Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie miałam zamiar kupić kokos-sprężyna-gryka bo wyczytałam, że strona kokosowa najlepsza dla noworodka a sprężyna nie odkształca się jak pianka ale teraz to już nie wiem w sumie, na każdej stronie co innego piszą
A nie pamiętasz Paula gdzie to czytałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 19:34
-
Hej dziewczynki
Przepraszam za nieobecnosc ale moj Meżuś zrobił mi piekna niespodzianke..a pozniej razem gotowalismyi teraz skonczylismy robic salatke
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
zrobilam zapiekanke brokulowo, pieczarkowo, makaronowa z sosem serowym + prazony słonecznik
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja zaraz nałoze sobei salatki
ehh ale mi mezu zrobil niespodzianeczke
przyjechal po mnie wchodze do domu a on nagle zniknalno to ja poszlam do kuchni a ten nagle wparowal z bukietem tulipanów
a wczoraj mu mowilam ze bardzo mi sie podobaja bo u kolezanki w kwiacarni byly takie mega tulipany .. róznego rodzaju
takie włochate i takie pozbijane
az mi łezki stanełytak bez okazji
kierzynka, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
A tym bardziej mnie zdziwil..bo wczoraj mi powiedzial..jj tam po co ci masz tyle tulipanow w ogrodzie nie dlugo beda
-
od tesciowej juz mamy makowca
wiec placka nie pieke
No i przyszłam i wszytskie poszłyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:05
-
Sory babeczki ale mielismy konferencje z tesciem na skypie
Paulinko naprawde nie pamietam... Ja sie tyle tego naczytalam ze mam kisiel w glowietez juz sama zglupialam. Dobrze ze "zaraz" rodzi bratowa mojego T to sie jej podpytam co jej sie przydalo a co nie....
przyjaciolek tez popytam
i dam znac
Czesc Anastazja!!! Jak dawno cie nie bylo!! Wszystkiego dobrego kochana. Tym masz pojecie ze jak bedzie syn to juz chyba zostanie Tiago!!! No tak nam to imie siadlo jak zadne inne. Jedyne jego zagrozenie to chyba Alexmam nadzieje ze mie masz nic przeciwko
Co u ciebie???
Czesc anulahahaha dzis chyba jakas plaga. Zaraz ci pokaze cos...
A moj schabik wlasnie sie pieczezobaczymy czy bedzie zjadliwy bo pierwszy raz robie
Ania_84, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Zupełnie niegrozne
choc moze ja ostatnio bylam grozna faktycznie
byłam jak nimfomanka widzaca wszedzie patyka mezaEweloka84 lubi tę wiadomość