Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelok moze sprobujcie prywatnie, nie ma co czekac. Takie czasy teraz ze czlowiek to musi byc zdrowy zeby chodzic po lekarzach.
Paula wlasnie moze mieszkanko, co Ci z domu jak rata bedzie maks i nawet na fryzjera nie bedzie.
A ja wziełam nowe leki troche mnie telepie, ale w sumie nie jest zle, co zrobic jak trzeba to trzeba. -
aszka wrote:Ewelok moze sprobujcie prywatnie, nie ma co czekac. Takie czasy teraz ze czlowiek to musi byc zdrowy zeby chodzic po lekarzach.
Paula wlasnie moze mieszkanko, co Ci z domu jak rata bedzie maks i nawet na fryzjera nie bedzie.
A ja wziełam nowe leki troche mnie telepie, ale w sumie nie jest zle, co zrobic jak trzeba to trzeba.
No rozwazamy w tej sytuacji wszystkie mozliwoscico innego jak bysmy tu na stale zostawali a tak... Nie warto sie wkopac na 5 lat w wielki kredyt..
A co za leki bierzesz???
-
DOkłądnie Paula.. nie a co na sile wwalic sie w mega kredyt
tylk oposzukajcie mieskzanka ktore wam bedzie odpowiadalo ..
na te 5 lat
Aszka co Ty bierzesz ze cie tak telepie ?? -
nick nieaktualnyNa serce tez biore, na tarczyce a za kilka dni dhupaston. Niestety u mnie przez tarczyce (guzy) to mam cały organizm przez to rozstrojony. Najpierw mi kazali odstawic, odstawilam, a teraz z kolei kazał gin przywrocic bo wyniki znowu były złe, takze taka mam ciagle hustawke z lekami i organizmem. Grunt ze powiedział, że w macicy czysto, teraz czekam na wynik cytologii.
-
Loo matko
biedna.
Ja terax w pl jak bede to ide na usg tarczycy i porobie wszystkie badania bo tu olali sprawe ciule... Jedyne co moga mi zapewnic to badania krwi co 6 tyg!!! Wielka łaska.... Jak by bylo jak to bym tu prywatnie szla ale tu nie ma czegos takiego jak prywatnie
No nic. 3 tyg wytrzymam.
A euthyroxu starczy mi jak tetaz wyliczylam na styk
Wogole w pl to zamiast sie goscic to po lekarzach bedziemy chodzic haha
Ja mam endo, badania, dentyste, usg genetyczne
A moj chyba do kardiologa musi iscna usg nerki bo ostatnio znow wydalil kamyczek.... Ehhh. Za wozkiem chcemy pojezdzic.
Do tego odwiedzic rodzine a duza mamyja chce do przyjaciolki jechac i czasu na, braknie haha. Dobrze ze ja na dwa tyg lece
-
nick nieaktualnyPaula, grunt zeby byc stabilna pod opieka lekarza. To bedzie dobrze. Najgorzej jak sie nie leczy, mi w sumie gin powiedział, że lepsze takie wyjscie niz te drugie.
Paula jasne trzeba sie przebadac, ja u dentysty poki co mam zalatwione, nawet ósemke wyrwałam bo musiałam brac ciagle przeciwbolowe bo mnie cała szczeka bolala bo osemka nie miała miejsca. -
Aszka to faktycznie masz z tymi lekami. ale pociesze cie ja tez tak mam
A ogolnie lekow na tarczyce tan naprade nie powinni odstawiac.. u mnei tez odstawili i @ mialam dwa razy w roku ;/
Ja na USG tarczycy sie wybieram tez koniec kwietnia moze na poczatku maja ..zobacze jak z kasano i chce zrobic cytologie i usg piersi
-
Wróciłam od ginekologa
No zakochałam się i nie mam zamiaru go opuszczać
Fajny facet taki koło 50-tki, bardzo miły i rzeczowy
Wszystko chciał mi tłumaczyć a ja na to tylko " Wiem panie doktorze" - uśmialiśmy sie z tego że wszystko wiem
Miałam usg dowcipne ponoć wszystko pięknie ładnie, jajeczka w jajnikach są, prawdopodobnie z prawego będzie ovu ale w lewym też był dość duży pęcherzyk... Dostałam 2 recepty na Dupka i za 2 miesiące mam przyjść jak będzie okej wszystko . Suma sumarum poszłąm na nfz i poświęcił mi naprawdę dużo uwagi, nie krytykował mojego wieku no i nareszcie nie proponował tabsów anty
Ania_84, Eweloka84, aszka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ojj masz racje. Dlatego ja mimo ze tu mam wszystko za darmo bede sie leczyc w pl to wiem ze lekarz na powazńie sie mna zajmie. A jeszcze okazalo sie ze endo przyjmuje w czw w moim miescie
wiec luz.
U mnie zeby wolaja o pomste do niebazawsze mialam slabe... Mimo ze szczotkowalam, urzywalam dobrych i drogich past nic to nie daje. Dentysci mi mowia ze taka natura i zeby sa slabe....
A w ciazy to juz wogole sie sypiestraszne to...
I nie wiem czy mi wlasnie 8 nie idzie bo tak mnie szczeka rypie czasem ze szok....
-
nooja jeszcze musze wyrwac jednego zeba 7 ;/ ale strasznie sie boje..noo ale trzeba sie zebrac i szzeka bedzie juz z glowy- tylko jeszcze zaplanowalam sobie RTG wszytskich zebów tzw Pantomogram
bo musze spr wlasnie 8 bo ne do konca wyszly .. a przed slubam mialam szczekoscisk i to hcyba wlasnie przez 8 ;/ dwa musze spr czy mam zawiazki na ta dwojke co mam mleczaka ;/ i ogolnei cche spawdzic czy nie ma zadnych stanow zapalnych przy miazgach
-
Madziuszka wrote:Wróciłam od ginekologa
No zakochałam się i nie mam zamiaru go opuszczać
Fajny facet taki koło 50-tki, bardzo miły i rzeczowy
Wszystko chciał mi tłumaczyć a ja na to tylko " Wiem panie doktorze" - uśmialiśmy sie z tego że wszystko wiem
Miałam usg dowcipne ponoć wszystko pięknie ładnie, jajeczka w jajnikach są, prawdopodobnie z prawego będzie ovu ale w lewym też był dość duży pęcherzyk... Dostałam 2 recepty na Dupka i za 2 miesiące mam przyjść jak będzie okej wszystko . Suma sumarum poszłąm na nfz i poświęcił mi naprawdę dużo uwagi, nie krytykował mojego wieku no i nareszcie nie proponował tabsów anty
Suuuper kochanacesze sie razem z toba z tej wizyty
to teraz moze juz byc tylko dobrze
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
a dowcipne chyba troche boli...ja robiłam 2 tyg temu i tez mnie bolało
a ja znów szukam lekarza, bo u tej co byłam to szału nie było. Maiałam wrazenie ze mnie wziełą bo musiała, pomijam fakt, ze sie spóźniła 30 min...mam wyniki cytologii i szukam kogoś innego, bo ta zupełnie mnie nie zadowoliła! -
moj gin tez zawsze jak roil mi usg to bardzo delikatnie nigdy mnie nie bolalo.. wogole ja uwazam ze lepszymi gin sa faceci
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OJj Daria
tez tak mailam - a juz jak kiedys pisalam z tel upisalam sie jak glupia.. a tu nagle w pizdu wszyskozniklo ;/