Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula ja dodaje mleka do tych kojayjli, troszke mleczka tylko i pycha
Ania kochana uwazamyTy tez musisz!
Ewelka i rodzina ma racje! Musisz sie oszczedzac, a mokre pranie jest ciezkie.. Ja ostatnio dostalam zjebke ze nosze posciel (2 koldry olus 2 poduszki) i mowie ze to nie jest takie ciezkie, maz sie zwazyl pozniej z ta posciela i okazalo sie ze wazy ponad 6kg! Takze lepiej uwazac
Anastaja niedlugo bedzie koniec i bd miala sliczna lazienke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:58
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ja ostatnio tak sprobowalam wafelka i mowie mojem mamie nie niejjem bo dziwny jest.a mama eee tam gadasz dobry i zjadla pod koniec odstawila wafelka i tekat chyba byl fkatycznei nie swiezy bo pachnie plesnia .. i co zaraz latala do WC ;/
-
Daria uwaam na siebei teraz jak nigdy ..
Bo jak tylko powiedza dzialamy .. to mam zamiar sie rozkraczyc i wpuszczac tam moja malutka fasolinkeEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ewelinka.. Łobuziaro.. nie powinnas dzwigac nawet jelsi uwazasz ze nie bylo to ciezkie ..nunu
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
no wiem ale dupka odzyła troche i czlowiek cos by porobiła a tu dupa..
bylismy dzis w biedronce i jak zobaczyłam kinderki to za nim doszłam do kasy wpierdzieliłam prawie wszystkie ahahaha tak mi sie cos słodkiego chciałoAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Macie racje
nie jem
Lepiej sobie darowac niz wisiec nad kiblem potem
Szczegolnie ze weekend sie bosko piekny zapowiada
Ale schabikiem pachnie w domu!!!
Noo i tak ma bycnie dzwigamy, nie przemeczamy sie
ania... Rozmnazamy
Ania_84, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia ja tez mialam czas ze mi sie czesto slabo robilo... Powiedzieli ze to normalne bo mamy wiecej krwi i serce ma wiecej do pompowania....
Trzeba tylko uwazac zeby nie dopuscic do omdlenia bo to juz jest niebezpieczne bo upadajac mozna sobie krzywde zrobic...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
lepiej nie jeść a szczególnie nabiału bo najłatwiej tam się namnażają bakterie, dla nas mogą być nieszkodliwe, gorzej dla dziecka, dlatego teraz jak coś jest otwarte dłużej niż dwa dni już tego nie tknę bo listeria lubi się namnażać w lodówce, tak czytałam
A na słodkie to ja ciągle mam ochotęEweloka84 lubi tę wiadomość
-
ojj mam nadzieje ze dadza nam sznase
jakos po czesci sie... boje.. ze cos zowu bedzie nie tak..a z drugiej strony we wnatrz czuje ze znajda sie jakies plywakiRuda27 lubi tę wiadomość