Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya mnie nosi...gin dopiero za tydzień, dzisiaj mam 11dc, jajniki "ciągną" momentami, prawy się nie dziwię - bo torbiel...ale chciałabym wiedzieć co tam w lewym siedzi......śluzu brak..już sama nie wiem czym się wspomóc...siemię było, wiesiołek też, ocet jabłkowy też....
a poza tym nudzę się okropnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:tak wiem...tylko "jakoś" przetrwać ten tydzień nie będzie łatwo...
ja tez czekam na wizyte jeszcze 2 tyg ale mysle sobie ze teraz szybko zleci bo świeta później zleci bo ide na badania i zaraz weeken i ciach poniedziałek i wizyta hahaha
Malenq lubi tę wiadomość
-
uff.. troche groszek zielony zniwelowal..ale i tak jest piantna
przeczytalam 1 lyzeczka ziol prowansalski i chili
i dobrze ze dodalam tylko na czupku chili bo bylby kosms- pozniej czytam a tam szczypta chili
ale luz.. jest piknatna ale jak rozmiksowalam groszek zielony to troche zniwelowaloEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:aa ja dzis sobie kupiłam pepsii
ze 100 lat nie piłam mmm
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Monia witamy
Malenq trzymam kciuki zebys jakos wytrwala spokojnie do wizytyMalenq lubi tę wiadomość
-
Ello
Jestem lobuzy
Sorry ale jak przyszlam z pracy to zabralam sie od razu za obiaddzis bedzie prawie po slasku
robie roladki z sosem a misiek wlasnie po kluski slaskie pojechal
niestety sama nie zrobie bo nasza nowa i jedyna maszynka do mielenis czeka w pl
wiec zostaja kupne
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Ewelka przepraszam ale ja z wynikami nie pomoge bo tu wogole nie podsja ryzyka w liczbachdostajesz tylko list gdzie pisze ryzyko duze/ male i tyle
to samo prawie na prenatalnym usg. Dowiedzialam sie tylko przeziernosc bo sama ma monitorze wypatrzylam... Ale z tego co na logike rozszyfrowalam to chyba niskiemryzyko
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
aa kurde wiecie co ja dzis normalnie zakrecona jak nie wiem, rano obudził mnie moj brat telefonem było po 7 i mowie do mojego miska boze a co on juz nie spi a misiek do mnie mowi no w pracy jest a ja mowie jak w pracy przecie dzis niedziela