Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ci dobrze z ta tesciowa
szkoda ze moja daleko
Ja wiele nie robie bo tu sie tak tych swiat nie obchodzi a szkoda...
Zrobie tylko w pon zurek w chlebku, jakies muffiny, ten schabik bedzie... A tak to nic szczegolnegoAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
ja sie wlasnie objadlam kielbaskami swoiskimi
1 partia od moich rodzicow
2 partia od tesciowej (jedno zrodlo)
3 partaia od tesciowej ( drugie zrodlo )
i kaszaneczkePaula55, Malenq lubią tę wiadomość
-
Mm same pysznosci
zazdroszcze
Ale my teraz bierzemy miesko od polskiego rzeznika i smakuje calkiem inaczej niz typowo szkockie
Anusia ja uciekam bo jeszcze jutro pobudka o 5 i KONIECod wt mam popoludniowke wiec rano z wami posiedze
a potem laba
jeeee
Tymczasem dobrej nocki i kolorowych snowAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Aga dzieki za ten artykuł
http://kobieta.wp.pl/kat,132000,title,In-vitro-po-polsku,wid,16543843,wiadomosc.html?ticaid=112922 -
Hejka, Ja od mojego taty dostałam dzisiaj szynkę w marynacie do upieczenia. Ależ ten mój tatuś hojny
Teściowa piecze sernik królewski z rodzynkami jutro, a ja? A ja jeszcze nie wiem. Sałatkę, babkę piaskową i coś jeszcze wymyślę :p
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam pięknych ,radosnych , mokrych, rodzinnych Świąt.Nich króliczek zajączek, kurczaczki przyniosą Wam to czego sobie zapragniecie
Niech Nasze Małżeństwa/ Partnerstwa idą w tym najlepszym kierunkuZgody i miłości, cierpliwości i woli walki w tym Naszym wspólnym celu
Dziękuję że Jesteście w tych dobrych i złych dniachkarolaa, zizia_a, Malenq, Eweloka84, Paula55, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
No to ja też....
Zdrowych, spokojnych świąt Wielkanocnych,
pełnych nadziei oraz miłości,
Pogodnego nastroju,
oraz najwspanialszych rodzinnych spotkań,
wśród rodziny i najbliższych przyjaciół
życzy AgnieszkaAnia_84, karolaa, zizia_a, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakończył się Wielki Post, rozpoczęło Triduum Paschalne.
Czas, w którym w sposób szczególny wspominamy mękę i śmierć naszego Pana Jezusa Chrystusa, aby następnie radośnie świętować Jego Zmartwychwstanie.
W tych wydarzeniach zawarta jest najgłębsza Tajemnica wiary, którą z dumą wyznajemy.
Życzę Wam, aby te Święta były okazją do spotkania z Bogiem oraz z najbliższymi, czasem budowania prawdziwej wspólnoty i czasem prawdziwej radości wypływającej z serca.zizia_a, Ania_84, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Cholercia.. no w mordke.. ale mi sie cera popsuła sucha jak pieron i jesczze krostki wyskakuja co rusz..;/ aaaaa... !!!!!!!!!
-
Aniu, ja miałam tak niedawno... Tak mnie wysypało na twarzy że tragedia. Musiałam do dermatologa iść. Dostałam laticort maść na receptę. Ale jak masz krostki i nie chcesz do derma iść to kup sobie maść borna ona jest bez recepty i tez jest rewelacja.
Ja mam dołek, bo kumpela zadzwoniła że w 5 tyg ciąży jest i że wpadła. Ona wpadła a ja 3 lata starań. Masakra po prostu. Mam pomału dosyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 13:46
-
nick nieaktualny
-
Czesc Myszki:)
Napisalyscie takie peikne zyczenia ze sie wzruszylam... Wogole ostatnio szybko sie wzruszam i jakos glebiej wszystko przezywam... Ciesze soe z mega drobnostek. Mam jakis taki ogromny przyplyw wiary ostatnio... Nie wiem z kad...
Moze dlatego ze gleboko wierze ze moja dzidzie zawdzieczam modlitwa
Noe wiem co moge dodac... Chyba tyle ze czasem warto polozyc swoj los na rechach Tego na gorze... Uwierzyc i dac Mu dzialacjak to u mńie w pracy dzis mowili: Wesolego jajka wszystkim
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Witam Karolaa ja ciebie chyba kojarze z watkow ovulkowych wlasnie....
Zobaczysz ze ty tez sie doczekasz... Twoja droga jest ciezka ale ńie trac nadziei
Wogole ja nie wiem co sie to u nas dzieje.... Takiej pogody to ja nie pamietam hahaaslonce takie dzis wywalilo i co najdziwniejsze...
Niebo jest idealnie czyste. Ani pol chmurki czego tu jeszcze nie widzialam. Wiadomo ze w lecie było goraco jak na Szkocje ale ZAWSZE byly chmury. A dzis.. Zero...
niebo czyste jakie pamietam z Polski
Pootwieralam wszystkie okna....mmmm pachnie wiosna
A w pracy sie wzruszylam.... Na sam koniec dniowki przyszedl do mnie pan z ktorym kilka razy na maszynie pracowalam. Zaczal wtedy kiedy ja i tak oboje przetrwalismy tam rok.... I dzis podchodzi do mnie z torebeczka i mowi:
- wiem ze to nie ten pt i ze jeszvze tydz zostajesz ale juz nie moglem wytrzymac....
I daje mi torebeczke... Zagladam a tam przepiekny zolty, RECZNIE robiony maluski sweterek dla dzidzi
I mowi:
- nie moglem sie oprzec.. Od razu o was pomyslalem
Na dodatek guziczki to takie usmiechniete zolte buzki i mowi:
- twoje dziecko od urodzenia bedzie takie usmiechniete jak te buzki na sweterku....no mega sie wzruszylam....
Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość