Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj tez mam na cos smaka
nawet na salatke chyba
Ale poki co to koktajl jem,,.. Bo wypic sie nie da
Pierwszy raz mi si tak stalo... Robilam jak zawsze w blenderze. Truskawki, jagody i jog naturalny... Byl normalny, plynny. A teaz postal ze 3 min i sie zeobil taki puszysty i... Sztywnynie wiem o co kaman
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ale slicnzy bukiet
Ania super ze maz tez Ci taka niespodzianke zrobil
Moj za to mnie denerwuje
Co do materaca ja nie wiem, musze sie zaglebic ale mysle jak Paula55 ze nie sprezynowy..
Bylam wczorja u lekarza i jest wszystko dobrze
Teraz leźe nic ńie robie..Eweloka84, Paula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:śliczne
moj to mi namietnie kupuje doniczkowe juz nie mam gdzie ich stawiac hahahhaa
Ewela ja musze mojemu podpowiedziec ze jak bedzie nast rażem kupowal to chce storczyka
I bede zbietac rozne kolory
A cena ta sama za bukiet co za pieknego storczyka...czasem nawet storczyk taniej wychodziEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Paula ale slicnzy bukiet
Ania super ze maz tez Ci taka niespodzianke zrobil
Moj za to mnie denerwuje
Co do materaca ja nie wiem, musze sie zaglebic ale mysle jak Paula55 ze nie sprezynowy..
Bylam wczorja u lekarza i jest wszystko dobrze
Teraz leźe nic ńie robie..
Czesc .myszajak fajnie ze znalzlas chwilke dla nas
A co ten maz cie tak denerwuje?? Przyznaj sie
Cieszymy sie ze Natanielek zdrowiutkiciocie pozdrawiaja
ja tez sie obijam
tzn zrobilam obiad, teraz piecze sie schabik...
Ciast nie pieke... Zamowilam w polskim sklepie po kawalku roznych bo dla nas dwojga bez sensu piec cala blache. Zrobie jeszcze muffiny i styknieRuda27 lubi tę wiadomość
-
Juz jeste z salatka jarzynowa..dopeiro tera zrobilam odkad Ewelinka narobila mi smaka ;P
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMmmPaula muffiny
uwielbiam
My z mama bedziemy jutro salatke robic, ogolnie wszystko jest opoznione bo bez auta bylam a mama ma reke zlamana..
Paula dziekujemy za pozdrowienia
Co do meza to pojechal do swojej mamy, spieszno mu cos bylo mimo ze sie pare dni nie widzielismy.. Wkurzyl mnie i powiedizalam zeby se juz jechal jak tak tesknioczywiscie teraz jestem twardzielka
Ciekawe czy cos wymysli na moje urodziny, bo cos ciezko to widze
Paula jak urodziny mamy? Co na prezent powiedziala??Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejj dziewczyny.... Wlasnie u nas na wrzesniowkach dziewczyna napisala ze w 19 tyg urodzila martwego synka
boze....
Kilka dni temu pisala nam ze poslizgnela sie na schodach i tylek sobie obila ale to niby nie bylo takie grozne... A tu taka tragedia
-
Ruda27 wrote:MmmPaula muffiny
uwielbiam
My z mama bedziemy jutro salatke robic, ogolnie wszystko jest opoznione bo bez auta bylam a mama ma reke zlamana..
Paula dziekujemy za pozdrowienia
Co do meza to pojechal do swojej mamy, spieszno mu cos bylo mimo ze sie pare dni nie widzielismy.. Wkurzyl mnie i powiedizalam zeby se juz jechal jak tak tesknioczywiscie teraz jestem twardzielka
Ciekawe czy cos wymysli na moje urodziny, bo cos ciezko to widze
Paula jak urodziny mamy? Co na prezent powiedziala??
Daria muffiny beda ala kopiec kretazapraszam
Ojj no stesknil sie chlop za mamusia. Mnie to samo jak latamy do pl
Kochana mama glownego prezentu jeszcze nie dostala bo z bratem wymyslilismy ze dowie sie na miejscu
Tzn jej partner zabierze mame i brata niby na wycieczke po krakowie i doprowadza ja na miejsce. Pojda niby popatrzec...
A zaraz po tym zaprosza mame do balonu
A po urodzinkach spoko.dostala pelno kwiatow, prezentow, smiesznych rzeczy np z napisem mam 18 lat i 32 lata doswiadczenia
Glowna impreza w knajpie dopiero bedziebo teraz mama z partnerem jada na kilka dni do zakopanego na swieta
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny