale byla by to mysle szansa dla was. Zobaczysz jakie ew warnki by ci zaproponowali i dopiero mozesz decydowac sie albo i nie. Ty sama wiesz najlepiej ajka jest wasza sytuacja i czego najbardziej chcecie...
Trzymam kciukiAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula to tryzmam kciuki zeby szybko zlecialo
nie no pewnie maz i ak mowi zebym zobaczyla jakie warunki jak cos zaproponuja..ale widzialam dzis ze byl smutny .. tak jakby bal sie ze jak sama tam wyjade to cos sie zepsuje.. a dwa wiem ze to ze mna zawsze rozmaia jak ma problemy ..trzy sama nie wiem..teraz bedzie multum badan przed nami.. a niechce zostawiac meza samego z nimi .. praca ogolnie bylaby od maja ..a 9 maja mamy wizyte w Łodzi ;/ 2 tyg okresu probnego.. cos mowli ze jak na firme to 2500 na reke.. wiec jak odejme zus 1100 +wynajem 1000 to zostaje 400 zl na rachunki(100) , kredyt (250) i zycie (50) .. a nie mowie jeszcze o kaucji ktora miałabym wpłacic..no ale jesli zaprosza mnie na rozmowe w cztey oczy .. to bede myslalajak cos zrobimy sobie weekend w Toruniu
Ruda27 lubi tę wiadomość