Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja wlansie wycałowalam mojego siostrzenca wyleza mi sie na cyckach
nie ma to jak dobra amortyzacja u ciotki
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc baboszki moje
Ja juz po pracy i pi wizycie u poloznej...
Ehh czego ja sie spodziewalam... Oczywiscie powiedziala ze te skurcze to ńormalne bo rosnie wszystko i bla bla bla...
I co mnie zszokowalo.. Powiedziala ze to juz te skurcze braxtona- hixa czy jak to sie tam pisze... A ja do niej czy to czasem nie za wczesniea ta ze no zwykle to sie pojawiaja kolo 20 tyg lub pozniej ale ze i dzidzie zaczelam czuc wczesniej to musi to byc to. I tyle
Zaswiadczenia o ciazy mi wystawic do kredytu nie moze oczywiscie dopiero ten papierek w 22 tygwiec zostajemy w d** ze wszystkim do mojego powrotu z pl:/ czyli mies prawie...
No coz. Zycieńie zalamuje sie.
Babeczki bede robic na obiad strogonowa ale macie moze jaks wyprobowany przepis moze???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula ja niestety strogonowa nie lubie
wiec nie pomoge
Tak lampki solarnebo u nas wieczorem jak sie wychodzi przed dom to ciemno jak w dupsku u murzyna ;/ i nawet nie wiadomo czy ktos nie stoi z jakims mlotem
Co do poloznej to faktycznie za duzo ci nie powiedziala ;/ -
strogonow bleeee
zapiekanka z brokulami mrrrr
aaa moj misiek idzie 28 juz do nowej pracy lalalalajutro daje wypowiedzenie tu bo i tak ma tydzien wypowiedzenia i niech bujaja wrotki
jeszcze musi sie wyklócic o kase, której mu nie dali za soboty i nadgodziny chamy!!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A ja dzis zakupilam skladaniki na salatke warzywna, plus do tego 2 awokado
cuknia brokuly
maz mnieznowu wyklnie ze wszytko warzywne
Ale barsczyk kupionyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ooo Ewelka gratulacje
super ze sie mezowi udalo
Ojj ńie wiecie co dobreja wogole przedtem n jadlam "czerwonego" miesa tylko kurczak a teraz polubilam
Wczoraj roladka dzis strogonowik
Wogole to sobie rzezuche zasialamjuz mi kieleczki powoli puszcza
-
Mne cos wzielo na awokado
i chyba zrobia jakas salatke z awokado
bo samo to trohe takie bezsmakowe ;d
-
a ja jadałam tylko kurczaka a teraz nawet kura mi nie idzie hahaha bleee juz nie wspomne o innym mięsie na samą mysl mi nie dobrze... chcoaz postęp zrobiłam zjadlam pół bułki z wedliną i duza iloscia buraczków zeby nie było czuc wedliny hahahahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 16:33
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Uhhh dobrze ze ja z jedzeniem nie mam klopotow
jem wszystko a nawet wiecej niz przed ciaza haha
Ja za awokado tak srednio przepadam bo jest wlasnie bezsmakoweale jak jest dobrze przyrzadzone to nie pogardze
Wogole dziwna sprawa bo kazdy mi sie pyta czy nie schudlama ja juz 0,5 kg na plusie
A macie dobry przepis na schab... Zostalo mi troche w kawalku i zastanawiam sie co z niego zrobic...
-
Ja schab zawsze robie w folii
najpierw robie marynate na troche zostwiam
apoznije bach do folii i piekarnika