Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz jestem
Z kawka i oponka
Wczraj z mezem porozmawialismy..powiedzialam mu ze mam ostatnio dolka a on nawet sie nie zapyta.. tylko idzie z kolega.. przeprosilm mnie i powiedzial ze troche sie bal uslyszec ze mam dola z powodu ze nie mozem miec malucha.. poszlismy na zakupy, ustalilimsy ze ograniczy troche wyjscia.. lbo uprzedzi mnie zbym i ja mogla sobie cos zorganizowaca pozniej sie godzilismy mega przyjemnie
dzis zawiozl mniena zkupy bo w domku nie bylo nic na obiad a jak wychodzil dopracy to tak mnie przytulil ze ja juz mialam dosc pocałowal w czółko powiedzial nie kłócmy sie nie lubie jak sie na mnie gnewasz
ale ogolnie mamy jeszcze porozmawiac na ten temat..jak ja torzechodze ale chcemy to przeanalizowac sobie w spokoju i padla propozycja ze jak bedzie łądnie w weekend to wezmiemy psiaka i pojedziemy gdzies w plener zrobimy sobie kanapeczki i porozmawiamy
a wczoraj jeszcze razem gladalismy na TLC jak na monitorze jest pokazane kiedy plemniki przypuszczaja atak na jajkoi tak patrzylismy na to i M nagle powiezial.. fajnie by bylo zeby nas zakwalifkowali.. wiedzialbym jak od poczatku powstaje moje dziecko
a mi sie az łzy zakrecily
Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Daria ale na długo do pracy ??
Madziu wybaca jak pryniesiesz nastepnego to juz nie beda mieli wyjscia sami go pokochaja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc laseczki...
Madziuszka krolik super. Mysle ze ci wybacza jak takiego przygarniesz
Aniu suuuper ze pogadaliscie. I fajny pomysl z wyajzdem. Najlepiej gadac na neutralnym gruncie.
Daria wspolczuje pracy bo wiem jak mi sie nie chce
Czesc Olga
A ja sie wczoraj zalamalam.... Chyba pierwszy raz od dawna. Od baaardzo dawna chcialo mi sie ryczecmoj T mial wczoraj spotkanie z advisorem w sprawie wypelnienia wniosku o dofinansowanie... Okazalo sie jak ( w koncu) dokladnie wszystko przeliczyl ze nawet sam T jak by aplikowal i to to ma za wysokie zarobki!!!!! KURWAAAAA!!!! Ew mogli bysmy dostac max 14 tys jak bysmy kupili dom za ponad sto tys!!!!
Nie chcemy sie w taki kredyt ladowac na te 5 lat ktore chcemy tu zostac... Poza tym za 70 tys to taki dom mozna kupic ze hoho.
Mozna ew kombinowac zeby aplikowac razem i wtedy dostaniemy pokoj wiecej czyli 3 pokoje i salon ale trzeba by naklamac ze po maxierzynskim nie wracam do pracy tylko zostaje z dzieckiem w domu. Do tego musiala bym wyprosic na juz od poloznej zaswiadczenia o ciazy a od agencji pracy do kiedy pracuje i kiedy zaczne macierzynski... To jest do zrodbienia...
Ale tu znow problem ze ja macierzynski najwczesniej zaczne koło czerwca wiec wszystko sie opoznia... I co? Ja zamiast do porodu to potem bede sie przeprowadzac??!!!' Albo z noworodkiem remont w domu robic?! KURWA
Zostac w tym mieszkaniu obecnym sobie nie wyobrazam... Juz teraz jest mega ciasno w dwoch pokojach a co dopiero z nowrorodkiem, lozeczkiem, wozkiem i moja mama i bratem i wogole...ja powiedzialam ze jak nie kupimy domu to chce wynajac cos wiekszego ale moj powiedzial ze o wynajmnie nie ma mowy bo nie bedsie komus kasy odkladal za nic!! Ze woli sie tu kisic. No tak mi sie ryczec chialo... Kisic to ja sie moge w dwoch pokojach kurwa w Polace z rodzina!!! Albo "za darmo" u mojej mamy mieszkac!!! Nie po to tu przyjechalam zeby zyc jak bym zyla w pl
odechciewa mi sie juz.. Nie wiem co mamy teraz zrobic? Nawet T powiedzial ze nie wie co dalej a to mu sie nie zdarza
Soory za to ale nie mam z kim pogadav
-
nick nieaktualny
-
Paula... to moze startujcie na to wieksze meiszkanie ..porposicie mzoe kogos zeby wam pomogl w przeprowadzce jak by tak wypadlo ze ty juz urodzisz ... pomalutku byscie sie jakos przeprowadzii
na spokojnie wszytsko przekalukulujcie ..bo faktcznie jesli ta sama kase mielisbycie plcic za wynajem
to bez sensu sie kisic ;/ -
nick nieaktualnyHmmm, my przez pół roku kisiliśmy siew jednym pokoju z dzieckiem i wszystkimi naszymi rzeczami, potem mieliśmy mieszkanko dwu-pokojowe ale korzystalo się z jednego pokoju i też było ciasno. Teraz mamy dwa spore pokoje i jest w miarę oki.
Większe mieszkanie jest potrzebne pry dziecku. Dwa pokoje ok, ale jeśli jeden nie robi tylko za sypialnię.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
No u nas wlasnie jeden to tylko sypialnia nasza... Ja sie wsciekam bo nie tak mialo byc
kisisc sie moge i w Polsce a przynajmniej byla bym z rodzina i pomoca... A nie sama tu
Aneczko chcac aplikowac o wiekszy dom musimy go kupic za wygorowana cene!!! Bo taki dom mozna kupic juz za 70 tys a my musielibysmy znalezc za ponad stoi rata byla by kosmiczna wiec ro sie mija z celem...
Boze jak mi sie ryczec chce
Ne wiem co zrobimy.... Nie mozemy sie wkopac w wysoka rate bo po weselu chcemy zaczac budowe w pl domu... No i ja bede w domu siedsiec i dojdzie dziecko....
-
nick nieaktualny
-
Olguniu wiadomo ze nie od razu. Ale ta nasza sypialnia jest mala. Mamy wielke lozko, wielka szfe i na lozeczko nie ma juz miejsca
No i wlasnie... To jest jedno jedyne rozwiazanie...mieszkanie. A bardzo chcielismy domek...
Ale jak nie bedzie innego wyjscia to zostaje mieszkanie. Tylko musze sie dowiedziec ile pokoi bysmy mogli wziac. Bo ja bym nie chciala mniej niz 3 w takim wypadku... Ehh powalone to.
I tu wtedy tez nas kasa trzyma bo jak bez dofinansowania to caly kredyt mamy do splacenia wiec rata automatycznie sie podnosi...
No nic, zoaczymy...
Dzieki kochane moje :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula dowiedzcie sie o mieszkanie na spokojnie
moze nie bedzie tak zle
wiadomo domek byscie chcieli ..ale pomysl..moze warto mieszkanie a pozniej i tak bedziecie miec domk w Pl
tera ztylko kupcie mieszkanie ktore bedzie wam odpowiadalo zeby sobie spokojnie te 5 lat z maluchem przesiedziec tam
Wszytske sie ulozy .. i prosze mi sie tu nie smutac nie plakac..bo pamietaj ze maly zaczyna odczuwac Twoje nastroje..wiec główka do góy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 10:45