Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie jeszcze troche zostalo
Ale maz stweirdzil ze byl z dopalazembo nie pamietam keidy tak sie wymeczylismy wzajemnie
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
ja tez mam nadzieje ze sie poprawi bo chciala posadzic salate, pietrudszke , rzodkiewke buraczki itp
-
Przepraszam moje kochane ale poszlam robic sniadanie a tu mama na lini
hahaha
Gadalysmy na skypie dlugopotem siostra mojego t dzwonila. Tyle co skonczylysmy gadac
I ja dojadam sńiadanie
Lo masakra juz ta godz a ja dalej nic nie zrobionea dzis wczesniej do pracy
Mam nadzieje ze od przyszlego tyg na rano bo sie zastrzele jak znow dadza nam z T przeciwne zmiany
Noo a na kartke dla mamusi juz wszystko przyszlo takze w weekend produkcjaAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho
Ania coś musiało się w nocy dziać, bo mój przyszedł z nocki do dodmku, zanurkował od razu pod kołdrę i zabrał się do działania
Komu się weekend zaczyna temu zaczyna :p ja teraz maraton 5 dni w pracy, z czego jutro czekaja mnie iganiewrrr, bite 9 godizn na starej restauracji. Ale powieziałam sobie, że mam już na nich wyeane
i jakoś dam radę
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hej ho
Ania coś musiało się w nocy dziać, bo mój przyszedł z nocki do dodmku, zanurkował od razu pod kołdrę i zabrał się do działania
Komu się weekend zaczyna temu zaczyna :p ja teraz maraton 5 dni w pracy, z czego jutro czekaja mnie iganiewrrr, bite 9 godizn na starej restauracji. Ale powieziałam sobie, że mam już na nich wyeane
i jakoś dam radę
-
nick nieaktualnyOlga, Ania widze ze cos w powietrzu wisialo w nocy
Moj to biedny, mowi ze juz nie pamieta jak to jest < 3no jeszcze troche musi wytrzymac heh
Paula, no szkoda ze nie daja Ci zmian takich jakie chcesz.. Powinny byc jakies ulgi dla kobiet w ciazy..
Ja wcinam arbuza, ide niedlugo ogarnac kuchnie potem moj z pracy wraca i jedziemy na zakupyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki nie przepracowywac sie za bardzo
głaskac brzuszki
Daria juz niedlugo i sobie przypomnihehe
-
Noo troszke sie odrobilam.
Obiadek do pracy jest gotowy, makijaz zrobionywiec mam chwilke
My troche rzedziej serduszkujemy ale nie odmawiamy sobieoczywiscie delikatńiej i bez szalenstw jak przed ciaza ale dla zdrowia trzeba
tym bardziej ze lekarz nie zabrońil
Daria a wy dalej macie zakaz????i tak do konca juz???
Ania widzialam tort wczorajwygladal mega smakowicie. Lubie takie domowe wypieki
Ja bede miala okazje sie w czerwcu wykazacAnia_84 lubi tę wiadomość