Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Paula piękny sweterek, strasznie miły gest
W Polsce ludzie to niestety nie są życzliwi, w sklepie, autobusie, nawet kościele nikt nie ustąpi Ci miejsca
W środę stałam w kolejce do spowiedzi, 20 osób przedemną, jeden ksiądz, ja z brzuchem na wierzchu bo koszulkę cienką miałam nikt nawet nie zaproponował nic, tylko popatrzyli i odwrócili głowę i młodzi i starzy i ponad godzinę stałam, ehh, czasami mi się wierzyć nie chce, że taka znieczulica -
No ja w sumie niewiele robię bo na święta jedziemy do rodziców, tylko dzisiaj sernik upiekę, niestety dziś sama bo mąż w pracy więc w sumie siedzę i się nudzę, a mała bryka coraz mocniej, zaczęła mnie w nocy kopniakami budzić, a jak się przytulę do męża to jego też budzi, także skończyły się przespane noce
A jak tam Twoje maleństwo, czujesz już wyraźnie ruchy?
Ewelka co do wyników są bardzo dobre , ryzyko się liczy jak jest mniejsze niż 1:300, a Ty masz bardzo niskie, także okEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ale wam dobrze
my niestety sami w te swieta... Ale we 3 mozna by powiedziec
tez nie szaleje bo nie ma co dna nas samych
Hehe to daje wam do wiwatu malaprzyswyczaja juz rodzicow
Nasze malenstwo juz super daje znaci zaczyna to robic regularnie
Zawsze jak sie wyszykuje do pracy i siada z rana chwile to zapuka na dzien dobry do mamypotem w pracy cisza bo stoje ciagle, ruszam sie. Jak wracam do domu i siadam po calym dniu zapuka a wieczorem daje "koncerty" ruchowe
Przedemna 4 dni pracy w przyszlym tyg i WOLNEpo powrocie z pl bierzemy sie za zakupki
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czyli to co najprzyjemniejsze, mi już niewiele zostało do kupienia a wciągnęłam się w zakupy, buszowałam na allegro, a teraz już nie mam czego szukać
4 dni to już zlecą a potem to na co czekałaś
Jakbyśmy byli sami tez bym nie szalała, kto to potem wszystko pozjada