Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia masakra! Dlatego 3 raz sie nie rozpisze..
Opisze w domu co mialam wam powiedziec..
W skrocie, Paula przykro miwieksze mieszkanie tez nie bedzie zle
Ania ciesze sie ze sie pogodziliscie, teraz juz bedzie tylko lepiej!
Ewelina masakra z ta sluzba zdrowia! Jak sie maz trzyma?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no i dupa!!! ani na nfz ani prywatnie nikt nas nie przyjał bo albo limit sie skonczył, albo za duzo ludzi maja albo co najlepsze nie ma dzis lekarza! kurwa!! męzu wział wolne, jutro rano o 8 idziemy do mojego okulisty oby go przyjal bo chyba wyjde z siebie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 14:52
-
Eweloka nawet mi nie mów...poł miasta zdzwoniłam, zeby sie zapisać do Gina, zeby zobaczył te moje nieszczesne wyniki...kużwa wszystko pod koniec maja, a pod koniec maja do ja mam gdzieś....dopiero do z-cy ordynatora ginekologii udało mi sie dostać na po swietach! co za naród!
-
Ewelcia a internista ?? najzwyklejszy ?? tez nic ?? kur*** co oni z pizda na rozum sie pozamieniali ;/
-
no paranoja, żeby tyle czekać..masakra!
A powiedzcie mi DZiewczęta czy ostatnio robiła ktoraś z Was wymaz mikrobiologiczny w kierunku bakterii/grzybów?
CHodzi mi o cene takiego wymazu ?: -
No właśnie...ja też
Mieszkając w Krk robiłam cały zestaw na chlamydie i jeszcze 3 inneale to juz 3 lata teu i kosztowało to 110zł...fuck...a teraz pewnie znów mnie to czeka
i pewnie musze to zrobić bo chciałabym pojsc do GIna z całym zestawem zeby nie łazić non stop...
ale jak tak dalej pójdzie to chyba kredyt bede musiała na to wziać
Nic tylko 50, 110, 30zł itd....i sie zbiera pokaźna sumka :L(Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
u nas wymaz to koszt 25-30 zl
posiew 25 + jesli wykryja bakterie za kazda bakterie 15zl
cytologia 30 zl