Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Paula piękny sweterek, strasznie miły gest
W Polsce ludzie to niestety nie są życzliwi, w sklepie, autobusie, nawet kościele nikt nie ustąpi Ci miejsca
W środę stałam w kolejce do spowiedzi, 20 osób przedemną, jeden ksiądz, ja z brzuchem na wierzchu bo koszulkę cienką miałam nikt nawet nie zaproponował nic, tylko popatrzyli i odwrócili głowę i młodzi i starzy i ponad godzinę stałam, ehh, czasami mi się wierzyć nie chce, że taka znieczulica -
No ja w sumie niewiele robię bo na święta jedziemy do rodziców, tylko dzisiaj sernik upiekę, niestety dziś sama bo mąż w pracy więc w sumie siedzę i się nudzę, a mała bryka coraz mocniej, zaczęła mnie w nocy kopniakami budzić, a jak się przytulę do męża to jego też budzi, także skończyły się przespane noce
A jak tam Twoje maleństwo, czujesz już wyraźnie ruchy?
Ewelka co do wyników są bardzo dobre , ryzyko się liczy jak jest mniejsze niż 1:300, a Ty masz bardzo niskie, także ok
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ale wam dobrze
my niestety sami w te swieta... Ale we 3 mozna by powiedziec
tez nie szaleje bo nie ma co dna nas samych 
Hehe to daje wam do wiwatu mala
przyswyczaja juz rodzicow 
Nasze malenstwo juz super daje znac
i zaczyna to robic regularnie 
Zawsze jak sie wyszykuje do pracy i siada z rana chwile to zapuka na dzien dobry do mamy
potem w pracy cisza bo stoje ciagle, ruszam sie. Jak wracam do domu i siadam po calym dniu zapuka a wieczorem daje "koncerty" ruchowe 
Przedemna 4 dni pracy w przyszlym tyg i WOLNE
po powrocie z pl bierzemy sie za zakupki
Eweloka84 lubi tę wiadomość

-
Czyli to co najprzyjemniejsze, mi już niewiele zostało do kupienia a wciągnęłam się w zakupy, buszowałam na allegro, a teraz już nie mam czego szukać

4 dni to już zlecą a potem to na co czekałaś
Jakbyśmy byli sami tez bym nie szalała, kto to potem wszystko pozjada
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale teraz kazdy zajety wlasnym nosem... Byle sami odbebnili i do domu