Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OLga powiem ci ze nasz kocica tez jest straszna łobuziara..ale teraz jak jest zimno to wbija mi sie pod kolderke
bo tam cieplunio
-
Czarnula87 wrote:Aniu współćzuję lekarza
wracam do sprzatania
-
wolne B-HCGT 11,3 ng/ml - skorygowane MoM 0,29 , PAPP-A 1,01 mlU/ml skorygowane MoM 0,32 nie wiem o co to chodzi....
ryzyko biochemiczne +NT <1 : 10000, test podwójny 1: 2476, ryzyko wieku 1:670, Trisomia 18 + NT 1: 1718
dla mnie czarna magiaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dokładnie
z tego co zrozumialam o ryzyku..to ze chyba jest znikome.. bo 1: 10000 to dosc duzo .. tak mis ie wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 12:40
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:moze dziwczyny pomogą one robiły juz te badania
-
Eweloka84 wrote:powiem Ci, że ten gienek to cham jak dla mnie
a Ty prywatnie byłas??
ja mam dzis krokieciki z pieczarkami i serem żółtym
wczeniej koncentrowal sie na mnie i leczyl tylko mnie.. teraz skoncentrowal sie nagle na mezu..ale zrzadnych badan to munie dal tylko chce zeby przychodzic z wynikami meza od innych lekarzy..zeby sobie wpisac na NFZ wizyty meza ..;/
ale znalazlam inneg gin i do niego bede chodzic zbey byc pod kontrola zeby w razie co byc zwrata i gotowa
Wow..takie krokiety bym wszamałaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:40
-
moj misiek idzie jutro na rozmowe
o prace lalalala moj brat pracuje w firmie co robią autobusy jest tam liderem i dał cynka mojemu misiowi , misiek wysłał dzis cv moj brat zadzwonił gdzie trzeb i juz jutro idzie na rozmowe
narazie przez firme posredniczą ale moj brat dał namiar gdzie leszą kase daja a pozniej noormlanie jego firma przyjmuje
i jak sie uda to moj bart przeprowadzi z miskiem rozmowe i postara sie zeby był u niego na hali hehehe smiałam sie ze szagier szwagrowi teraz premie dobra bedzie musiała dawac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:58
Ania_84 lubi tę wiadomość