Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe no skąd ja to znam... ja to pracuje na gienka ... aa w ogole zapomiałam Wam napisać, że byłam wczoraj u dentysty iii wszystkie ząbki zdrowe nic sie nie urodziło
tylko kamien mi sciagneła i za tydzien ide skonczyc lalalala
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hehe no skąd ja to znam... ja to pracuje na gienka ... aa w ogole zapomiałam Wam napisać, że byłam wczoraj u dentysty iii wszystkie ząbki zdrowe nic sie nie urodziło
tylko kamien mi sciagneła i za tydzien ide skonczyc lalalala
ja też tylko na to pracuje...juz pochłonęło 170 zł a to dopiero początek..karteczka z badaniami opiewa na jakieś 400zł
chyba sie pochlastamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do kasy..to mnei to przeraza..my w ciagu miesiaca wydalismy 1500 tys ;/
CO do swait tez sie nie moge doczekacjedznko
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
he he he
a wiecie ze ja czegos takiego nie mam
albo po prostu ma za duzo w lodówce tak na codzień albo coś...bo mnie to w ogóle nie rajcuje...dni jak dni..no fakt u rodziców jakies ciasta i sałatki ale zjem tyle co zawsze i finał...ew wezme na wynos...to wszystko!
jeśli miałabym odczuwać swieta przez jedzenie to bym ich nie czułaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:moja mama robi barszcz i do tego daje chrzan i nazywamy to zupka chrzanową
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
znajoma bedzie usuwala
a wiem zejest dobrym specj
kalafiorkowa sie gotujemezus chyba niedlugo przyjezdza i musze go namowic na zakupy bo zapomnialam produktow do torrtu kupic
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny