Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojemu nie potrzebnie o tym powiedzialam kurde....
Ale widzial po minie ze cis nie tak bo mialam swieczki w oczach..
I teraz gada do mnie ze za tydz juz tylko bede sobie w domu siedziec, lezec a on bedzie kolomnie skakalehhh to byl wypadek... Takich rzeczy nie jestesmy w stanie przwidziec.... Trzeba uwazac jak sie da i tyle...
Ale co tragedia sie stala
-
nick nieaktualny
-
Dlatego moje kochane mausie.. macie na siebie uwazac i na Wasze pociehy ..
Nie przemeczac sie ..
Paula i bardzo dobrze P powiedziel ..
Daria to teraz kopniaki beda coraz mocniesjze jak coraz wiekszy sie robiRuda27 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:
Czesc Anastazja!!! Jak dawno cie nie bylo!! Wszystkiego dobrego kochana. Tym masz pojecie ze jak bedzie syn to juz chyba zostanie Tiago!!! No tak nam to imie siadlo jak zadne inne. Jedyne jego zagrozenie to chyba Alexmam nadzieje ze mie masz nic przeciwko
Co u ciebie???
Hej kochana, trzymam kciuki za Tiago, ale jeśli będzie Alex to tez fajnie bo też mi się podoba
Co u mnie.... Eh syf i stres... Buduje łazienkę na piętrze a uwalony mam cały dom... Do tego co rusz kłóce się z robotnikami bo mają inną wizję niż ugadane było na początku eh.... Niedługo kończą wiec odliczam czas do tego dnia,
Pozdrawiam was wszystkie laseczkiAnia_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Daria wlasnie tak wywnioskowalam bo napisala ze napewno pamietamy jak nam pisala o upadku....
I napisala ze kilka dni temu to sie staloehhh biedna.
Noo juz od jutra dwa rowne tyg zostaly do wylotu do plale poki co to usg nie moge sie doczekac
Jak sie okaze ze bedzie baboszka to musze ciuszki znow przebrac
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ana zagladaj czasciej i dopilnuj chłopów zeby wszytsko zrobili po Twojej mysli
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
ja dzis chciałam poszewki powiesci na ogródku i sie pokółociłam o to z moim bo sie wydarł do mnie, ze sam pojdzie to zrobic a ja mam tego nie dziwgac hahaha no tak poszewki waza tone.. ehhh no ale ustąpiłam
w ogole w domu to na nic mi nie pozawalają, odkurzacza nie moge wziasc, poscieli na ogród wyniesc nie moge noz kurka dobrze ze chociaz kurze moge poscierac bo chyba bym pier.. dostała
-
Aneczko kochana uwazamy na siebie
Prawda mamuski???!
Ooo remontow to ja serdecznie wspolczuje!!!! Straszne to
Ale potem bedsie pieknie
Ewela to studnioweczka dzis
Mam pytanie... Czy jak sie jogurt zwazy to znaczy tez ze jest niedobry??? W sensie ze moge sie zatruc? Czy tylko wyglada mniej aoetycznie???Eweloka84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Noo mamuski.. mam nadzieje ze uwazacie bo jak nie to kazdej z osobna spiore tylki
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ana - luzik.. niedlugo sobe pojda
i bedziesz miala tylko pieknie w mieszkanku
Anastazjaaa lubi tę wiadomość