Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dokałdnie a tu to nie wiadomo czy bedą przyjmowac w ogole normalnie przez firme czy całe zycie na umowach po 1 czy 3 miesice to po pierwsze a po drugie to w chu.. przygrali bo mało nwyplaty dostał i teraz musimy jechac specjalnie do tej firmy posredniczej ehh porazka
-
ehhh...jakas mam handre.. nie wiem..smutek jakis mnie dopadł po tej wizycie.. jak slyszalam jak dziewczyny tam na poczekalni mowily o CLO.. i ze ida na monitoring.., jak gadaly o inseminacjach, o tym ze w sumie juz wszytsko wyprowadzone jest z hormonami .. to jakos tak mnie to dobiilo
chciałaby sprowadzic te nasze starania tylko do monitoringu i faszerowaniu sie prochami .. chyba dzien wolny byl zlym pomyslem.jak jesem w pracy to zajmuje mysli .. a tak siedze i rycze .. -
Dziekuje..
Wiem tylko jak widze ten cholerny okres.....owulki to mi sie krzyczec chce.. zebym wiedziala ze nie beda wykresy pozniej nam potrzebne w przypadku gdy znajda plemniczki.. to bym nie prowadzila..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje ..bo chyba kazdy w koncu musi znalesc swoj dobry czas w zyciu.... no i sie dorobilam łeb mnie booli od placzu..ale mam wymowkena bol głowy sex..
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny