Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasz to chce sie zabic na zakretach jak uslyszy saszetke
kiedys ja nagram
to sie usmiejecie ..
po schodach to mam wrznie ze gubi łapy tak zapierdziela na gore
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda słoneczko świeci - kroplówka na moją kicię (zachorowała i teraz ma antybiotyk i kroplówkę raz dziennie do niedzieli) działa - dzisiaj nawet pomruczała i "coś" zjadła...więc i mój humorek się poprawił
Wczoraj jeszcze miałam plamienie, a dzisiaj już spokój....
A jak maluszek? -
Hej dziewczyny, co słychać?
U mnie też słonko wychodzi
Co do pleców męża, to wczoraj jak zasypialiśmy przytuliłam się do pleców mojego męża i moje dziecko je skopało. Jak się śmialiśmy, okazało się, że mała kopie już z taką siłą że nawet M na plecach czuje, także muszę uważać z przytulaniem bo nie dam mu spaćRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq ciesze sie z kotkiem juz lepiej.. Ale sie nameczy chyba co?
Moj maluch wczoraj przed snem bombardowal, dzisiaj znowu spokojniejszy troche jest.. Ale ja tez jestem juz spokojniejsza..
Paula hehe no to juz ladnie mala daje czadu
A powiedz mi, mialas tak ze pare dni ona byla spokojniejsza? Nie chodzi mi o same poczatki, jak zaczelas czuc ruchy, ale teraz niedawno.. Ja czuje ruchy juz ponad miesiac jakos, i zdarzaja sie teraz dnie ze maly jest dosc spokojny.. Wiem, ze to nie etap reguralnych ruchow jeszcze, ale jednak juz ma swoj rytm, tylko czasami te ruchy sa takie slabiutkie.. Ale chyba to normalne co? Ja panikara jestem -
nick nieaktualnyPaula no to szybko zleci
Ja do pracy nie ide. Dzwonilam do szefawiec od dzisiaj mam urlop!
jutro sis przyjezdza a w ndz polska
powatrzam sie wiem, ale sie tak bardzo ciesze
Paula jak dzisiaj samopoczucie?Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kurde ale ci dobrze!!!
Ja jeszcze troche i tez bede gadac w kolko o wyjezdzie i o usg bo to juz coraz blizejzaczynam sie ekscytowac i ciekawe czy poznam plec w koncu
A samopoczucie okja z reguly nie smuce sie dlugo i szukam samych pozytywow
Na dodatek moj misiek znalazl wczoraj doradce prawnego polskiego i ten powiedzial przez tel ze chyba cos da sie zrobic w naszej sprawie. Maja wyslac jeszcze jeden formularz aplikacji potem wypelnic i on nam poradzi co i jak... Wiec moze jest nadzieja.
Ale ja sie juz nie napalam napewno!!!wole sie milo zaskoczyc
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Malenq ciesze sie z kotkiem juz lepiej.. Ale sie nameczy chyba co?
Moj maluch wczoraj przed snem bombardowal, dzisiaj znowu spokojniejszy troche jest.. Ale ja tez jestem juz spokojniejsza..
Paula hehe no to juz ladnie mala daje czadu
A powiedz mi, mialas tak ze pare dni ona byla spokojniejsza? Nie chodzi mi o same poczatki, jak zaczelas czuc ruchy, ale teraz niedawno.. Ja czuje ruchy juz ponad miesiac jakos, i zdarzaja sie teraz dnie ze maly jest dosc spokojny.. Wiem, ze to nie etap reguralnych ruchow jeszcze, ale jednak juz ma swoj rytm, tylko czasami te ruchy sa takie slabiutkie.. Ale chyba to normalne co? Ja panikara jestem
Raz chyba jak pogoda była taka pod psem ostatnio ruszała się mniej ale tak, żeby w ogóle to nie było
Nie wiem czy o to Ci chodziło:)ogólnie moja mała jest bardzo ruchliwa, ale to podobno zależy od charakteru dziecka
Moja kuzynka ostatnio mówiła, że ona w ogóle nie czuła takich konkretnych kopniaków w ciąży tylko bardziej jak się jej mały przesuwa w brzuszku a ja od początku czułam puknięcia a teraz kopniaki i aż brzuch się wypycha w tych miejscach
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 moj sie rusza codziennie, nie bylo dnia zeby milczal (to dopiero bym zawalu dostala
) tylko ze te ruchy sa delikatniejsze.. Czasami bombardowal mocno, a ostatnio bylo slabo.. Ale mysle ze jest ok, wczoraj na wieczor znowu sie ozywil, dzisiaj rano juz tez
juz nie moge sie doczekac wizyty w czwartek..
Paula29 no juz niedlugo Ty bedziesz odliczala do wyjazdu.. Juz nuedlugo, zleci szybkoPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Ja praktycznie nie wyspana bo mojego jakas chcica złapała i nie dal mi spac
Ruda27 lubi tę wiadomość