Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
noo ja moge na troche siasc
Madzioszku współczuje..bo wiem jak boli strata zwierzaczka któy byl z nami przez długie lata
-
Oj smutne
Króliki to super zwierzaki, kontaktowe, przyjazne i długo żyją . Dostałam ją jeszcze w podstawówce i powiem wam że potrafiła zachowywać sie jak piesek, sama przychodziła się przytulać domagała się uwagi no była cudowna. Ale postanowiłam że wiecej zwierząt mieć nie bedę bo za bardzo się przywiązuje...
-
Madziuszka strata zwierzaka boli tak samo jak strata kogos bliskiego... Ja wiem jak moja mama ryczala jak musiala zawiesc nasza kotke do uspienia ktora byla z nami kilkanascie lat!!! Ale za jakis czas bedzie lzej.. I moze jeszcze sie zdecydujes
A mi dzis przyszly piekne papiery na kartke dla mamyjejuuu juz sie reszty nie moge doczekac. I cos czuje ze weekend mam z glowy hehe
oby tylko cos mi z tego wyszlo
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi jak zdechl chomik, bylam mala i okropnie plakalam. Poszlam go zakopac pod balkony. Wsadzilam do pudeleczka po miecie.. I zakopuje go z kuzynka i cos slyszymy, otwieramy a on leciutko dyszal.. Musiala go ta mieta pobudzic.. Wiec szybko jechalismy do weterynarza z tata, niestety musial go uspic
ehh
Po starcie psa dlugo do siebie dochodzilam. Wszystcy u mnie plakali..
Zakopalismy go na wsi tam gdzie domek ma moj szwagier i nasza rodzina tez.. I padal okropny deszcz a swieczka sie palila, jak stalismy i zakopywalismy go.. Jak odchodizlismy odwracamy sie a swieczka zgasla.. Normlanie jakby sie pozegnal w ten sposobtez postanowilismy nigdy wiecej zwierzaka, bo to tak strasznie boli..
Ale pewnie kupimy za pare lat, maz chce psa, ja tez chce wiec pewnie bedzie zeby z dzieckiem sie bawil
Ale sie rozpisalam
Paula pokaz pozniej swoje dzieloale sie mama ucieszy! A co w koncu wymysliliscie z prezentem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 11:36
-
Ehhh ..nie lubie tak sie nie odzywac do meza.ale msi troche pomyslec. bo ja tez potrzebuje wsparcia ;/ a poki co koncentrowalosie wszytsko wokol niego ;/
-
nick nieaktualny
-
A moje wszystkie chomiki popelnialy samobojstwa hahaha:) jeden sie w klatce powiesil, drugi na tym kolku do biegania, trzeci uciekl i zostal pod kanapa zgnieciony
biedactwa nie mialy zycia u nas
Pochwale sie Daria pochwale jak zrobie
A kupilismy w koncu karnet na tel lot balonemdo tego wlasnie ńie wiem co... Kwiatkow nie chce bo zaraz padna... Moze dobre winko albo cus... Do tego ja wysle kartke zrobiona przez siebie i moze wysle taki kelich z napisem 50- te urodziny albo przywioze go jak polecimy w maju
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
MOja siostra cioteczna tez maila 3 chomiki jeden wlazl za szafe i jakos tam zginal.. drugiego siostra wziela do przedszkola pochwalic s niem i go udusila w kiec=szeni.. a trzeci wyskoczyl z balkonu.. bo mieszkalin a parterze ..
Daria ..wiem ze musze byc twarda..bo ja czuje ze ostatnie 3 dni jakos mnie podłamaly..jestem rozbita plakac mis ie chce.. i po prostu potrzebuje go jako faceta ktory przytuli mnie i powie ze wsyztsko jakos sie ulozy ... -
nick nieaktualny
-
wiecie teraz jakos tudniej mi rozmawiac o czyms z mezem.. bo co mu powiem.. ze zle mi ze nie mozmey miec dziecka..
przeciez o zaraz to odbierze jako rzytyk do niego
a tu nie o to chodzi .. nie wiem juz sama cmam robic ...chyba serio przechodze jakis kryzys..juz bylo tak dobrze ..... jakos sie odbilam .. a odkad bylam z kolezankami .. to złapał mnie dol.. ehhhi jescze wam smece
-
nick nieaktualnyKochana nam mozesz smecic.. Masz ciezka sytuacje, i tez rozumiem Twoje obawy zeby wyzalic sie przed mezem.. On pewnie w ten sposob tez ucieka od tego wszystkiego, spotyka sie z kolega i stara sie nie myslec. Moze sprobujcie jakiejs terapii? Moze to wam pomoze..
-
Własnie coraz bardziej sie nad ym zastanwiam..bo nie wyobrazam sobei teraz akiej z=sytuacji jeslijednak okaze sie ze nawet w jadrach nie znajdziemy plemnikow.. i tego co mówil maz ze moze sprobujemy dawcy.. bo ja w tym momencie wiem ze nie dalabym rady .. skoro rozmowa z mezem sprawia mi trudnosc to gdzie zeby podjac tak wazna decyzje ...
nie wiem mzoe to własniedlageo nie mozmey miec dzieci.. moze dlatego ze nie byli bysmy dobrymi rodzicami ..juz sama nie wiemno i juz rycze
-
nick nieaktualny